כולם לראות עיתון ירושלים ע"מ 14 אנחנו בעיתון
ל ליגי t New member 27/11/04 #6 אה טוב.... ../images/Emo29.gif השכבה שלנו עשתה "קצת" בלאגן בטיול השנתי ועשו על זה כתבה של שני עמודים בעיתון ירושלים
אה טוב.... ../images/Emo29.gif השכבה שלנו עשתה "קצת" בלאגן בטיול השנתי ועשו על זה כתבה של שני עמודים בעיתון ירושלים
נ נשימה תאית New member 27/11/04 #4 יש לך סורק../images/Emo35.gif תעלי לפה את הכתבה ../images/Emo8.gif
J jenngirl New member 27/11/04 #11 יופי.../images/Emo82.gif אני כבר אומרת לך,אם השכבה שלי תעשה בלאגן כזה בטיול השנתי אני אדאג אישית לכל ילד שיהיה חלק מזה שיהיה לו רע במשך השנה הזו. כי אני לא מוכנה לחזור הביתה ביום השני של הטיול בגלל חבורת ערסים שבא להם להשתכר ולדפוק ת'ראש בקיר.
יופי.../images/Emo82.gif אני כבר אומרת לך,אם השכבה שלי תעשה בלאגן כזה בטיול השנתי אני אדאג אישית לכל ילד שיהיה חלק מזה שיהיה לו רע במשך השנה הזו. כי אני לא מוכנה לחזור הביתה ביום השני של הטיול בגלל חבורת ערסים שבא להם להשתכר ולדפוק ת'ראש בקיר.
ל ליגי t New member 28/11/04 #12 יופי ../images/Emo29.gif ואני אומרת לך למקרה שלא קראת את הכתבה כתוב שם שיכול להיות שמבטלים את הטיול השנתי של יב' בכל ירושלים חחחחחחחחחחחחחח דפקנו אותכם
יופי ../images/Emo29.gif ואני אומרת לך למקרה שלא קראת את הכתבה כתוב שם שיכול להיות שמבטלים את הטיול השנתי של יב' בכל ירושלים חחחחחחחחחחחחחח דפקנו אותכם
J jenngirl New member 28/11/04 #13 הצחקת אותי.../images/Emo82.gif את חושבת שביה"ס שלנו גם עושה מה שאומרים? אפילו כשיש שביתות בירושלים אין אצלנו שביתות. בחיים לא יבטלו לנו את הטיול.
הצחקת אותי.../images/Emo82.gif את חושבת שביה"ס שלנו גם עושה מה שאומרים? אפילו כשיש שביתות בירושלים אין אצלנו שביתות. בחיים לא יבטלו לנו את הטיול.
ל ליגי t New member 28/11/04 #14 נשמה מהבית ספר שלנו ../images/Emo29.gif יתחילו שקלו לעשות את זה שנה שעברה אצלנו בבית ספר וכמעט ביטלו לנו את הטיול השנה...
נשמה מהבית ספר שלנו ../images/Emo29.gif יתחילו שקלו לעשות את זה שנה שעברה אצלנו בבית ספר וכמעט ביטלו לנו את הטיול השנה...