כולם שימו לוב לוב לב

כולם שימו לוב לוב לב

עכשיו כשאני בחבר'ה ואפילו יש לי מאפייה אני משתף אתכם בפרט נוסף. היום במהדורה הארצית שלנו שודרה ידיעה קצרה שלי בפינת ההמלצות (יעני, לקראת הסוף). שידורים חוזרים בערוץ 25 בשעות 21:30 ו- 23:30. אם אתם בדיגיטל תבדקו אם יש עוד שידורים של המהדורה, יכול להיות שיש. מי שממש מתעקש יכול למצוא אותי שם (המלציצה על בית היין בקיבוץ מעברות). רק רציתי לחלוק עמכם. מי שיראה

אופס נחתכה לי ההודעה באמצע

רציתי לאמור שמי שיראה או כבר ראה. שיגיב. כי מה ל'שות, גם אני כמו כולם זקוק לחיזוקים לפעמים. תגובות שליליות נא לפרסם בפורומים אחרים. (סתם, סתם, הכל תופס)

shellyland

New member
אמרתי לך כבר - לא הטיפוס שלי

אני אוהבת אותם עם אזנייה ומשקפי-שמש.

שלי של אף אחד

מסתבר שהיום אני לא הטיפוס של אפ'חד. אף אחד לא טרח לצפות / להגיב / להתייחס / להעניק לי דביקון אצל אפי בדד אלך גם תגובה אין לי בדד בלי תגובה, בלי צופים, בלי דביקון מצד שני, ברגע זה סיימתי לעבוד
אני עף הביתה! וטוב טוב טוב לי על הלב!!!

קוליפון

New member
ככה את שוכח את מי ש"בנה"אותך??

מי ספר כל שעה? מי מחק כל דקה? ומי התקשר כדי להביע דעה??? מי?

כיסוף

New member
רגע רגע

זה אומר שאוטוטו אני אדע מי אתה?? אולי עמנואל הלפרין. לא הוא בערוץ הראשון. לא בערוץ 25 אתה שולי דיכנו? אתה קרן זהבי? אתה מארק ביאנו? אתה איל ליאון? חמיצר משהו??? אלי ומריאנו.... טוב נראה עוד עשרים וחמש דקות

../images/Emo2.gif

מאיפה את מכירה את מארק ושולי? יאלה, לקראת חצות זה בטח יהיה אבל תצפי בכל המהדורה אדם מגיש היום. חכי אחרי דן ססלר לפינת ההמלצות. תדאגי שכו-לם יראו. יש רק 3 אחוזי רייטינג למהדורה.

כיסוף

New member
אז ככה

אני מעיר האורות של חמיצנע את שולי דיכנו אני זוכרת מתקופת רדיו חיפה - הראשון וכן מרדיו 104.5 את מארק ביינו מעדשה מקומית כמובן. ודרך אגב שולי נשואה ליוXX דיכנו נכון? אז אם כן יוסי מכר ילדות שלי. רייטינג בשעה 23.30 נו ש'תגעת בשעה כזאת חברת חשמל מכבה את השאלטר עם עיצומים או בלי... רק אני ערה .. יאלללה הולכת לתת עוד אחוז של רייטינג ודרך אגףףףףףףף למי אתה מצביע?? שבוע הבא?

אה...

ואת איתי שיינר, קרן נתנזון, ציפי רום, זוהר רום, ברק רום והקולגות האחרות את זוכרת? אנחנו מצלמים בחיפה אז אני אצלכם כל יום. למי אני מצביע? בחיפה אני בעד יונה יהב אבל גם עליזה שנהר לא רעה. רק לא ההוא מהליכוד. באור עקיבא אני בעד שמחה יוסיפוב כי האחרים מושחתים. בירושלים של זהב ברור שניר ברקת כי מה נעשה עם החרדים והימנים? אבל אני בכלל גר בחדרה ו"מתמודד, למועצה ברשימה של מורן שגב.

כיסוף

New member
כן זוכרת

ביחוד את אייל ליאון ושכחתי איך קוראים לה קרן .. השדרנית שאיתו שני קרועים כמוך אורגינל אוקצור אני בעד עליזה נוטה קצת ליהב.

כיסוף

New member
אמא שלי

אסרה עליי ללכת עם סבתא ליער לקטוף פטריות
ואמרה לי לא לקחת סוכריות מזרים ולא סוכריות של זרים בפרט סוכריות על מקל
כי לזאב יש שיניים גדולות..... דרך אגב אתה מופיע בבועה בצד שמאל?

כיסוף

New member
אז אתה ...

המרואיין או המראיין הג'יג'י עם המיקרופון או זאתי בתוך הבועה ה...
נא לסמן את הבחירה הנכונה.... * הקב"א (IQ) שלך תקבע לפי התשובה הנכונה

למעלה