כולם מ"תים!!!
טוב, נמשיך עם משחק התפקידים שלנו! אחרי שחזרתי מביגור. בשבוע הבא יהיה עולמות, ככה שאולי גם יהיו קצת עיכובים. אבל לפחות מעולמות אני אחזור יותר מוקדם כל יום ויהיה לי זמן גם לישון. אז ככה, כמה עידכונים עם השחקנים. מלדיקט הודיע שלא יהיה לו זמן לשחק את רידקולי. סמדר בתור נאני אוג לא עושה כלום. אני מוריד את שניהם מהרשימה כרגע. במידה ואחד מכם רוצה להצטרף שוב בשלב כלשהו, הוא מוזמן לשלוח אליי מסר לשם המשתמש הזה. מצד שני, שכנעתי את שירה להצטרף בתור מאגרט!
ופנחס כבר הצטרף מקודם בתור ויימס. אז ככה, בואו נראה מה קרה בינתיים. דיבלר נמצא בסכנה. נובי קופץ להתקיף את ג'ס, ויימס רץ כדי למנוע מנובי לעשות שטויות. אז ככה, הגעתי למסקנה שכדי שתהיה קצת יותר אקראיות במשחק צריך לגלגל קצת קוביות. לא! אל תסגרו את ההודעה! זה לא אומר שזה הופך לDND! אלה לא קוביות מפגרות של DND עם יותר מדי צדדים, אלא קוביות פשוטות עם שישה צדדים ונקודות על כל צד בהתאם למספר מאחד עד שש. בקיצור, האינטרנט מספק לי את מסך האשמדאי האידיאלי. לכן אתם פשוט תיאלצו לסמוך עליי שאני מגלגל פעם אחת בלבד לכל דמות, מחליט מראש איזו דמות זאת תהיה וקובע לפי הגלגול. אז ככה: נובי - ניסית לבעוט בו במקום שבו לא זורחת השמש (אין לי מושג איך תגיע לשם, זה הרי נמצא רחוק בלאנקר...
). הקובייה גולגלה. מה שקרה הוא ככה. הבעיטה שלך הגיעה אל המקום אך לא הייתה חזקה מספיק. ג'ס התקפל קצת אבל מיהר לתת לך אגרוף בבטן ולשלוף שנית את הסכין. האגרוף היה חזק מספיק כדי שתתרחק קצת לאחור. אוקיי, כרגע לא צריכים גילגולי קובייה נוספים. ויימס ממשיך לרוץ ויגיע אל נובי רק אחרי שנובי יגיד לי מה הוא עושה הלאה. דיבלר גם צריך להגיד לי. בינתיים הספרן הולך באוניברסיטה ונתקל במצטיין הבכיר. כל אחד מהם, מה אתם עושים? מאגרט נכנסת אל נאני אוג בפאניקה ומספרת לה על ההרגשה המוזרה. אחרי שתיית כוס תה מרגיעה עם כמויות של סוכר כדאי להחליט מה עושים בהמשך. יאללה, לתקתק!
טוב, נמשיך עם משחק התפקידים שלנו! אחרי שחזרתי מביגור. בשבוע הבא יהיה עולמות, ככה שאולי גם יהיו קצת עיכובים. אבל לפחות מעולמות אני אחזור יותר מוקדם כל יום ויהיה לי זמן גם לישון. אז ככה, כמה עידכונים עם השחקנים. מלדיקט הודיע שלא יהיה לו זמן לשחק את רידקולי. סמדר בתור נאני אוג לא עושה כלום. אני מוריד את שניהם מהרשימה כרגע. במידה ואחד מכם רוצה להצטרף שוב בשלב כלשהו, הוא מוזמן לשלוח אליי מסר לשם המשתמש הזה. מצד שני, שכנעתי את שירה להצטרף בתור מאגרט!