כולם נראים אותו דבר

Mei11

New member
כולם נראים אותו דבר

בחור יפני-אמריקאי בנה כמה מבחנים כדי לבדוק אם גם אתם לא מבחינים בין סיני ליפני לקוריאני, אבל לא רק בפרצופים אלא גם בתמונות של מטיילים, אוכל ואמנות. הציונים שלי היו ממוצעים, נכשלתי בגדול בזיהוי הפרצופים אבל הצלחתי למדי בתמונות של אתרים. זה דורש הרשמה קצרה אבל זה שווה!

yaelisam

New member
המבחנים האלה עשו לי כאב ראש../images/Emo4.gif

ולמרות זאת עשיתי את כולם... הם רק הצליחו לבלבל אותי יותר...

Omiz

New member
גם אני נפלתי

אין מצב לזהות...

Omiz

New member
אני בחופש קצר

רק לרגל השנה החדשה, הכריסמס היה סתם סופש ארוך... הו, הו ,הו ! וואר אול דה גוד פיפל גו ?
YAELISAM עשתה גשר מהכריסמס ועד ראש השנה הסיני

yaelisam

New member
גשר../images/Emo3.gif לא ממש...

יש לי בצפר ביום חמישי וביום שישי (ובשבת- אבל אין מצב- אני חוזרת -כמו ב 144- אין מצב! שאני הולכת בשבת לבצפר!!!) ויש לי מבחן בשישי ואני כרגיל עצלנית... רק התחלתי ללמוד היום, בין DVD ל- DVD...
אה כן, ויש מצב שבשבוע הבא אני שוב ב- HZ... לניו יירז איב (אם כבר התחלנו לכתוב אנגליברית)

happydog23

New member
גם אני לא משהו.

דווקא באומנות, שאני לא מבין כלום, קיבלתי ציון די טוב. ובאוכל כמובן.

renjintso

New member
../images/Emo13.gif מזמן לא נכשלתי במבחן.

אז טוב שיש הזדמנות. בפרצופים אני די משוכנעת שאין הבדל אמיתי. גם הם בעצמם לא מבדילים, אפילו אם הם טוענים שכן. בזיהוי אתרים הצלחתי חלקית, כלומר זיהיתי את רוב אלה שהם סינים, וככה נשאר לי לנחש יפנים וקוריאנים.

Mei11

New member
פעם הייתי מבדילה לפי הבגדים

יש להם העדפות אופנתיות שונות. אבל היום גם זה הולך ונהיה דומה. אגב, המבחן עם התמונות האורבניות קצת הפחיד אותי.

guanyin

New member
בדיוק היום

המורה הסינית סיפרה שיש לה בארץ חברה קוראנית שלא יודעת מילה בסינית, אבל זה לא עוצר מכל הסינים לנסות לדבר איתה בסינית...

איזה מבחן חמוד!

נכשלתי בגדול כמעט בכל המבחנים אבל אחלה תמונות יש שם... מעניין מה יהיו התוצאות אם קוריאני סיני ויפני יעשו את המבחן...

guanyin

New member
דוקא באוכל נפלתי!

מי היה מאמין??? והבנתי מה היה הcatch פה: כולם מכירים את סין, שוחים בסין (חוץ מאלה ששוחים בסחל'ה שלה), נושמים סין (חראם על הריאות), ויודעים משהוא על יפן. קוראה מצד שני, היא מין חור שחור בהשכלה שלנו! עד שלא נבלוס קימצ'י ביוקר צהריים וערב, יומם וליל, אין לנו מצב להצליח לענות על השאלון נכון! בכל מקרה - בהצלחה!

Mei11

New member
זהירות, מרגלים אחרינו!

פילי תרגם חצי מהשירשור הזה לאנגלית ופרסם אותו בבלוג שלו. פילי, אם אתה קורא פה, האתר שלך עובר דרך סין/טיוואן ובגלל זה אי אפשר להגיב?

guanyin

New member
איפה הוא נתקע?

אגב - אני זוכרת את המבחן של האנשים מלפני כמה שנים, ואז ניסיתי להעלות את האתר, והוא נגוז לו... אני שמחה שהוא חזר! ופילי... אתה קשור לצנזורה הסינית במקרה?

GnomeBubble

New member
שוב האתר הזה ../images/Emo6.gif

במקור הבחור שעשה אותו תכנן להראות כמה קשה להבדיל בין פרצופים סינים-יפנים-קוראנים-זה-באמת-אותו-הדבר, וזה טוב ויפה, אבל אח"כ הוא בא ומנסה להטיף לנו כאילו כל התרבויות דומות. הוא מביא תמונות של אתרים שבאמת דומים יחסית בין התרבויות, אבל יש פה קצת עבודה בעיניים - הוא בוחר דווקא את האתרים ויצירות האמנות שיותר קשה להבדיל ביניהם... או מצלם סושי בקוריאה ואז אנחנו צריכים לנחש שזה אוכל יפני - כמובן. בפעם הבאה אני אצלם סניף של KFC בסין ואטען שאתם בכלל לא יודעים להבדיל בין אוכל סיני לאמריקאי...

guanyin

New member
נכון - זה באמת היה בולט!

קודם כל - כל האנשים צולמו בארה"ב, ולא היה ברור אם הם ילידי המדינות הנ"ל או דור שני של מהגרים. חוצמזה - בנוסף לאוכל, גם כל תצלומי הגגות של המקדשים היו לא מרגיזים - כולם נראו בדיוק אותו הדבר בכל המדינת, זה לא שיש איזהשהוא קו מאפיין לכל אחת מהתרבויות, הם סתם העתיקו אחד מהשני והכל נראה אותו הדבר! היו המון ניחושים, אבל דוקא שם הסתדרתי לא רע!!!
ועוד משהוא: נזכרתי שפילי כבר ציטט אותי פעם באתר שלו! וווווהווווווו!!!!!!!!!!!!!! (NOT)

למעלה