למה צריכה להיות סתירה בין הדברים? האם מישהו שמתייחס לא' לא רשאי לעשות כן בלי להכניס לדבריו גם התייחסות לב-ג-ד' על אף שגם הם חשובים? מדוע בשרשור הזה שפתחת לא התייחסת לתינוק בן חודשיים שנפטר משפעת על אף שהיה בריא לחלוטין? "זה לא מזיז לך"?ולא על שלשה אזרחים תושבי שפרעם שנרצחו אתמול בדם קר
זה לא מזיז לכם?
לגבי הנער החרדי שנדרס בהפגנה.למה צריכה להיות סתירה בין הדברים? האם מישהו שמתייחס לא' לא רשאי לעשות כן בלי להכניס לדבריו גם התייחסות לב-ג-ד' על אף שגם הם חשובים? מדוע בשרשור הזה שפתחת לא התייחסת לתינוק בן חודשיים שנפטר משפעת על אף שהיה בריא לחלוטין? "זה לא מזיז לך"?
המשטרה לא עשתה פניית פרסה, אלא חזרה בה, על-פי הפרסומים, מהאישום/חשד ל'רצח בנסיבות מחמירות'. זה לא אומר מאומה על סעיף הרצח 'הרגיל' שיתכן שהנהג יואשם בו ועל פניו לפחות, זה ככל הנראה הכיוון.לגבי הנער החרדי שנדרס בהפגנה.
הבנתי שהמשטרה עשתה פניית פרסה באשר לאישום הנהג.
אחרי שקראתי את עדותו, בהנחה שהוא מדבר אמת, אני די בטוח שהייתי נוהג אותו דבר.
אתה נקלע עם הרכב להפגנה אלימה, מתנפלים על הרכב המון זועם. ברור שלינצ' בך הוא השלב הבא ברגע שיווצר מגע פיזי. גם אם המשמעות היא כלא, האופציה השניה גרועה יותר, אין הרבה סיכוי לצאת מלינצ' כזה בחיים.
ומה היה קורה אילו הוא לא היה ממשיך לנהוג בפרעות ודורס כל מה שנקלע בדרכו, אלא פשוט פותח דלתות ומנסה להמלט? מה אם היו מוחצים אותו למוות או הורגים אותו במכות. מה אז היינו אומרים?
מצקצקים בלשון ומגדירים אותו כקורבן של הנסיבות?
הוא התקשר למשטרה, מה המשטרה עשתה? הבנתי שכלום. אם אני מבין נכון, זו הייתה הגנה עצמית בכל מובן המילה. זה או הנהג או הנער.
טבעי שהבן אדם מעדיף את חייו הוא על פני מישהו זר.
לא בטוח שבנסיבות האלה לא הייתי נוהג אותו הדבר
במצב כזה האינסטינקטים מחליפים את שיקול הדעת.
אתה רוצה מעל הכל להציל את חייך.
המשטרה יכולה לעשות משהו נגד קשר שתיקה של תושבים? או שאתה רוצה שיעשו מה שעשו בדומא שיתפסו ערבים אקראיים ויענו אותם עד שאחד מהם יודה ברצח ובכך להשלות את הקורבנות שהצדק נעשה?ולא על שלשה אזרחים תושבי שפרעם שנרצחו אתמול בדם קר
זה לא מזיז לכם?
אני לא דיברתי על המשטרה אלא על התקשורת והציבור ברשתות שזה כנראה לא מענין אותו כי הם ערביםהמשטרה יכולה לעשות משהו נגד קשר שתיקה של תושבים? או שאתה רוצה שיעשו מה שעשו בדומא שיתפסו ערבים אקראיים ויענו אותם עד שאחד מהם יודה ברצח ובכך להשלות את הקורבנות שהצדק נעשה?
צריך לדעת לעשות הפגנות. לחרדים אין את הידעאני לא דיברתי על המשטרה אלא על התקשורת והציבור ברשתות שזה כנראה לא מענין אותו כי הם ערבים
אבל בתקשורת דווחה דווח רצח הערבים בידי ערבים. אז על מה/מי אתה בעצם באמת מלין? פשוט לא ברור.אני לא דיברתי על המשטרה אלא על התקשורת והציבור ברשתות שזה כנראה לא מענין אותו כי הם ערבים
רק אחד מהם תושב שפרעם. כנראה לא מזיז לך.ולא על שלשה אזרחים תושבי שפרעם שנרצחו אתמול בדם קר
זה לא מזיז לכם?
ובעזה גם פארוק ונאצר עשו זאת. נראה שלאומיות פלסטינית זאת אידיאולוגיה ברברית ורצחנית כמו זאת של כת השטן.רק אחד מהם תושב שפרעם. כנראה לא מזיז לך.
מתחילים להיזכר למה בן גוריון נתן לכפרים עוצר לילה 18 שנה
אתה תמשיך לזלזל והמשטרה של העבריין תמשיך לא לעשות כלום אבל זה כבר די קרוב לבית שלך נראה לירק אחד מהם תושב שפרעם. כנראה לא מזיז לך.
מתחילים להיזכר למה בן גוריון נתן לכפרים עוצר לילה 18 שנה
עדיף משטרה של העבריין לשעבראתה תמשיך לזלזל והמשטרה של העבריין תמשיך לא לעשות כלום אבל זה כבר די קרוב לבית שלך נראה לי
אתה יכול להראות לי דבר אחד טוב יותר שעושה המשטרה של העברין לעומת המשטרה של השר הקודם או שמדובר בסיסמאותעדיף משטרה של העבריין לשעבר
על משטרה של הדביל הקודם
אני ממש לא מזלזל, ואתה זה שאפילו לא טרח לברר מאיפה הנרצחיםאתה תמשיך לזלזל והמשטרה של העבריין תמשיך לא לעשות כלום אבל זה כבר די קרוב לבית שלך נראה לי
לא נראה לי שיש הצלחה ניכרת לפעולות המשטרה בטראביןאני ממש לא מזלזל, ואתה זה שאפילו לא טרח לברר מאיפה הנרצחים
חלק מהרציחות שלהם כבר היו בקריות.
וכבר שמעתי מספר תקריות ירי בקריית אליעזר, קרוב לעבודה שלי.
לכולם ברור שהדרך לפתור את זה כרוכה בפעילות המשטרה, מהסוג שראינו בטראבין.
לכולם גם ברור שהמפלגה הקומוניסטית לוקחת בעקביות את הצד של החמושים
גם המשטרה של דיכטר כשהיה בקדימה לא עשתה כלום.אתה תמשיך לזלזל והמשטרה של העבריין תמשיך לא לעשות כלום אבל זה כבר די קרוב לבית שלך נראה לי
לפני 20 שנה הבעיות היו בקריית ים ובמפרץ חיפהגם המשטרה של דיכטר כשהיה בקדימה לא עשתה כלום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.