כולם לקרוא !!!

guypele

New member
אכן כך....

לאור מדיניות הפורום הפתוח של אינדימדיה ניתן למצוא בו גם לא מעט התבטאויות של גזענות ושנאה כלפי ערבים, קריאות פשיסטיות בנוסח "מוות לשמאלנים" וכו´... לא מוחקים אף הודעה ויהי תוכנה אשר יהיה... אף על פי כן כתבי אינדימדיה (מתנדבים) הם בס"הכ קבוצה מגובשת של אנשים עם דיעות הנוטות לאנרכיזם - על כן אני יכול להבטיח לך שאין מדיניות של הארגון לעודד באיזושהי צורה התבטאויות כגון אלו שהפנת אליהם, נהפוך הוא, מלחמה בגזענות ובלאומניות היא אחת ממטרותיו. בצלם הוא אתר אמין שמסתמך על רשת "מרגלים" עצמאית של יהודים וערבים הבודקת ומלקטת מידע ברמת ביסוס גבוהה (הדו"ח השנתי שלהם הוא מסמך מהימן ומפורסם עולמית). כל "מרגל" נבחר אישית לאור הרקע הקודם שלו וכו´.

שמאלני

New member
מה זה??? המתנחלים נהפכים ל...

לרוצחים,לא כולם יש ארגון טרור שם שצריך לחסל אותו. קראתי בעיתון,"מעריב",שהשב"כ עובד עכשיו בהתנחלויות לגלות את ארגון הטרור הזה. מעולם לא היה ארגון טרור יהודי,זה משהו חדש שהימנים קיצונים מעונינים לעסוק בו. אני רוצה לראות את דניאלה וייס צועקת ככה כמו שהיא צעקה על שר הבטחון, על אותם מארגנים של ארגון הטרור הזה.

guypele אל תשכח ש...

אצלנו המשטרה מינתה את המובחרים שבחוקריה ע"עמ לחקור פעולות אלו, ומועצת יש"ע אף יצאה בגינוי חריף כנגד כל פעולה של מתנחלים כלפי היישוב הערבי. הממשלה הישראלית לא נתנה יד לאף אחת מהפעולות הללו, לעומת זאת הרשות כן נותנת לטרור לתפקד ביד חופשית.. אני מאמין שרוב הדברים שציינת הם נכונים, ואם הם כך זה ברור שצריך לגנות את זה בכל תוקף-זאת לא דרכנו וזה בטח לא מייצג פה אף אחד בפורום-ואני אומר את זה באחראיות מלאה. . לגבי חלק מהדברים יש לי השגות רבות, כי לא בטוח שדברים אלו הוצגו על ידיך כראוי.... . זה ידוע ומוכח שההנהגה הפלשתינית נוטה לפעמים לקשור אירועים פנימיים לסכסוך: ונותנת לישראל את התפקיד שלהא מחמיא של השעיר לעזאזל. היה מקרה בעבר של רצח משת"פ על ידי הרשות- שלא התגאתה בכך, וניסתה להראות לכל העולם גופות מרוטשות- שרוטשו כביכול על ידי ישראל!!! כך שמכונת התעמולה הפלשתינית לפעמים יוצרת מציאות משלה הנוחה לה ולאינטרסיה-והחשוב מכל מצטלמת היטב בטלוויזיה!! בשביל להסיר ספק אצלי ואצל אחרים, כדאי שתאמר מי המקור שאחראי לדברים אלו??? ואל תבין אותי לא נכון: אני לא מנסה לחפש את הצדק באמצע שום מקום. אני פשוט רוצה עוד קצת הוכחות שכל מה הצגת הוצג כראוי....כי הצגת דברים מאוד חשובים.... יחי הגאווה הלאומית

Alder

New member
../images/Emo104.gif הוא כבר רשם את המקור האחראי

לנתונים שלו..."אינדימדיה". באם אתה לא מכיר את האתר, אמליץ לך להכנס ללינקים שנתתי בכדי לראות עד כמה "איכותי" האתר הזה. אגב, אני אישית לא טוען שאין מקרים בודדים של אנשים מיש"ע שנוטלים את החוק לידהם. אולם בוודאי שלא בכמות המסחרית שהוא רושם מ"מקורותיו" באינדימדיה. דבריו של guypele הן בבחינת הסתה מוחלטת, כשם שאתר אינדימדיה נוהג לעשות.

שמאלני

New member
alder....

אתה מדבר על הסתה? "רבין רצח 360 יהודים",זה כתב לא אחר ממנהל פורום ליכוד. בכלל הימנים מאשימים את רבין שהוא רצח את כל היהודים,יעני הוא לקח רובה וטבח ביהודים. אחר כך אחד בשם צביקה גם בנוער הליכוד כותב,"אמא של פרס ערביה". זה לא הסתה? אם זה לא הסתה אל תקרא לי שמאלני !! ומה שגאי כתב זה לא הסתה,זאת המציאות. קשה לכם לשמוע את המציאות אז אתם מאשימים את השמאלנים.

m y s e l f

New member
שמאלני...

רבין חתם על הסכם שנותן לפלשתינאים כסף, ונשק. עם אותו נשק הם יורים ביהודים, ועם אותו כסף הם מממנים את חגורות הנפץ שמתפוצצות בירושלים, חיפה, ת"א וכו´. המסקנה ההגיונית שעולה לי בראש זה שרבין אכן אחראי לכך. תמיד כיבדתי את רבין, והוא היה מצביא גדול ולא נראה לי שהייתה לו טעות אחת בתור איש צבא. אבל בתור פליטיקאי ומדינאי הייתה לו טעות אחת - הסכם אוסלו. כמה שההסכם הזה היסטורי הוא רק על הנייר, הפלשתינאים הפרו אותו כבר שנה אחרי שהוא נחתם. נחתם ב-1993, וכבר ב-1994 היה פיגוע התאבדות. חוץ מזה הם גם התחייבו בהסכם הזה להפסיק עם האלימות מייד ולא לשוב אליה (ההסכם נחתם קצת אחרי האינתיפאדה הראשונה) ואני חושב שהם "קצת" חרגו מהסעיף הזה, אז עם כל הכבוד לרבין - הטעות היחידה שהייתה לו עולה לנו ביוקר. איך בדיוק המתנחלים אשמים בכל ההרוגים האלה? בזה שהם גרים שם ודורשים הגנה? אלו שבאים ותוקפים אותם אלו הפלשתינאים! אם הפלשתינאים לא היו תוקפים אותם, לא היה צורך בשהות צה"ל באזור! חוץ מזה גם בגילה זקוקים להגנה, והרבה. גילה חוטפים יום-יום את הטעות של רבין, אז אולי תאשים גם את תושבי גילה בהרוגים האלה?? זו מצב, וכמות ההרוגים זו עובדה. אנחנו לא מחפשים אשמים, כי זה לא יעזור, אנחנו מחפשים לפתור את המצב הזה, אז אני לא מצדיק לא לאמירה שרבין הרג אותם, ולא לאמירה שמאשימה את המתנחלים, אני רק אומר שאני יותר מזדהה עם הראשונה. ואלה שכותבים "אמא של פרס ערביה" וכו´, הם ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם ואם תתחיל איתם דיון רציני תראה כמה מהר הם משתתקים. ובלי שום קשר יש לי שאלה: לדעתכם, אם יש מידע מדוייק ואמין על פלשתינאי שעומד לעשות פיגוע גדול בעיר מרכזית, לחסל את מי ששלח אותו, אותו ואת מי שמממן אותו, או לתת לו לצאת לדרך?

EverMan

New member
מייסלף

סליחה ? אתה חושב שערפאת קיבל את הנשקים שלו מישראל ? חגורת נפץ הוא קיבל מישראל ? מטולי טילים הוא קיבל מישראל ? קלשניקובים הוא קיבל מישראל ? רבין נתן את הרובים למשטרה הפלשתינאית ולרשויות החוק. הרובים שניתנו להם , כיום כל כך משניים בעקבות הנשקים שיש להם , שהם כבר ממש לא רלוונטים. המתנחלים לא טלית שכולה תכלת , אע"פ שהם מתגרים באופן קונסטטיבי עם הפלשתינאים ורק יוצרים בכך עוד לחץ. הם לא הבעיה העיקרית במו"מ. ואת המחבל שידוע שהולך לעשות פיגוע , דבר ראשון עוצרים אותו , סוחטים ממנו כל מידע אפשרי , ומעיפים אותו לתא חקירות של השב"כ. זהו. נקודה.

m y s e l f

New member
EverMan

את חגורות הנפץ לא, אבל את המימון לחגורות הנפץ כן. כל פרק זמן מסויים הרשות הפלשתינית מקבלת סכום כסף מסויים ממדינת ישראל, וזה סכום כסף ענק (ממש כמו שארה"ב מממנת אותנו, באותה שיטה בדיוק אנחנו מממנים אותם).
לזכר 6,000,000 היהודים שנרצחו באכזריות על ידי הנאצים ימח שמם וזכרם.

EverMan

New member
לא נכון

הם אינם מקבלים מאיתנו כסף , הכסף שהם קיבלו זה כסף של ביטוח לאומי שאנחנו מחוייבים לתת להם, לא נתנו להם אגורה שחוקה יותר מזה.

שמאלני

New member
m y s e l f...

נתחיל בכך שרבין חתם על הסכם בכדי שיהיה שלום,אתה נשמע כאילו הוא נתן להם רובים בכדי שיהרגו יהודים. אתה נשמע כאילו רבין נתן לרשות הפלסטינית כסף בכדי שהרשות הפלסטינית תממן לארגוני הטרור את כלי הנשק ואת החגורות נפץ,רבין קיבל מנדט מהעם להזכיר לך זאת. וזה לא נשמע הגיוני שרוב העם בחר ברבין בכדי שיתפוצצו בארץ מחבלים מתאבדים. 2. למה אתה לא מאשים את ביבי? הרי ביבי המשיך להזרים כספים לרשות הפלסטינית,ביבי אפילו חילק את חברון למרות פיגועי הטרור. אבל אתה ימני וכימני אתה לא תאשים אף אחד מהצד שלך,לא שמעתי מילה אחת רעה על ביבי מפי אחת מהימנים בפורום הזה. רק כל הזמן רבין ז"ל,פרס וברק,זה מה שאני שומע. מה עם שרון עכשיו הוא ראש ממשלה? הוא הראש ממשלה הכי גרוע שהיה למדינת ישראל אי פעם,כולם אמרו ברק היה הכי גרוע בא שרון והוכיח לכולם מי יותר גרוע. אני מתערב איתכם שאם ביבי יהיה ראש ממשלה הבא,הוא בהחלט יכול לקחת את כל הקופה "בפרס" ראש הממשלה הכי גרוע של מדינת ישראל. 3. המתנחלים אשמים בפיגועי הטרור מסיבה אחת שאני כל הזמן חוזר עליה,אם היית קורא עד הסוף את ההודעות שאני כותב פה,היית מבין למה אני כותב שהמתנחלים אשמים. אבל בשבילך אני אכתוב שוב למה הם האשמים היחידים במצב שאנחנו כיום. משום שאם המתנחלים לא היו גרים בשטח של הפלסטינים,ממזמן היו מרימים גדר הפרדה,שתעשה חיץ בנינו לבין הפלסטינים. ובכך רוב המחבלים המתאבדים לא יוכלו לעבור את הגדר,ואם יהיו כאלה שכן יצליחו לחדור {כמו שקרה בכיסופים} יש לצה"ל התראה שחדר מחבל,והם מתכוננים למחבל בכדי לירט אותו. אבל המתנחלים גרים בשטח הפלסטיני,ומשום כך אי אפשר להרים גדר. ובגלל שאין גדר,המחבלים נכנסים חופשי על הבר ומבצעים בכל יום פיגוע או אפילו יש ימים שהם מצבעים שני פיגועים.

guypele

New member
הסתה?

במדינה ה*יהודית* וה*דימוקרטית* שלך לכוון למקור מידע המדווח מהשטח ממחנה הפליטים ג´נין זו הסתה? להאמין לדובר צה"ל שנתפס פעמים רבות בשקרים (והרי זה ברור. תפקידו היא הסברה דיפלומטית) - משום שהוא דובר צה"ל זה אמין? והרי רוב הידיעות של כתבים צבאיים מהשטחים מבוססות על מידע שמוסר להם צה"ל! זהו מידע מוסת בכוונה ע"י השלטונות הישראלים בכדי לטשטש עוולות מלחמה ופשעים. היום דיווחו על סופשבוע "שחור" - שלושה חיילים מתו. אתה יודע כמה מתו בפלשתין? מישהו בתקשורת הישראלית הרשמית ה*פתוחה לכל* וה*דימוקרטית* טרח לספר לך מהו מס´ ההרוגים, מה המצב ההומניטרי בשטחים, מה הצבא שלך עושה?! אתה יודע שבבתי החולים בשטחים אין יותר תרופות, נגמר החמצן להנשמה ואסור לצוותים הרפואיים לצאת לפנות גופות ופצועים משטח הטבח? להפציץ בתים של מחנות פליטים עם מסוקים - זה קרב? לא - זה רצח בכוונה תחילה. "יורים על חיילי צה"ל" - ברור שיורים! למה הם שם בכלל? מה אתה מצפה לא היית יורה על מי שבא לכבוש ולדכא אותך? מדיניות ישראל מחזקת את הפאשיזם העארפאתי בשטחים ועושה הכל על מנת שהעם הפלשתיני ימשיך לסבול מצד אחד מצה"ל ומצד שני מהטוטאליטריות של האיש הנאלח והמושחת הזה. אנחנו קוראים למנהיגטת שפויה? מתי עשינו משהו בשביל שזה יקרה - כמו למשל לעוף מחברון? כמו למשל להבהיר שאין כל כוונה להשתלט על הר הבית ולעצור את האסיפה השנתית שקוראת לבניית בית המקדש תחת המסגדים ההרוסים? אתה יודע כמה שורות בתים נהרסים בסימטאות הצרות של הערים הפלשתיניות כדי שהטנקים יוכלו לעבור? יש לך מושג כמה חממות טרור אנחנו יוצרים במעשינו? אז אינדימדיה - לא לגיטימי. כל הרשתות הזרות - לא לגיטימי. כל קבוצה אפשרית לזכויות אדם - דיווחיהם לא לגיטימיים (הרי הם מבוססים על דברי פלשתינאים וזה לא אמין מבחינתך). דובר צה"ל, מי שתפקידו המוגדר הוא קוסמטיקה של מדיניות הצבא, אמין?!

guypele

New member
לא ממש.

אף אחד מהאישים הנפשעים שלקחו חלק במעשים הנ"ל לא הועמדו לדין למיטב ידיעתי. גם כאשר מעמידים לדין - למשל במקרה של המחבל שתפס ילד פלשתיני ורוצץ את גולגלתו (ברח לי שמו - אני אברר) - הם מקבלים עונשים מגוכחים שמביישים את המדינה ואת רוח היהדות.

CANDY MAN

New member
ויש שאומרים ששרון רצח כבר 400 אז?

לא חייבים להתייחס לכל שטות שנאמרת. שתינו יודעים שגם שרון וגם יצחק רבין ז"ל הם אנשים גדולים שתרמו המון למדינה שלנו ומכל צד תמיד יהיו את הקיצוניים שירצו לפגוע במי שעושה מעשים או עשה מעשים שהם ביגוד לעמדתם. כמו שאתה לא מסתכל על כל חרא שעל המדרכה ככה אל תסתכל על כל חרא שכותב שטות. נ.ב ההודעה מיועדת לתגובה לשמאלני.

שמאלני

New member
קנדימן....

אני בכלל חושב שהקטע לרדת על איש ציבור זה או אחר זה מיותר,הרי בסה"כ כולם יודעים. לא חשוב שמאל ימין או מרכז,כולם חוגגים אותם חגים יהודים,כולם מאמינים באלוהים אחד וכולם רוצים רק טוב למדינת ישראל,אבל בדרך שונה. ואני נגרר לימנים שכותבים שרבין רצח 660 יהודים,אז כתבתי להם המתנחלים רצחו אותם. במקום לא לענות להם {כי אנשים כאלה לא שווים תגובה} דווקא עניתי להם בטיפשות,הייתי צריך לתת להם להמשיך לכתוב ולא להגיב.

guypele

New member
כולנו יהודים ומאמינים באלוהים?!

שמאלני יקר, המדינה שלך בת שש וחצי מיליון התושבים מורכבת מ1.3 מיליון בני דתות אחרות, מ´ עולים שחלק ניכר מהם אינם יהודים וגם אינם מחוברים לשפה העברית אפילו, 200,000 עובדים זרים מעשרות מדינות וכמות נכבדה ביותר של חילונים וגם אתאיסטים.... וכמובן אם אתה מחשיב כאזרחים את החיים תחת מרותנו מעבר לקו הירוק אז תוסיף עוד שלוש מ´ בני דתות אחרות ומה תקבל? במדינת "ישראל" ה*יהודית* וה*דמוקרטית* שהשתלטה על העם הפלשתיני אך לא העניקה לו את זכויות האזרח והאדם הבסיסיות, יש כארבעה וחצי מיליון יהודים שסבורים כי המדינה נועדה קודם לשרת אותם ואת דתם על פני 4.5-5 מ´ לא יהודים. זהו לא *רוב יהודי* ובטח לא *דמוקרטיה*. ולגבי סכנת הפאשיזם העולה בישראל - אני אשיג את הראיון שהתפרסם עם אפי פיין (איתן) בשבוע שעבר ואבהיר לך למי ומה אני מתכוון ב"פאשיזם יהודי".

TheHock

New member
כעיקרון,

גם הנוצרים והמוסלמים מאמינים באלוהים, רק שכל אחד נותן לו שם אחד או נביא אחר (למשל אם אני קורא לאולוהים פרדי - זה אומר שאני מאמין באל אחר ממך?)

שמאלני

New member
גיא...

טוב טעיתי,לא כולם מאמינים באלוהים. יש לי מלאאאא חברים בעצם רוב החברים שלי לא מאמינים בו.

למעלה