אמרת גם של ערן ואתםם שמות רק של אדם גם לערני מגיעה קצת אהבה!!
י ירדן love אדם New member 6/2/06 #29 ערן בטקס עמ"י שחברה שלי צלימה מתי שיהיו עוד תמונות אני ישים.. ובעיקר את התמונה שלי עם ערן!! כפרות על היופי הזה!
ערן בטקס עמ"י שחברה שלי צלימה מתי שיהיו עוד תמונות אני ישים.. ובעיקר את התמונה שלי עם ערן!! כפרות על היופי הזה!
י ירדן love אדם New member 6/2/06 #31 כפרות עליו איזה חמוד הוא בתמונה חחח קבלו עוד אחתת ניראלי שמתי אוהת מאה אלף פעם כבר! אבל הוא הכי מאמי בעולם שם!
כפרות עליו איזה חמוד הוא בתמונה חחח קבלו עוד אחתת ניראלי שמתי אוהת מאה אלף פעם כבר! אבל הוא הכי מאמי בעולם שם!
מ מאוהבת באדםם שלי New member 6/2/06 #34 שלמותתתתתתתתתתתתת../images/Emo70.gif הכייי מושלםם שישששששששששש אדם יוסףף אני א=ו=ה=ב=ת אותךך אשמורר את ליביי רק לךךך
שלמותתתתתתתתתתתתת../images/Emo70.gif הכייי מושלםם שישששששששששש אדם יוסףף אני א=ו=ה=ב=ת אותךך אשמורר את ליביי רק לךךך
כ כריסטינושש New member 6/2/06 #17 ?? נוו מה אתם אומריםם....אתם מסכימים להיפגש....אני חושבת שכדאי....אני מהצפוןן ואני מוכנה להגיעה עד ת"א....... ומי שרוצה הינה האיי סי קיו שלי...226300298
?? נוו מה אתם אומריםם....אתם מסכימים להיפגש....אני חושבת שכדאי....אני מהצפוןן ואני מוכנה להגיעה עד ת"א....... ומי שרוצה הינה האיי סי קיו שלי...226300298
מ מתן דסקל החיימשלי New member 6/2/06 #33 הם היו מזמן לא היום יש לי את זה במחשב את הקטע הזה הם שרו אשמור את ליבי וזהו... וזה היה מ-ז-מ-ןןןן!!
א אדם החיימשלי New member 7/2/06 #39 אלוהים ישמור ראיתן איך הם רקדו בנבחרי ערוץ הילדים? מווווווווושלמים אני חולה על הריקוד של ערן הכי יפה בעולם!
אלוהים ישמור ראיתן איך הם רקדו בנבחרי ערוץ הילדים? מווווווווושלמים אני חולה על הריקוד של ערן הכי יפה בעולם!