כולם מוזמנים

כולם מוזמנים

הפגנה מתכוננת ליום שלישי הקרוב, כנגד התכנית הכלכלית החדשה. פרטים בקובץ המצורף.

yeshgvul

New member
אתה יכול לצרף גם טקסט ?

כדי שאפשר יהיה להעביר הלאה תודה.

יכול גם יכול

''בצער רב וביגון קודר אנו מודיעים על פטירתה בטרם עת של מדיניות הרווחה הישראלית, אשר נלקחה מאיתנו ע"י שר האוצר בנימין נתניהו לפני כשבועיים. עם מותה,הותירה איתנו כמליון ילדים רעבים, 6000 מורים מובטלים, אלפי חולים ללא תרופות, 10000 עובדים מפוטרים, 24 שרים, ישיבות פקטיביות מתוקצבות, התנחלויות שעולות מיליארדים, ומדינה מתרסקת בדרך לעולם השלישי. מסע ההלויה אשר ייערך ביום שלישי,ה-1 באפריל, ייצא בשעה שלוש וחצי ממצודת זאב ויעבור דרך רח' אבן גבירול, לכיוון כיכר הלחם. אבלים על מותה, חברי נוער מרצ.'' לפרטים נוספים- אמיר 051 571 832

תזהרו רק שלא יטענו שהלויה היא הסתה

כנגד נתניהו במיוחד אם מובטל ברוב יאושו יחליט לחסלו אולי הלוויה בלי ארון....

6bcad

New member
זה לא זה

בשיח וסיג ימין שמאל יש עוות של גזירה שווה שאינה שווה. ארון מתים: כאשר בהפגנות נושאים ארון מתים סימבולי לתהליך, הכוונה להדגיש שתהליך מסוים שווק חיים. (זהו "רקויזיט" - אביזר בימתי, שמשתמשים בו בהפגנות מאז ומתמיד. מהפגנות בנושאי מערכת החינוך, דרך מערכת הבריאות,, ועד עתיד האומנות) כאשר ימינלאומנים נושאים ארון מתים עם שם של אדם מסוים, כוונתם שהאדם המסוים דינו למות. "רוצח" כאשר מישהו/יא, אשר תפיסת החיים שלו/ה נגד עונש מוות, חושב על אדם "רוצח", הוא מצפה לתהליך דמוקרטי/משפטי לישוב הענין - הדחה, משפט, הכרעת בית דין, עונש "ציביליזאטורי". כאשר ימינפאשיסטולאומן שעונש המות חלק ממרחב החיות שלו מדבר על "רוצח" "בוגד" "מוסר" - כוונתו מוות. ראה/י כאן כל קטע רעיון כמסתים ב: , לדעתי.

מענין....

>>>בשיח וסיג ימין שמאל יש עוות של גזירה שווה שאינה שווה<<< נראה שעושה זאת בעצמך בחלק הראשון
מענין אם בהפגנות הימין היה שם אטדם על ארון המתים [תנאי ראשון לבדיקת התאורי היא שהעובדות עליה נשענת הם נונות] כמי שנשטף אז בתעמולה המשאלנית על כי ההלויה היא הסתה לרצח ורק מאוחר טותר שמע אתת הסבר הימין כי ההלויה היתה למדינה ולא לאיש אין לי שום מושג אם שם האיש היה על הארון בשבילי זה היה מובן מאליו שמה שכולם סביבי אומרים הוא נכון באשר לחלק השני אזי כפי שסמת לב מחלקר הראשון של התגובה ישנה בעכיתיות מסוימת כי דוקא הימין טוען שהוא איננו מתוון לאיש בעוד השמאל טוען שהוא כן התכוון לאיש [כלומר הפוך מטענתך...] בכל מקרה היות ומה שחשוב הוא מה שהשטומעים מבינים אזי נראה י השמאל בטענתו שהימין יראה זאת כהסתה לרצח אזי אם הוא ינקוט הלויה משמע הוא יודע שיש הרואים במעשיו כגירוי לרצח ולכן דוקא הוא צריך להזהר שבעתיים

בר בי רב

New member
ארון הקבורה של הציונות - אבל אל תתן

לעובדות לבלבל אותך, בעיניכם כל מפלגה ציונית היא פשיסטית.

למה שקרן?! וארון הקבורה של מר"צ הו

הוא של ביבי? כפי שכתבתי גדלתי על ברכי השמאל והיה לי ברור כמובן שאם השמאל טוען שזו הסתה וכי ארון הקבוארה הוא לרה"מ אכן זה כך ולא בדיוק התעמקתי מה הן העובדות אבל הימין טוען כל הזמן שארון הקבורה הוא סימבולי לסופה של הציונות-מדינת ישראל אז למה לטעון שהנ"ל שקרן? השמאל קופצ מהר לטנות הסתה כאשר זה נוח לו גם כאשר אין שום הסתה [אבל מתעלם מהסתו הוא!] ואנחנו עדים לכך מספר פעמים כבר בשנה זו.. בין היתר בטענה כי דבר הנאמר בתוכנית היחה הסתה אבל בירור העובדות []כמה טוב שיש אינטרנט עם תמלילים] הראה שזה היה קשקוקוש והטענה היתה רק ךצרכי הכפשה תעמולה בלבד אז נמק בבקשה מה ההבדל בין הארון אז לארון שהוצב מול שר האוצר הקודם ולארון שתוביל מר"צ...

iceviper

New member
למה שקרן?

"בעיניכם כל מפלגה ציונית היא פשיסטית." עד כאן קישקושיו של בר בי רב.

Deathatred

New member
תתפלא

אבל זו הגישה בקרב השמאל הקיצוני והערבים. רן כהן, ברגע שהעז להעביר ביקורת על ההסה הפלשתינית, נהפך ל"מתנחל קיצוני" וסוכן של "ערוץ 7". את מרצ הם מאשימים בהתקרנפות והתפשסטות ומפלגות כמו העבודה, הליכוד, ש"ס, שינוי והמפד"ל הם עבורם מפלגות פשיסטיות לא לגיטימיות. מאחר שבפורום זה יש יותר כותבים מהמשמאל הקיצוני מאשר כותבים שהם אנשי מרצ או אנשי שמאל שפויים (אייסוייפר כרגע היחיד כאן, היה גם את שינילה וזהו פחות או יותר). כל השאר תומכי חד"ש, דע"ם האנטי-ציוניות והאנטי-ישראליות המוצהרות.

ricardo18

New member
קצת נעלבתי מהמהירות בה אתה שוכח

שגם אני מצביע מרצ. ):

אין מה להיעלב

הוא הרי היה בקלפי עם כולנו וראה מה הצבענו, ולכן הוא יודע שרק אייס הצביע למרצ, ואתה תפסיק לשקר הוא ראה אותך מכניס פתק של חרות וסיפר לכולנו.

Deathatred

New member
מי אתם חושבים ספר את הקולות?

עכשיו ברצינות, ציינתי את אלה שציינו לאיזה מפלגה הם הצביעו. מאחר שריקרדו נעדר לזמן מה לא ציינתי אותו.

6bcad

New member
קשקשקרן

מרצ רואה עצמה כמפלגה ציונית. אני איש מר"צ. חושב שכאן אמור להיות פורום פנים מפלגתי - פלאטפורמה לקומוניקאציה בין חברי ואוהדי התנועה - מכיון שהתנועה/מפלגה נדרשת לחשבון דרך. אחרים ברוכים אם באים בתום לב. בענין הארון (היו בלפחות שני מקומות - צומת רעננה וכיכר ציון) דעות חלוקות. יש האומרים שהוא ייצג את "דרך הציונות". אם כך האמת אז הוא בקאטגוריה הראשונה שהעליתי. לצערי אני זוכר תמונה של הארון שעליו תמונת רבין במדי הס.ס. ללא שום כיתוב , ואני זוכר את הצעקות הנלוות "רבין בוגד" ואת כל הגבבה של "דין מוסר" ו"פולסה דה נורא" ומבטי ותנועות השנאה/איום כאשר מולנו מפגיני ימין- וזה מתחבר ל"מובינג" החד סיטרי. לא יעזור לכם. יש הבדל מהותי במטען האלימות והאכזריות העולה והצפה, בין הפגנות הימין והשמאל (ובהתנהלות בכלל).

בר בי רב

New member
להד"ם

התמונה שראית היא טעות אופטית - מישהו הניף סתם כך תמונה של רבין לפני הארון ולך זה נראה כחלק מהארון, אתה יכול להסתכל בסרטונים ולראות שלהד"ם. גם הדמגוגיה של צומת רעננה חסרת כל קשר, תתמקד בכיכר ציון, בהפגנה הגדולה בתולדות ישראל. למבטי השינאה הייתה זכות מלאה להתקיים (מעבר להגיון הפוליטי) וגם היום כל אנשי מרצ לא מתביישים לבטא את שנאתם כלפי שרון, ובעבודה כלפי אפי איתם וכו'.. אז תראה, לי לא איכפת לעצור אותם, אבל אני מניח שלך כן.

למעלה