כולם מ"תים!!!

Senior Wrangler

New member
עצור!

"עצור!" הוא קורא אחריך, "בדיוק אותך חיפשתי, אדון ספרן! רציתי לדעת מה אתה חושב על... זה???" שולף מהגלימה חבילה של מסטיק בזוקה, "אופס, לא לזה התכוונתי. רוצה אחד?"

האשמדאי

New member
טוב, אממ...

תקשיבו, הייתי מעדיך שבעתיד תמנעו מכאלה דברים. ז"א... המצטיין הבכיר אומר "רוצה בננה" והספרן, אחרי 8 ימים, אומר "כן." אפשר להגיד משהו בסגנון "הצעתי לו מסטיק בזוקה ואז התחלתי לשאול אותו לאן הוא הולך והראיתי לו את הדברים המוזרים שקרו לי" כי, בינינו, לרוב מסטיקי בזוקה לא משפיעים על העלילה בצורה דרסטית, למעט מקרים מסוימים.
יאללה בואו נמשיך, מצטיין בכיר?

מ א ג ר ט

New member
מאגרט

אני שואלת את נאני האם כבר קרה לה משהו דומה בעבר, ואיפה גראני?

האשמדאי

New member
...

"את יודעת מה?" אומרת נאני, "את צודקת, איפה גראני שלנו באמת? אם משהו לא טוב, היא תהיה הראשונה להרגיש בזה, לא?" היא שולפת בקבוקון קטן מתחת למושב הכיסא. כנראה שהתה לא הספיק להרגיע את עצביה. "אולי אם גראני לא מתרגשת מזה, אנחנו לא אמורות, את יודעת?" היא שותה לגימה, ונראה כאילו היא מנסה לשכנע את עצמה בזה, "אם היא לא דואגת, למה שאנחנו? זה בטח סתם מזג האוויר..." הוא שותה עוד לגימה ארוכה.

limilu

New member
../images/Emo32.gif מר אשמדאי,

לאחר נסיונות רבים וכושלים במסרים המטומטמים של תפוז, אני דורשת כתובת מסנג'ר [או לפחות אימייל]. המ?

מ א ג ר ט

New member
נאני, לא!

אלכוהול זה רע לך לכבד! וזה גם די רע למצברוח שלי... אני חושבת שאני אחזור הביתה ואעבור ליד הקוטג' של גראני, רק כדי לראות שהכל שם בסדר.

האשמדאי

New member
הממ...

"טוב," אומרת נאני, "את לכי לך לקוטג' של גראני, בינתיים אני אשאר פה ו... אהה... אשתה קצת משקאות מעודדים." היא הולכת אל הקיר ולוקחת מעיל, לובשת אותו ומתחילה ללכת לכיוון הדלת. פתאום היא עוצרת את עצמה. "וואו, זה היה מוזר, ראית את זה? למה לבשתי מעיל? יש בי רצון מוזר לצאת וללכת אחריך." היא עוצרת לרגע וחושבת קצת, "בטח בגלל הוויסקי. טוב, אם המעיל כבר עליי, בואי נלך לבקר את גראני." תוך כחצי שעה הגעתן לבית של גראני. מה עכשיו?

מ א ג ר ט

New member
ממשיכים

עבר חלף לו כנס עולמות ואנחנו ממשיכים לתפקד! אני הולכת עם נאני לדלת האחורית של הקוטג' ודופקת בדלת. לאחר שעוברת מאית שניה אני מניחה שהכל בסדר ואפשר לחזור הביתה אלא ש...

האשמדאי

New member
אלא ש...

שום דבר מיוחד לא קורה. הדלת נשארת דלת והיא נראית מאוד החלטית להישאר כך גם בזמן הקרוב.

מ א ג ר ט

New member
למה היא לא עונה?

אני לא מבינה למה גראני לא עונה. כי כשחושבים על זה, אם הכל ההי בסדר היא בטח הייתה מתעוררת מהדפיקות שלי, לא? אני מנסה לקרוא לה. אולי היא לא שמעה את הדפיקות.

האשמדאי

New member
yet another new player

קבלו בבקשה במחיאות כפיים סוערות את לימילו בתור אסקרינה!!! אסקרינה התעוררה פתאום במיטתה. היא לא ידעה מה העיר אותה, לא היה שום רעש ואף אחד מהעורבים, הינשופים, ושאר החיות שהסתובבו כאן כל הזמן לא היה בחדר באותו הזמן, ולא נקש על חלונה כפי שקרה בכמה וכמה לילות. היא התיישבה והביטה בקירות העץ. היא עדיין לא התרגלה לנוכחותם שם, הם היו כל כך שונים מקירות האבן הצוננים והעתיקים של האוניברסיטה הנעלמת. קשה להאמין שעברה כבר חצי שנה מאז שהיא סיימה את לימודיה. הם פשוט נתנו לה את הדיפלומה, סתם ככה, עדיין במבוכה על כך שאישה הצליחה להגיע למעמד כזה. היא ידעה שהיא צריכה לעזוב, אחרי הכל להישאר וללמד לא תהיה ממש אפשרות, אבל גם לא היה לה הרבה לחזור אליו. לבסוף גראני הסכימה לתת לה לחיות בבית שלה, באחד החדרים הפנויים. היא לא ידעה מה מקומה כחצי מכשפה חצי מכשף, אם אפשר לקרוא לזה ככה, אך היא הייתה נחושה למצוא. ובינתיים נותרו לה מספיק חושי מכשפה מהלימודים שלה עם גראני בצעירותה כדי להבין שמשהו לגמרי לא נכון בעולם. היא ידעה שמה שהעיר אותה לא היה אחד מהעורבים של גראני שנכנס כדי לבקש אוכל, זה היה משהו הרבה יותר עמוק, משהו הרבה יותר בסיסי. היא לא ידעה מה זה, אך היא הייתה נחושה לגלות... ובכן, לא ציפיתי שהבחירה תהיה אסקרינה, אבל אני חייב להודות שזה עושה את זה רק יותר מעניין
.

פנחסון

New member
ויימס

תוך כדי ריצה, אני רואה את ג'ס מתקיף את נובי. אני מגביר את ריצתי, שולף את חרבי, מניף אותה אחור, ומביא אותה בעוצמה קדימה עת אני מתקרב לג'ס. אוקיי אשמדאי, הקוביות שלך עכשיו

למעלה