כולם עסוקים?

התכוונתי יותר לתגובות..

אבל תסכים איתי שלפעמים אנשים קצת יוצאים מפרופורציות והכוונה שלי לבעל...

דודי 34

New member
יש לי 2 תשובות בשבילך

או שבאמת נהיה לו משעמם אחרי שנה וחצי והוא מעדיף להפיל את התיק על אישתו כדיי ש"תפלפל" יותר את חיי הנישואין. או שבאמת כבר הספיק לחתוף את מחלת הפזילה ומנסה לרמוז לאישתו לאט ובעדינות שתלך לחפש .....

אפרופו פרופורציה ...

שינוים לא ראדיקאליים , דווקא מתבל את היומיום ... מבלי לשכוח לחזור ``אל עצמו`` ... התכוונתי בעיקר לנשים ... חה חה חה

מסכנה רחמנות

זה רק מוכיח שכמה שלא נעשה תמיד יהיה משהו להגיד. אין אין גבול ל"חוצפה". הוא חושב שהדשא של השכן ירוק יותר?? מה הוא חושב שעם מרוקאית יהיו לו חים ורודים?? יכול להיות שכן ויכול להיות שאחרי שנה וחצי עם מרוקאית הוא ירצה שוב את השקט שלו ופחות פלפל. בקיצור "מטומטם" בא לי להקיא.

וע"ז כבר נאמר...../images/Emo63.gif

פלפלי אותו, אל תעשי לו חשבון...
פלפלי אותו, עד שלא יוכל לישון...
נראה אותו אחרי זה מדבר...
יאלה, תני לו במרוקאיות!

../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו מצחוק ../images/Emo6.gif

אהבתיייייייייייייייייייייייייייייייייייי

ובשביל האוירה קבלו דואט של זוג מרוקאים

האהבה תנצח (אסי וגורי בתור דוד ותקווה) דוד: מהפגישה הראשונה משהו אצלי בלב קרה הפסקתי לחייך, איבדתי את ההכרה כי מיד נדלקה בי מנורה של אזהרה את נראת לי כמו גבר שהתחפש לבחורה תקווה: בפגישה הראשונה הזמנת אותי לחצי מנה סביח וכשביקתי לשתות מיץ ענבים אמרת: "לא צריך" ואז לקחת אותי לגינה לשתות מברזיה המים היו מזוהמים והלכה לי הכליה האהבה תנצח למרות הכל תקווה: אני רוצה ממך ילד דוד דוד: אבל אני לא יכול ת : אם תאמין בעצמך תתרומם לעננים ד : תעזבי אותי כבר תקווה, קודם תטפלי בכינים! ת : אתה אביר החלומות, אתה אביר על סוס שחור ד : כמה גועל באשה אחת! את כונפה על חמור ת : שמרתי את עצמי בשבילך... ד : אז תמשיכי לשמור! אנחנו שני הפכים בתוך השלם! ת : הו דוד מיאמור! ובעוד כמה שנים כשנהיה זקנים ת : אני רוצה למות בזרועותיך ד : אני רוצה שתמותי בזרועותיי רק תגידי מתי! הלוואי! אלוהיי! הלוואאאאי! האהבה תנצח למרות הכל ד : אני רוצה להרוג את קופידון ת : אבל אתה לא יכול ת : תחבק אותי עכשיו ואל תאמר מילה ד : תעזבי אותי כבר תקווה! מי יגע בך יא מגעילה!! האהבה תנצח... למרות ה כ ל !!

למעלה