כולם פה חרשנים?!

elaybes

New member
כולם פה חרשנים?!

למה קראו לפורום "אחרי הצלצול" ולא "פורום חרשנים"?! יש כאן מישהו ודוגרי, שיש לו ממוצע מתחת ל90 ו80? לפי דעתי לא. כמה שהפורום הזה מגניב, נראה לי שזה לדבר פה עם אנשים שחורשים בית ספר ולא יבינו אנשים נורמאלים. ** הכוונה היא לא לפגוע אלא להעלות נקודה מעניינת

ממוצא 69 מספיק טוב......או רע ../images/Emo11.gif

אני לא רוצה להכליל אבל תמיד בנות מוציאות ממוצאים של 90-100 והכי נורא זה הבנות שמקבלות מבחן של 95 ובוכות למה לא 100!!! לצערי אני מכיר אנשים כאלה....ענת...תמר...בלי שמות! אם ניראה לך שהגעת לפורום חרשנים אתה טועה!
יש כאלה ויש כאלה... אז אתה מוזמן להצתרף... שלך עוגי...(עם ממוצא 69
)

G i r l

New member
עוגי עוגי עוגי .......

אני בהחלט מסכימה איתך שבנות שמקבלות 95 ובוכות זה הדבר האולי הכי ! מעצבן העולם! אבל כך אותי לדוגמא אני מקבלת 75 וקופצת משמחה 80 זה החלום שלי 85 זה כבר פנטזיה בישבילי (טוף אולי קצת הגזמתי אני לא עד כדי כך גרוע אבל עדיין) שלכם באהבה רונה נ.ב אני כן מקבלת מאיות! ואולי אני אסרוק את התעודה שלי והעלה אותה (למרות שנראה לי שהיא לא תעלה)

anat113

New member
שקרן ../images/Emo46.gif אתה יודע

שאני לא בוכה על 90 וגם לא על 80 אז למה אתה סתם אומר
דבר שני אני בכלל לא חרשנית ...................

G i r l

New member
היי היי היי ..........

אני ממש לא נקראת "חרשנית" (ואני די גאה בזה שיש לי חיים חוץ מביצפר) הממוצא שלי לא יהיה מעל 90 (אני לא כל כך בטוחה אבל ביום חמישי שאקבל את התעודה אני יגיד לכם) . קיבלתי 100 רק במבחן במחשבים ועוד 100 בבוחן במחשבים וזה 2 מאיות לסימסטר תגידו לי עם זה טוף או לא בתודה רונה הלא! חרשנית

למעלה