כולם מחפשים

IdleThought

New member
אהאם אהאם ...

אם אתה קונה בארץ אתה תשלם כמעט פעמיים את המחיר של הספר, אם בכלל תמצא אותו www.bookfinder.com - עוזר לחפש ולהשוות מחירים של ספרים + משלוח לארץ

DeadalusX

New member
למה יותר נוח?

מה יותר נוח מלעשות קנייה באינטרנט ולאסוף את הספר מסניף הדואר הקרוב? זה תענוג תאמין לי, חוץ מזה שזה כנראה יותר זול

DeadalusX

New member
לא קרה לי אף פעם

בדכ מגיע אפילו מהר, איזור השבועיים, נראה לי שמכס זה רק מעל מחיר מסויים (לא מחיר של ספר אחד)

LaPond

New member
מחפש מתכנת למשחק סלולרי

בסגנון פלטפורמה ופאזל, כנראה מתכנת Java. ישנו כבר Design לממשק ומספר שלבים. למעוניינים - [email protected] . נ.ב העבודה אינה בתשלום, אך השותפות בפרוייקט והרווחים יהיו שווים בין כולם.

sok777

New member
מעוניין לכתוב מוזיקה למשחקי מחשב

היי, אני סער, מוזיקאי - כותב מלחין מנגן (גיטריסט, מנגן גם בס ופסנתר) וזמר. אני כותב חומר מקורי בסגנונות רוק אקוסטי-רוק אלטרנטיבי ומופיע ברחבי הארץ במופע אקוסטי עם חומרים מקוריים. אני עושה גם עבודות אלקטרוניות, כמו כן אני מעבד ומפיק יצירות בסגנונות רוק, פופ, ג'אז ואלקטרוני (בשילובים של סגנונות אלו, מזרחי ועוד שילובים מרתקים..) אני מחפש עכשיו לכתוב לפס-קול לסדרות, סרטים ומשחקי מחשב וכמו כן מעוניין לשתף פעולה עם מוזיקאים כפי שציינתי למעלה. אם אתם כאלו, או מכירים אנשים שאני יכול לעניין אותם אתם מוזמנים להפנות אותם אלי. לפרטים שלחו מייל: [email protected] מייספייס: www.saaroron.co.il

elijakill

New member
omek interactive מחפשים

game developers game designers שלחו קורות חיים ל: [email protected] ובבקשה תציינו בשורת הנושא איזו משרה אתם מחפשים תודה אלי

למעלה