כולם מ"תים!!!

האשמדאי

New member
כולם מ"תים!!!

טוב, נמשיך עם משחק התפקידים שלנו! אחרי שחזרתי מביגור. בשבוע הבא יהיה עולמות, ככה שאולי גם יהיו קצת עיכובים. אבל לפחות מעולמות אני אחזור יותר מוקדם כל יום ויהיה לי זמן גם לישון. אז ככה, כמה עידכונים עם השחקנים. מלדיקט הודיע שלא יהיה לו זמן לשחק את רידקולי. סמדר בתור נאני אוג לא עושה כלום. אני מוריד את שניהם מהרשימה כרגע. במידה ואחד מכם רוצה להצטרף שוב בשלב כלשהו, הוא מוזמן לשלוח אליי מסר לשם המשתמש הזה. מצד שני, שכנעתי את שירה להצטרף בתור מאגרט!
ופנחס כבר הצטרף מקודם בתור ויימס. אז ככה, בואו נראה מה קרה בינתיים. דיבלר נמצא בסכנה. נובי קופץ להתקיף את ג'ס, ויימס רץ כדי למנוע מנובי לעשות שטויות. אז ככה, הגעתי למסקנה שכדי שתהיה קצת יותר אקראיות במשחק צריך לגלגל קצת קוביות. לא! אל תסגרו את ההודעה! זה לא אומר שזה הופך לDND! אלה לא קוביות מפגרות של DND עם יותר מדי צדדים, אלא קוביות פשוטות עם שישה צדדים ונקודות על כל צד בהתאם למספר מאחד עד שש. בקיצור, האינטרנט מספק לי את מסך האשמדאי האידיאלי. לכן אתם פשוט תיאלצו לסמוך עליי שאני מגלגל פעם אחת בלבד לכל דמות, מחליט מראש איזו דמות זאת תהיה וקובע לפי הגלגול. אז ככה: נובי - ניסית לבעוט בו במקום שבו לא זורחת השמש (אין לי מושג איך תגיע לשם, זה הרי נמצא רחוק בלאנקר...
). הקובייה גולגלה. מה שקרה הוא ככה. הבעיטה שלך הגיעה אל המקום אך לא הייתה חזקה מספיק. ג'ס התקפל קצת אבל מיהר לתת לך אגרוף בבטן ולשלוף שנית את הסכין. האגרוף היה חזק מספיק כדי שתתרחק קצת לאחור. אוקיי, כרגע לא צריכים גילגולי קובייה נוספים. ויימס ממשיך לרוץ ויגיע אל נובי רק אחרי שנובי יגיד לי מה הוא עושה הלאה. דיבלר גם צריך להגיד לי. בינתיים הספרן הולך באוניברסיטה ונתקל במצטיין הבכיר. כל אחד מהם, מה אתם עושים? מאגרט נכנסת אל נאני אוג בפאניקה ומספרת לה על ההרגשה המוזרה. אחרי שתיית כוס תה מרגיעה עם כמויות של סוכר כדאי להחליט מה עושים בהמשך. יאללה, לתקתק!

דיבלר בייבי

אני רואה שנובס מעסיק אותו אז אני מזדרז לקפל את הדוכן, בהנחה שיש שם משהו קשה וכבד אני נותן לחוצפן זאפטה! ככה אתה מזלזל בנקנקיות שלי?!

האשמדאי

New member
הקובייה גולגלה...

אתה מנסה להכות אותו עם ארגז גדול של נקניקיות, אבל הוא מהיר יותר. הוא מסיט את הארגז במהירות ובועט בך חזק במקום מסוים. אתה מתקפל לרצפה, שקוע בעולם של רחמים עצמיים.

לא מקובל עלי

1. הוא כרגע עסוק עם נובבי איך הוא בכלל שם לב מה אני עושה?? 2. אני נמצא מאחורי דוכן איך הוא בועט דרכו בדיוק??

האשמדאי

New member
אה-הה

1. בכל זאת, אדם לא נהיה פושע מסוכן באנק מורפורק אם הוא לא שם לב לשום דבר מסביבו ונותן למוכר נקניקיות להכות אותו בראש. 2. זאת אומרת הדוכן שהזדרזת לקפל? אגב רק לשם הפרוטוקול תדע שגילגול הקובייה הראה 1, אני לא סתם מרושע
.

האשמדאי

New member
אה, הבנתי

נראה שפשוט לא הבנת את כוונתי כשאמרתי שהוא בעט בך "במקום מסוים"... טוב, סורי, אני אבהיר את עצמי יותר פעם הבאה. בכל מקרה, לא נראה לי שיש ברשותו של דיבלר מגן ביצים, ככה שאתה כן מתקפל. אם תרצה אולי תוכל לקנות אחד כזה במהלך המשחק
.

trillian

New member
נובי נובס הו הא

(לנובי, אם מישהו לא יודע, יש רגל מגומי, שנמתחת לאורך של קילומטר בעת הצורך. כן כן.) נובי הוא איש קטן, כידוע. ג'ס, שמתוך אינסטינקט, שולח את אגרופו למקום הרגיל בו בטנו של כל אדם נמצאת, למעשה מאגרף אותי במצח. אני, המום, נוחת על הקרקע מחוסר הכרה. אמא'לה!

האשמדאי

New member
אמממ...

אוקיי, כנראה שזה לא היה ברור. אני אלוהים, אוקיי? (שתוק סייבה) אם אני אומר שנובי קיבל אגרוף בבטן, הוא קיבל אגרוף בבטן. על דברים כאלה אין ויכוח, אלא אם כן מישהו פה רוצה להתנהג כמו מאנצ'קין ממוצע ולהתחיל להתווכח איתי במסרים. אבל, לעומת זאת, אתה יכול לשכב על הקרקע ולנסות להעמיד פנים שאתה מחוסר הכרה. לא יודע כמה זה יעבוד אבל אתה יכול לנסות.

trillian

New member
נו טוב. *קדה בפני אלוהים*

אני נשכב על הקרקע, משחק אותה מחוסר הכרה. ובוחן בחצי עין את הסכין שהמנובייל שולף. מה שהוא לא יודע, זה שגם לי יש סכין.. במקום אקזוטי במיוחד - נשלפת מהסוליה. אולי כדאי שישים לב איפה הוא עומד.

האשמדאי

New member
הו, לא צריך לקוד...

לכרוע ברך בצורה סימבולית ולהגיש לי מנחות בצורת צ'קים על סך אלף דולר לאחד יספיק...
. אגב, תוכל לתאר לי את הסכין הזאת שנשלפת מהסולייה? לא בדיוק הבנתי מה הרעיון...

trillian

New member
הו, זה מאוד פשוט

לאחרונה, קרוב משפחה לא קרוב במיוחד שלי המציא סכין קפיצית, שנשלפת מקדמת סוליית הנעל (היא ממוקמת בין הסוליה לתחתית הנעל) ברגע שדופקים את העקב בקרקע. לרוע מזלו של אותו קרוב משפחה, המכירות לא בשמיים, וכן גילדת הפטנטים סירבה להכיר בו כפטנט רשום, כיוון שלא שילם את דמי החבר כבר 20 שנים. על מנת לסייע לאותו קרוב משפחה, וכן על מנת להרוויח כלי נשק מגניב במיוחד אם כי גם לא חוקי כל כך, אבל אני שוטר אז מותר לי, אמרתי לו שאשתמש בסכין שלו ובכל פעם בה אנעץ אותה במישהו, אשאיר עליו כרטיס ביקור עם פרטים היכן אפשר לרכוש את הסכין. למרבה הפלא, מכירותיו עדיין לא עלו. אבל אני, מ'כפתלי.

האשמדאי

New member
אה.

אממ... רק להזהיר אותך, ממש לא מותר לך להחזיק נשק בלתי חוקי כי אתה שוטר, אלא להיפך. מתי שאתה מתכוון להשתמש בה, תודיע לי. בינתיים מחכים לויימס.

האשמדאי

New member
טוב, נובי

אתה ממשיך להישאר על הרצפה ולהעמיד פנים שאתה מחוסר הכרה או מה?

trillian

New member
אוקידיי

מופתע קצת מהתקיפה של קפטן ויימס, אם כי לא לגמרי, אני מחליט שאולי עדיף שאני אשאר בשקט על הקרקע, ואמתין להתפתחויות הבאות. בהתחשב בכך שהקפטן יותר חכם ממני, הוא בטח יודע שאני סתם מעמיד פנים. אם הוא יזדקק לי, הוא יבעט בי או משהו, כרגיל.

האשמדאי

New member
דרך אגב

אני מקווה שאתם לא לוקחים את המגלומניות שלי ברצינות. אני משקר לכם, כמובן, אני לא אלוהים. זה סייבה
.

למעלה