כולם מוזמנים

goland

New member
כולם מוזמנים

אני מציג את האוסף בגלריה שם הגלריה עוד קטבוקים

דרמסלה

New member
../images/Emo48.gif תתחדש על הגלריה !

האוסף מקסים
כמה קטבוקים יש לך? כמה זמן אתה אוסף? למה בעצם קטבוקים? ומה המשקה האהוב עליך? בקיצור - אשמח לשמוע את הסיפור מאחורי האוסף.

powo

New member
דור וואהו וואהו

דור יש לך אוסף מאד אבל מאד מכובד.ספר עליו .וכמה זמן אתה אוסף. יש לי לשלוח לך 3 קטבוקים.1 ליקר prunelle אין לי מושג מה זה. 2.lomerset.cider brandy.ברנדי של מפעל קטן באנגליה שקיבל פרס איזה שהוא. 3.armada cream שייך למשפחת sherry ספרד.השלח לך אם אתה מעוניין בהם.

powo

New member
דור וואהו וואהו

דור יש לך אוסף מאד אבל מאד מכובד.ספר עליו .וכמה זמן אתה אוסף. יש לי לשלוח לך 3 קטבוקים.1 ליקר prunelle אין לי מושג מה זה. 2.lomerset.cider brandy.ברנדי של מפעל קטן באנגליה שקיבל פרס איזה שהוא. 3.armada cream שייך למשפחת sherry ספרד.השלח לך אם אתה מעוניין בהם.

goland

New member
תודה !!!!

לכל מי ששאל והתעניין אני בן 18 ואני אוסף בקבוקים מכיל 13-14 לערך, הכל התחיל שאח שלי התחיל לאסוף בקבוקים גדולים של 3 ליטר ובקבוקים קטנים תואמים לגדולים האוסף שלו מנה סך הכל 13 בקבוקים 6 קטנים ו-7 גדולים ופה זה פסק. חשוב לציין שיש לי אהדה מסוימת כלפי חפצים קטנים לכן לאחר זמן מסוים התחלתי לגלות ענין בבקבוקים והתחלתי לאסוף ,בהתחלה זה היה קל מכל טיסה הייתי חוזר עם בקבוק מהמטוס אבל לאט לאט החיפוש אחר בקבוקים שאין לי נהיה קשה וקשה יותר ,חשוב לציין שזהו נושא מאוד מאוד מפותח בעולם בשל תרבויות השתיה השונות והייתי צריך יותר להתאמץ בכיוון הזה כמו כן רכישת הבקבוקים כרוכה בהסתובבות מרובה בין רוב הפיצוציות בארץ ברובם היו מצציאות . אז ככה התחלתי לאסוף ולהתענין בנושא וכיום האוסף שלי מונה כ-750 בקבוקים האוסף שלי לא מפסיק להתפתח וכבר בסוף החודש אני צפוי לקבל עוד בקבוקים (יהיה עידכון) בנוגע למלך שרוצה לשלוח לי בקבוקים כל בקבוק מתקבל בברכה גדולה אני כבר אומר תודה רבה ואנא צור איתי קשר [email protected]

goland

New member
עכשיו או לעולם לא !!!!!

בואו לראות אוסף מדהים ואולי אף לתרום או למכור לו דבר מה ! http://www7.tapuz.co.il/tapuzforum/main/galleries.asp?id=485

בּני

New member
מרשים!!!

לראות תמונה של כולם ביחד נותן קצת פרופורציות... מרשים ביותר.

למעלה