כולם תכנסו בבקשה...

שייקה 17

New member
כולם תכנסו בבקשה...

מה שלומכם? תקשיבו יש לי חלום שאני מת מת להגשים אותו, אבל אני לא בטוח שאני אוכל להגשים אותו. החלום שלי הוא להיות זמר! תראו כדי להיות זמר צריך, כסף, פיתוח קול ועוד כל האנשים שמייחצנים אותך מלחינים וכל הבלגן. יש פה קישור לשיר "אתה הכוכב" שהקלטי. רק בזכות שמוליק שהמליץ לי על הרשמקול (המעפן הזה), הקלטי את השיר ואני רוצה את דעתכם עליו. אני יודע שאין לי קול של שירי מימון או הראל סקעת כי גם תתחשבו בזה שלא עברתי פיתוח קול,חחח.. אני אשמח לכל תגובה שיש גם אם זה ייפגע, ותגידו לי שאין מצב שאני אהייה זמר, אני ממש רוצה כל תגובה ורק את האמת! שמיעה מהנה...

אם היה לי כרטיס קול,הייתי יכולה

לענות לך

ac19

New member
מאוד נחמד! רק האיכות לא משהו...

תקליט בתוכנה הזאת audacity ....אתה בטח תסתדר איך להשיג אותה! התוכנה מקליטה ללא רעשים ממש נקי! ואחרי שאתה מקליט שוב תעלה שוב.... והפעם אל תשכח את "NOW STOP"! אני אישית מחכה....

שייקה 17

New member
חחח תודה נשמה..

אני מחפש איזו תוכנה בלי רעשים וזה, אבל אני רוצה תוכנה שאולי אפשר להכניס בתוכה את הפלייבק ואז ישר להקליט את עצמי. כי כמעט בכל תוכנה שיש אני מקליט את עצמי וגם את הפלייבק ובגלל זה הפלייבק נשמע לא כ"כ טוב. ומאיפה אני משיג את התוכנה הזאת? אם אתה יכול תיצור איתי קשר אני מאוד מאוד אשמח נשמה: זה המסנג'ר שלי וגם האימייל: [email protected] מחכה לך...

ac19

New member
כנס

אולי איי סי קיו? והתוכנה שרשמתי לך את השם שלה זה בדיוק מה שאתה מחפש! תוריד באימיול...או שתביא לי איי סי קיו ואני ישלח לך!

שייקה 17

New member
כנס דחוף, חחחחחח...

הורדתי את התוכנה הזאת. עכשיו מה אני עושה? איך אני מכניס את הפלייבק לתוך התוכנה ומקליט רק את עצמי? שלחתי לך אתמול מסר, תענה בבקשה...

MC MoRaNa

New member
אתה שר מקסיםם!!!

אל תמעיט בכשרון שלך!!!! אני חושבת שאתה תצליח בגדול;) ולא חסר אנשים שהולכים לפיתוח קול ופותחים אולפנים בבית ומצליחים. לידיד שלי יש אולפן בבית שלו וזה הכי מגניב בארץ
אתה יכולה להצליח=]

שייקה 17

New member
../images/Emo8.gif

אני מבטיח לך שאני אזמין אותן ראשונה להופעה הראשונה שלי, חחחח.. וגם כמובן את כל הפורום המקסים הזה..

MC MoRaNa

New member
או שלא

אני מאחורי הקלעים
עזוב בולשיט, אני הסוכנת שלך=]

למעלה