כולם צמים ?
B Bubble Girl 27 New member 24/7/07 #3 באמת כולם צמים .... רק אני ואתה כאן מסתבר ... אז מה ... מה בא לך לעשות ...
B Bubble Girl 27 New member 24/7/07 #7 אוווףף איזה ערב ..... הכל סגור ... אין מה לעשות .... ממש כלום ..... ממש דממת אלחוט ... צריך מישהו שיעיר כאן את הענינים ...
אוווףף איזה ערב ..... הכל סגור ... אין מה לעשות .... ממש כלום ..... ממש דממת אלחוט ... צריך מישהו שיעיר כאן את הענינים ...
L love u11 New member 24/7/07 #8 בוא נספר מקרים מענינים שקרו לנו ../images/Emo123.gif יש לי משהו מעניין אם מעניין אותכם לשמוע?!
B Bubble Girl 27 New member 24/7/07 #10 חבל ... כאן מתפשטים ... אבל מטאקי .... אין לך מושג מה נעה לא לובשת .... ומה רמוני עושה .... ואגב , הפעם רק הגרושים מרויחים .... ומה אני 27 עושה עם קצפת .... ואני ... אני רק מסתכלת ... נהנית ...
חבל ... כאן מתפשטים ... אבל מטאקי .... אין לך מושג מה נעה לא לובשת .... ומה רמוני עושה .... ואגב , הפעם רק הגרושים מרויחים .... ומה אני 27 עושה עם קצפת .... ואני ... אני רק מסתכלת ... נהנית ...
B Bubble Girl 27 New member 24/7/07 #11 ושי .... כעס שלא סיפרנו על החוטיני המנומר שהוא לובש ... נקווה שלא לאורך זמן ....
C cheshire9 New member 24/7/07 #12 יש לך אחות ? .... אז תשלחי אותה לפה מהר. בעצם תבואי איתה גם. חוטיני מנומר, ביקיני, חלוק רחצה....... מה שבא לכן.
יש לך אחות ? .... אז תשלחי אותה לפה מהר. בעצם תבואי איתה גם. חוטיני מנומר, ביקיני, חלוק רחצה....... מה שבא לכן.