כולם מוזמנים לאחל...

כולם מוזמנים לאחל...

לשושוניקו גיוס נעים. שושוניקו היקר שלנו מתגייס מחר לצה"ל. שושוניקו - אני מאחלת לך באופן אישי שפשוף נעים, אתה תמיד מוזמן להתקשר, גם כשקשה וגם כשלא
. _____________________________________________________________________ - אני אתייחס לכל המסרים האישיים מיד כשאוכל.

avidadon

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif../images/Emo50.gif../images/Emo145.gif

(כל האייקונים הירוקים שמצאתי) שושוניקו! שיהיה לך גיוס קל, שפשוף נעים במידת האפשר ואתה יודע, מקסימום.................תוציא 21

בהצלחה חזי

תתגייס ותעשה חיים, כולנו מחזיקים לך אצבעות, ותעשה שם קידוש שם שמיים ותספר לכמה שיותר חיילים מה זה חרדי?ושאתה יצאת והחלטת להפסיק להשתמט! זה יתן לך הרבה כבוד וחברים נאמנים וחברים שבאים לדרוש חכמה, תלמד אותם הרבה על דרך היהדות ואת כל השיטות והאמונות {לשבח ולגנאי,,,} אני עושה את זה בלי סוף במכללה ,ומאוד נהנה מזה,,, ככה הגעתי להמון אנשים נהדרים וסקרניים,,, אבל תבין שיש גם בורות עצומה {הבורות חוגגת,,,} ויש גם המון אנשים עם דעות קדומות {אני מניח שזה יהיה פעם ראשונה שלך בחברה החילונית ממש, אז אתה צריך גם להתכונן לזה,,,} מקוה שתמצה שם חברים וחברות נחמדים וחכמים,,,

אבזץ

New member
כל דבר טוב אפשר להרעיל...!

ולנו לא נותר אלא להרעים ולהרעיף המון המון הצלוווחה!!!

מתיוון

New member
שהיה לך אחלה שרות

ולא רק המורעלים נהנים אלא מי שרוצה נהנה המון בהצלחה מחזיקים לך ידים

גיוס נעים וכיפי../images/Emo24.gif

היי שושניקו שלי, מה ענינים? שיהיה לך אחלה שירות, ושתחזור ממנו בשלום.

Le Fay

New member
אוחחח... איזו בחירה אומללה של מילים

לא מרתק... "מעניין" יספיק.

טוב

New member
../images/Emo24.gifהרבה בהצלחה שושוניקו

אז נו, איפה אתה משרת בסוף?

rigoletto111

New member
תיהנה בצבא !!!

ותפיק ממנו את המקסימום!!!! <ריגולטו מנצל את ההזדמנות האחרונה להציק לחברי הפורום , כי מחר הוא יוצא לעשרה ימי מילואים >

מותר לי

New member
מליון הצלחות

מה לאחל לך? שתהנה שם עד כדי כך שלא תרצה לעזוב ותלך לקבע. (או שיתקעו אותך בתפקיד מעפן עם סבבה של אנשים)

למעלה