כולם לשים לב!!!!! כולם!!!

כולם לשים לב!!!!! כולם!!!

זה ממש לא יפה! רק שתדעו ! אני כבר הרבה הרבה הרבה זמן בצ`אט הזה ואף אחד לא מכיר אותי!!! בושה! אלק עושים לי מי את?!?!?!?! אם המצב ימשיך אני אאלץ לצאת ולא לחזור יותר! וכן...זה איום! (חחחח נראה לכם שאני לא אחזור?!) חולה עליכם (אלה שזוכרים אותי) המלאכית השובבה!!!

moran-b

New member
מתוקה

מי לא מכיר אותך???????? מי???? יאללה מה קרה לך - איומים וכאלו ... אם תלכי אחורה תראי שכל המאיימים סופם להישאר... לא שאני רוצה שתלכי.... חחחח חומד מתה עלייך!!!!!!

חחחחחחחחחח

מאמי אני מאיימת ולא מקיימת!!!!! ולא התכוונתי על זה שכולכם זקנים....כל מי שיותר גדול מ19 זקן בשבילי....אני עוד תינוקת.....חחחחחחח חולה עלייך המלאכית השובבה!!!!!!!!!!

oshritco

New member
מה את מאיימת.....??

למלאכית מה את מאיימת עליינו.......? אז תעזבי את לא מפחידה אף אחד חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם מתוקה אני צוחקת ד``א נעים להכיר אני טייגרית (אושר) ותאמיני לי אני בטוחה שמי שלא מכיר אותך מפסיד...הא? באמת נעים להכיר (אם את שפויה כמובן) חחחח

Blade at Work

New member
רגע...

ואם אני לוקח כדורים בשביל לשמור על השפיות שלי? אז לא נעים להכיר אותי?

דוד*

New member
זוכרים אותך ועוד איך

זוכרים אותך ועוד איך, אפילו זוכרים אותך (רק אל תעזבי)לא רק שזוכרים אותך,אפילו מדמיינים אותך כל הזמן בכל מני פוזות, כל מני ליבוש (לפעמים בלי) מכל מני חלונות ומכל מני חדרים, פעם בסלון , פעם בחדר טלויזיה, מטבח, חדר שינה ואמבטיה, מה עוד את רוצה, את רואה אנחנו לא ישנים בגללך,אז קדימה תני לזה לקרות, תני לזה להתגשם,תני חיים לכל המחשבות המתוקות,אל תשאירי אותו סתם חלומות או סתם פנטזיות, הכל בידיים שלך, נו ,מה עוד את רוצה ? אם זה היה בידיים שלי בטח שזה היה אחרת אבל לצערי זה בידיים שלך, שיהיה לך רק טוב, ביי חולמים עלייך.........

למעלה