כולם לקרוא !!!

guypele

New member
כולם לקרוא !!!

הבטחתי ולכן אקיים. מס´ דוגמאות לטרור יהודי (מתנחלים) כלפי פלשתינאים. הדו´ מחודשים אוקובר-נובמבר 2000 (תחילת האינתיפאדה). מיותר לציין שאיש לא הועמד לדין בעבור פעולות אלו. הטרוריסטים נהנים מגיבוי בשתיקה של הציבור הישראלי, שלרוב המעשים אינם ידועים לו מאחר והתקשורת הישראלית בוחרת להתעלם. אירועים בודדים? ההודעה ארוכה מאוד - והמבין יבין. מי שיש לו סבלנות שיקרא הכל ומי שאין לו שיקרא כמה פסקאות ויפנים את התמונה הכללית. מומלץ לכולם לקרוא על פיגוע הירי בכפר סייד ב- 4/11 בו נרצחו חמישה תלמידי בית ספר. 1/10 - מתנחלים מסלפית יורים לעבר רכב נוסע בדרכו מבית החולים. שרה חסן, בת שנה וחצי, נורת בראשה ומתה. אחיינתה בת העשרים נפצעה. 7/10 - מתנחלים מקדומים תקפו את עימאד חוסיין ראשיד, מהכפר אל-פונדק שליד שכם. הוא אושפז במצב קשה. באותו יום תקפו מתנחלים מקדומים גם את משפחתו של פהמי עגיל. מוסטפא אבו בכר (23) תושב בידיא, נהרג מירי מתנחלים סמוך לכביש חוצה שומרון. פלשתינאים שנכחו במקום טוענים כי המתנחלים לא איפשרו לאמבולנסים להגיע לאיזור כדי לסייע לנפגעים. 8/10 - מתנחלים היכו את רחמן נפאע (70), תושב הכפר זאווייה. 9/10 - נמצאתה גופתו של עיסאם ג´ודה (40) תושב הכפר אום ספא. ככל הנראה נהרג בתאונת דרכים וגופתו הושחתה ונשרפה בידי מתנחלים. 10/10 - מתנחלים התקיפו מכוניות פלשתיניות במס´ מקומות בגדה וברצועה. סלים אבו-ספאייה, הממונה על המעברים בראשות: "כ-70 מכוניות במעבר ארז וכעשרים במעבר קרני הותקפו ע"י מתנחלים שהשתמשו באבנים ובנשק." 11/10 - מוחמד בוזיאי (39), תושה סלפית, נדרס למוות באזור חארס, ככל הנראה ע"י מתנחלים מאריאל. 12/10 - מתנחלים עצרו שלושה פלשתינים למשך שלוש שעות בכביש אל-מוואסי, ליד חאן יוניס ברצועת עזה. שמותיהם: ג´וואד אחמד אמין (27), מוחמד חמאס עכאווי (25) ומחמוד נעים לאהם (22). הם הוכו ונזקקו לאישפוז. באותו יום ירו מתנחלים באיברהים עבד עלמי (25) מבית עומר שבמחוז חברון כאשר עשה דרכו ברכב לביתו בכביש מס´ 60. הוא נפצע אנושות בראשו והובל לבי"הח במצב של מוות קליני. כעבור שבוע מת. 13/10 - חלאד אלאקרה (24) אושפז בבי"הח בשכם לאחר שהוכה בידי מתנחלים באיזור כפר קבלן. באותו יום תקפו מתמחלים ממעלה עמוס מכוניות פלשתיניות בכביש המוביל לכפר רשיידה. לא היו נפגעים בנפש. קוסאי לאפי סוואפתה וענאן אל-כתיב, תושבי טובאס הותקפו ע"י מתנחלים בדרכם לג´נין וספגו פגיעות במקומות שונים בגופם. בערב ירו מתנחלים מאפרת לעבר בתי פלשתיניים מדרום לאל-חאדס וארטס. ארבעה נפצעו. בתים רבים ניזוקו בכפר חוסאן ניזוקו מירי של מתנחלים מביתר. באותו ערב ירו מתנחלים גם על בתים בבית-חאנון. 14/10 - מתנחלים מכפר דרום שרפו את חנותו של ח´ליל באשיר בכפר דיר-אל-בלח ומנעו את כיבוי האש. 17/10 - פאריד מוסה נסאסרה (28), אב לשניים מבית פוריק, נרצח ביריות. החשודים: ירון דגני וגד טנא, מתנחלים ממאחז גדעונים א´. שלושה מבני משפחתו (חאלד, מאליק וחמדי נאסאסרה) נפצעו גם הם, כשהלכו לעבר מטע הזיתים המשפחתי. חמישה ימים אח"כ שוחררו דגני וטנא. חקירת המשטרה מתנהלת בעצלתיים ולא הוגש עדיין כתב אישום. באותו יום הותקף עבד ראוף חמודי (38), נהג אמבולנס, בידי מתנחלים מאיתמר בדרכו מכפר בידייה לשכם, כשהסיע פצועים לבית החולים. 19/10 - מתנחל ירה למוות בזאהי אל-ארדה (35), תושב מחנה הפליטים עסכר שליד שכם. 20/10 - מוסא מוחמד מהכפר אום-ספא, בראיון לעיתון אל-קודס: "כשאני ועשרות אנשים מן הכפר היינו בשדות, הגיעו מתנחלים, תחבו את נשקם בפנינו וקראו לנו לעזוב את האיזור או שיירו בנו". באותו יום צרו מתנחלים מהר-ברכה על 70 מתושבי כפר קליל בזמן שמסקו את עצי הזית בסמוך לכפר. במשך שבע שעות ירו המתנחלים לעבר הכפריים שהסתתרו במערות. מתנחלים ממעלה עמוס מנעו מתושבי הכפר אל-רשידייה ואל-שויוח למסוק את מטעי הזיתים שלהם, הסמוכים להתנחלות. הכפריים נאנסו לעזוב תחת איום בירי. 21/10 - מתנחלים מביתר-עילית תקפו כפריים מחוסאן, נחאלין ובאתיר, בעת שעסקו במסיק זיתים, תוך כדי שימוש בנשק חם. האיוע נפסק רק כאשר נגיעו למקום חיילי צה"ל והכריחו את הפלשתינאים לעזוב את אדמתם. למתנחלים שלום. 23/10 - מנחלים צחומש קטעו את צינורות המים המובילים לכפר סלת א-דאהר. 27/10 - מאהה ראשיד (29), בחודש השלישי להריונה, הותקפה בעת שנסעה חזרה לביתה מכיוון גבול ירדן. היא נפצעה קשה מאבן בראשה. 29/10 - טארח סאדוג (15) ומחמוד סאדוג (17) נפצעו מאבני שהשליכו מתנחלים מההתנחלות רחל על מכוניתם. השניים אושפזו. סאהם מוחמאד (30) מהכפר ביתילו נדרסה בידי מתנחל מנחליאל כשיצאה לטייל עם בתה. המתנחל נמלט והיא אושפזה עם פגיעות ראש. בלילה הותקף הכפר חראס באש מתנחלים, שפתעו שלושה: מוראד חסאן סאלח (20), מוחסיין ג´אבר (21) ועזיז אחמד (25). בהזדמנות זו קטעו המתנחלים גם את צינורות המים לכפר. 30/10 - מתנחלים תקפו מכוניות פלשתיניות בכביש בין ראמללה לשכם. הסטודנט ואליד כרים סלאמה (20) מבית סחור, שהיה בדרכו לאוניברסיטת עין נג´אח, נפצע בראשו מאבנים שהשליכו המתנחלים והועבר לבית החולים איתיחאד בשכם, במצב קשה. בוקר אותו יום הגיעו מתנחלים חמושים מיצהר אל השדות שליד חווארה, והחלו לכרות עצים (זית). כניגשה קבוצת אנשים מן הכפר לעוצרם, פתחו המתמחלים באש מטווח קצר ופצעו את תאווסיר חסאן סולימאן (46)בחזהו. תאווסיר הועבר לבי"הח במצב קשה. בחברון ירו מתנחלים לעבר פלשתינים ופצעו כעשרים איש. זיאד אבו חולייל (28) מבית עומאר נפצע בידו מירי מתנחל בדרך לעיר. עו"ד מוחאמד שאהין, תושב חברון, נפצע ע"י ירי על מכוניתו בדרכו לדאהרייה . חמש מכוניות אחרות הותקפו באותו כביש. 1/11 - מתנחלים עתרו את מכוניתם בכביש עוקף מס´ 60 ופתחו באש לעבר כפרים סמוכים. מתנחלים מיצהר פתחו באש על מתנחלים מעוריף בעת שמסקו את מטעי הזיתים. סעיד עבד אלהאדי ספאדי (18) נפצע בצווארו. פלאח מוחמד ספאדי (36) נפצע ברגלו. שניהם אושפזו. מקורות רפואיים מסרו כי מצב סעיד קריטי. 2/11 - מתנחלים עקרו כ-100 עצי זית בכפר ביתא. מעאד אחמד עמרנה (20) ועלי חוסיין טועמה (17) מהכפר גופן הותקפו הידי שישה מתנחלים בכביש בראשי של הכפר, ונפגעו בראשם. מעאד: " כשנהגתי הביתה אחרי העבודה עם עלי, עצר ג´יפ ישראלי וחסם אותי. נאלצתי לעצור. ארבעה מתנחלים יצאו מהג´יפ, ניגשו אל המכונית שלי וקראו לנו לצאת ממנה בעודם מכוונים אלינו תת-מקלעים. כשיצאנו מהמכונית הם תקפו את שנינו והיכו אותנו בראש ובמקומות אחרים, עד שהגיעו הרבה פלשתינאים והמתנחלים ברחו". מעאד ועלי נלקחו לבית החולים טול כרם. ג´מאל חבייסה (55) נפגע בראשו לאחר שמתנחלים התקיפו את מכוניתו בכביש ליד חווארה. הוא נלקח לבית החולים. עדי ראיה שהיו במקום טענו כי בסמוך עמדו חיילים שלא עשו דבר להפסיק את התקיפה. באותו יום מתנחלים בקרית ארבע תקפו בתי פלשתינאים בסמוך להתנחלות. 4/11 - מתנחלים ירו על תושבים בכפר סייד. כמה פלשתינאים נפצעו, ביניהם חמישה תלמידי בית-ספר שהי בדרכם חזרה לביתם: גזאלה ג´אוודת, איסה אחמד ג´ראדת (13) שנפגעה מכדור בראשה והוגדרה מתה קלינית, חאמיד עומאר ג´ראדת שנורה בראשו, שאדע ג´מאל שנורה בפניו, וואהיד עבד-אל-ג´וואד שנורה בבטנו וממון שאקר שנורה בראשו. מצבם הוגדר אנוש (למיטב ידיעתי כולם נפטרו לאחר מכן מפצעיהם). 7/11 - אחמד אל חפש, בן 7, נדרס למוות בידי מתנחל מסלפית. 14/11 - מוסטאפא עלואן (54), תושב מחנה הפליטים עסכר, נהרג מפגיעת אבן שהושלכה על-ידי מתנחלים ופגעה בצווארו. מירי לוי, דוברת ההתנחליות נופים, התראיינה באותו יום ל"ידיעות אחרונות". לוי: "אם לא ניקח את גורלנו בידינו, אף אחד לא יגן עלינו". במוצאי שבת יצאו מתנחלים מנופים לירות על הכפר חראס. לוי: "זה בתגובה למצב שלנו". לצערי לא אוכל להמשיך ולפרט את האירועים הבאים עד סוף חודש נובמבר משום שלא ניתן לרשום יותר מ-7000 תווים בהודעה אחת.

Kgt1

New member
אידיוטים יש מספיק בכל מקום. מה שלא

משנה את העובדה שעל כל אחד מהפיגועים הנ"ל אפשר לספור 100 פיגועים של ערבים, לא רק של פלשתינאים. (קראתי רק חלק קטן מהדברים שכתבת כי פשוט ייקח שעות לנתח את הכל).

guypele

New member
אמרתי טענה...

ואף ציינת מס´ - פי מאה. עכשיו תוכיח (ועליך חובת ההוכחה כי אתה טענת זאת). אגב האירועים הנ"ל הם רק במשך חודש וחצי! האינתיפאדה כבר נמשכת שנה וחצי. אם תרצה לעשות טבלת השוואות דמים לדאבוני הרב ולכאבי העצום זה יתפרס על עשרות הודעות (מאחר וכל הודעה מוגבלת באורכה). רק שתהיה לך בכל זאת איזושהי משוואה מבוססת - 400+ הרוגים ישראלים מאז ראשית האינתיפאדה, אזרחים ואנשי כוחות הביטחון מכל הגילאים < 1200 הרוגים פלשתינאיים מאז ראשית האינתיפאדה, אזרחים ואנשי כוחות הביטחון מכל הגילאים => אנחנו לא הקורבן היחיד בקונפליקט הזה. שני הצדדים מולכים שולל ע"י הקיצונים שבהם לעבר תהום הנשיה.

Kgt1

New member
קודם כל אין לי מה להוכיח, מספיק

להקשיב לחדשות (ושים לב, גם זריקת רימון זה פיגוע. גם מטען צד. וכול´ה וכול´ה). אבל זו לא הנקודה. הרי ברור שבמלחמה בטח שכזו אין מנצחים. ובטח שיש פושעים פה ופה (אגב אני מניח שמתוך הפיגועים שהצבעת עליהם כ-90% אחוז מהם נעשו ע"י אותה התארגנות של מתנחלים) אבל השורה התחתונה היא שלא אנחנו גררנו את האיזור למלחמה אלא הם. ובמלחמה כמו במלחמה אם אתה רוצה לשרוד אז אתה חייב להרוג את האויב. נכון שמתוך ה1400 הללו לא כולם היו מחבלים אבל מדובר באחוז קטן מאוד מתוכם... גם בין ה400 ילדים שציינת אני מניח שהיו רק כ20-30 שנהרגו מטעויות שקורות במלחמה, בזמן שהשאר זרקו אבנים או שאפילו החזיקו רובים ביד. שני הצדדים מולכים שולל ע"י הקיצונים. בצד השני יש הרבה יותר קיצונים.

Kgt1

New member
הניסוח לעניין של הילדים היה די חסר

טאקט מצידי... נכון יהיה להגיד שרק אחוז קטן מתוך הילדים הללו לא היו חלק מהמאבק הפלשתינאי הטרוריסטי.

guypele

New member
החדשות...

הישראליות זאת אומרת, אינן מספקות מידע מלא (כמו שלמשל לא דיווחו על כל פעולות המתנחלים שפירטתי). שומה על האדם החושב למצוא מקורות אלטנטיביים (אני מפנה אותך ואת כולם לאתר קבוצת התקשורת העצמאית למשל.

guypele

New member
אוף, מה קורה איתי...

שוב זו הכתובת (נקווה שהפעם זה יעבוד)

kity

New member
מתנחלים זה משהו מיוחד...

כל כך מפריע שהורגים להם אנשים אז תעברו לגור במקום אחר למה להתנקם באנשים חפים מפשע? איך אפשר לגור באמצע רצועת עזה ולצפות ששום דבר לא יקרה, אחר כך יורים והורגים אותם והם ממהרים להאשים את הממשלה!

Alder

New member
../images/Emo104.gif מבקש לינק למקור הנתונים הזה..

guypele

New member
צירפתי לינק...

ובנוסף ראה הודעתי ל - "candy man היקר..." (למטה).

Alder

New member
../images/Emo104.gif אתה מביא לינק של אינדימדיה???

אין לי מה לומר מרוב תדהמה. אתר "אינידמיה" הוא אתר אנטי ישראלי בכל מובן המילה! הוא זוכה לתהודה אנטי ישראלית ואף אנטי יהודית במקרים רבים! הזהו האתר השקול שלך????????

guypele

New member
לגבי אותו נתון...

1200 הרוגים - נתון של עיתון ה"ארץ" - ראה הודעתי לקנדימן היקר... לגבי אינדימדיה - לפחות הם היחידים ששולחים כתבים לשטח (כלומר לשטחים) ולא מסתפקים בהכתבות של דובר צה"ל.

Alder

New member
../images/Emo104.gif דאגתי הראשית היא לגבי מספר

הנפגעים הישראלי. כאשר המון משולהב בכח ההסתה יוצא בזריקות אבנים ושימוש בנק"ל, אל נתפלא אם יפגעו בו אנשים כולל ילדים אשר נשלחים לראש החזית. כאשר מחבלים וטרוריסטים רבים מסתובבים כעופרים נטולי דאגות ברשות הפלסטינית, אל נתפלא שישראל תשאף להשמידם. אם הברירה השניה היא השארתם בחיים ובכך אפשרות לפגיעה נוספת בישראלים, אני בוחר בכל עת באופציה הראשונה. נפגעים אזרחים חפים מפשע בעקבות המקרים האלו בצד הפלסטיני? צר לי על כך, באמת ובתמים ללא כל ציניות. אך כיוון שהרשות עצמה לא מחייבת עצמה למנוע מהם כל פעולות, למרות ידיעתה שבכך היא מזמינה למעשה תגובה ישראלית...ובכן, המסקנה הינה ברורה. דרך אגב, לא אתפלא אם נתוני עיתון ה"ארץ" מתבססים על אירגון "בצלם" אשר נוהג לספור במספר הפלסטינים שנהרגו גם את המחבלים המתאבדים ומבוקשים שישראל "סיכלה". כמו כן, האם היית מרוצה יותר לו יחס ההרוגים הישראלים:פלסטינים היה עומד על 1:1 במקום על 1:3 ?? לגבי אינדימדיה - צרפתי כאן 2 לינקים הממחישים איזה אתר "שקול" הוא ומהו יחסו לישראל (או אף ליהדות). אני מציע לכל מי שקורא הודעה זו לזכור היטב עד כמה נוטף שנאה אתר זה שבו מאמרים והודעות רבות דוגמת שני הלינקים שאני מצרף. guypele, באם אתה יהודי או מתיימר להיות ישראלי שנאמן למדינתו, התבייש לך על שהעזת לקחת נתונים מאתר זה ולהתייחס אליהם כל נתון עובדתי.

guypele

New member
אתה מבלבל...

בין שני אלמנטים של אינדימדיה - א. יש הבדל בין האתר הישראלי והאתר הבינלאומי של הקבוצה. ב. באתר הבין לאומי ישנה מדיניות של חופש ביטוי אבסולוטי - כולל ניאו נאצים ופשיסטים. אין סינון של הידיעות והכל מתפרסם. באותה מידה ניתן יהיה למצוא שם למשל פרסום של "כך" שאסור על פי החוק בישראל אך באר"הב אין הגבלה של ממש על חופש הביטוי ולכן...איש הישר בעיניו יעשה שם (אם היתרונות והחסרונות הברורים...). אינדימדיה רשת החדשות - לא הפורום החופשי - מפרסמים ידיעות שנכתבו ע"י חברי המערכת, שהם אינם תומכים במאמרים שכאלו. מי שטוען - חובת ההוכחה עליו. תוכיח שהמס´ שלי שגויים.

Alder

New member
../images/Emo104.gif נהפוך הוא

אתה הוא זה המנסה לבלבל כאן. אחד מהלינקים שהבאתי כלל, הוא מאמר אשר נמצא באתר הישראלי. לפי זכורני סיומת org.il הינה סיומת לאתר ישראלי כשר למהדרין! אל תתמם. לא רק באתר הבינלאומי עצמו ההסתה משתוללת. כך גם הדבר באתר הישראלי. זהו לא אתר שקול, לא אתר אובייקטיבי (ובטח לא אתר פרו ישראלי) ואני מנחש שלפחות 95 אחוז מהחומר שבו הינו מומצא, מופרך, מסית ומפוברק. כפי שאמרת, אכן. מי שטוען - חובת ההוכחה עליו. עד כה הוכחת שאתה דוגל באתרים אנטי ישראלים מסיתים ותו לא.

guypele

New member
טוב ויפה.

אני עומד על ועותי ומתנצל על הפגנת חוסר הידע - גם באתר הישראלי יש מסתבר חופש ביטוי אבסולוטי. חגבי הלינק השני - לא הבנתי מה הבעיה? בצלם אתר אנטי ישראלי? גורם לא אמין שמטרתו לשרת תעמולה פלשתינאית? רופאים למען זכויות אדם הם אנטי ישראלים?

Alder

New member
../images/Emo104.gif מעניין לראות עד כמה ההגדרות

שלנו שונות. לאתר שבו הסתה ושנאה משתוללות, אני מתייחס כאל "אתר מסית ולא שקול", כאשר אתה מתייחס אליו כאל אתר בעל "חופש ביטוי אבסולוטי".. תמהני אם היית כה רגוע לו הייתי מביא אתרים קיצוניים שקוראים להשמדה של ערבים באשר הם, הצגתם באופן דמוני וכדומה.. הלינק השני אותו הבאתי, מקשר לעמוד "החדשות" של אתר אינדימדיה. באותו עמוד חדשות, ישנן ידיעות הסתה פלסטיניות רבות ללא כל פיקוח (לדוגמא, בשעה שבה אני כותב ישנה "כתבה" אודות ה"טבח בג´נין" שמקושרת לאתר פלסטיני, או "כתבה" המשווה בין הנאציזם לישראל, בדמות טלאי צהוב שבו נכתב "פלסטיני"... את הקישורים שהבאתי לא חיפשתי ויזעתי בכדי למצוא. הם "מאמרים", "כתבות" ו"נתונים" שמתפרסמים ללא כל מפריע באתר מלא שנאה זה. וכל זאת באתר ישראלי שאליו אתה מתייחס כמקור נתונים אמין... לגבי בצלם - האתר הוא בהחלט פרו פלסטיני. הביקורתיות החד כיוונית שלו כלפי ישראל ידועה מזה שנים רבות. לאחרונה הוא אף התעלה על עצמו כאשר במסגרת ספירת ההרוגים הפלסטינים, האתר מונה גם את הפלסטינים המתאבדים ש"הרגו" עצמם למוות... ציניות שחורה במיטבה. האתר "רופאים למען זכויות אדם" הוא אתר שאני אישית לא מכיר. אני יכול רק לשער לגבי אמינותו כאשר אדם כמוך, המאמין לכל פירסום ופירסום ב"אינדימדיה" או ב"בצלם", מעמיד אותו בשורה אחת עימם...

למעלה