כולם לקרוא !

חלמן

New member
כולם לקרוא !

היי טוב.. גיא- זוכר שבהתחלה סיפרתי לך על אחותי.. שהיא כל הזמן חולמת חלומות שהיא יודעת שהיא חולמת.. אז אתמול בלילה נזכרתי בשיטה שלה.. ישר שהיא הולכת לישון היא מסובבת את העינים.. יענו לעצום את העינים ולהסתכל לכיוון השמיים.. (בלי להזיז את כל הראש!) לצד שמאל.. למטה וימינה.. ככה רצוף הרבה הרבה הרבה.. אולי זה כמו האפקט של לדמיין שאתה מסתובב מהר.. שמישהו ינסה.. (דרך אגב.. הפנים צריכים להיות רופיים.. ) וגם לא להתאמץ יותר מידי.. כזה לסובב את זה באיזי .. איזי =easy אז שמישהו שמנסה היום וילד שינסה את זה היום OK?? ותעדכנו אותי (אותנו!) ועוד משהו יותר חשוב.. - בשבילי - כפי שאתם יודעים אני לא לומד מחר... (מצטער שלא קשור לחלומות צלולים) אבל! אני רוצה לנסות לחלום חלום צלול! תביאו לי שיטה הכי טובה ויעילה שתצליח לי ב- 99.9% אני מחר (כאילו היום) לא יהיה עצלן ואפילו אני יסכים לקום אחרי 5 שעות ולרקוד שעה שלמה פולקה!!! סתם.. אז תעזרו.. תזכרו תענו לי על שתי השאלות

ivtzan

New member
אומנות החלימה ../images/Emo97.gif

לגבי היכולת שלך לחלום צלול היה רגוע קודם זה חשוב לכל מקרה שהוא. התחלתי לפרט על סוג של פיתוח היכולת הזו בדרך הלוחמים. אציע אותה גם לך,כי לי זה עזר!! קח לך עלי דפנה וקערה מעץ... טוב עכשין שים את העלים בתוכה עצום את עינייך ערבב את העלים בקערה... עצור מתי שאתה מוכן ויודע שאתה מרוכז, התבונן בעלים עצום את ענייך ותנסה לראות את העלים ... לאחר כמה שניות התמונה תתפוגג לך מהעניים אבל תמשיך כך הרבה זמן רצי לפני כל שינה עד שתוכל לזכור את העלים ואת התמונה הלפני אחרונה שלהם כך אתה מפתח את היכולת שלך לזכור!! אל תהיה לחוץ ואל תצפה מעצמך אגו בקטעים האלה רק מזיק.. הריח שלהם מחדד את הזיכרון (רמב"מ) אגב זו שיטה של מכשפים מקסיקנים דע את עצמך איבצן

חלמן

New member
מה??

1. מאיפה אני יביא עלי תאנה??. 2. כערה מעץ? מאיפה לי??? ולא הבנתי בידיוק... אם תחזור ותסביר שוב אולי אני יבין.. תודה

חלמן

New member
יוווו תענו...

אני חייב לדעת מה לעשות היום... שלא סתם אני יבזבז חופש חשוב!

shabaz

New member
אממממ......

כן...אתה יכול פשוט לזכור עפרון... תיקח עפרון ותזכור אותו... ואז תקח בושם...ותזכוןר אותו:)

Variety

New member
תגובה

היי חלמן, בקשר לשיטה - היא מאוד מזכירה את שיטת העין השלישית. אתה בהחלט צודק - מנסיון - כשניסיתי ווילד (לפני השינה) וניסיתי להרים את העיניים - הרגשתי שאני מסתובב - או לפחות את ההרגשה הקלה שהייתה לי - זה הגביר בהמון. אני כנראה צריך לנסות את זה אחרי 5 שעות שינה בבוקר. אולי אז יש לזה סיכוי גדול יותר להצליח. תודה רבה, Variety-

חלמן

New member
תגובה לדברי גיא

גיא- OK תעדכן אותי.. אם אתה מצליח ואם לא.. וכולם! אני רוצה לנסות הלילה שיטה לחלומות צלולים.. איזה שיטה אתם ממליצים שב- 99% אני יצליח!! ואני מסכים לקום אחרי 5 שעות ולהישאר ער! תודה יניב

Variety

New member
>>תגובה<< ../images/Emo79.gif

היי, קראתי באתר אחד - שמוכר שיטות לחלומות צלולים, מישהו פירסם את השיטה. אלון: אולי אתה מכיר את Suneye, שם יש את שיטת העין השלישית. חלמן - השיטה באתר שלו לפי ניסויים יש לה הסתברות של 90 אחוזים של הצלחה. יכול להיות שמה שאחותך עושה יש לזה גרעין של משהו אמיתי מדעי ונכון. אני לא מתכוון לקום בימים הקרובים אחרי 5 שעות שינה - כי יש גדנ"ע בקרוב. אבל - אח"כ אני אנסה. חלומות פז, Variety-

אלון ב

New member
תגובה והמלצה

כן גיא שיטת העיין השלישית שרשומה באתר שלי זו השיטה שעכשיו הוא מוכר ( בטח הוא הוסיף עוד כמה שטויות מסביב אבל השיטה הרשומה באתר שלי היא הבסיס לכל השיטות והתת שיטות האחרות שלו ) את שיטת "העין השלישית" קיבלתי באי-מייל מכמה אנשים באתר שלו שקיבלו ממנו את השיטה המלאה עוד לפני שהוא הפך אותה ל"סודית". דרך אגב זו לא השיטה שלו אלא רק שיטה שהוא "שיכלל", השיכלול שלו זה שצריכים לנסות אותה אחרי 6-5 שעות שינה ושעה של התעוררות ( = NAPPING ) שזה לא דבר חדש וכל השיטות המתקדמות מבוססות על זה. והשיטה עצמה הומצאה לפני זמן רב מאד ע"י האצטקים נדמה לי ( או הרומאים הקדמונים או משהו כזה ... לא זוכר בדיוק ). אני ממש לא אוהב את השיטה הזאת כי למרות שהיה לי איתה חלום צלול בפעם הראשונה והשניה שניסיתי אותה ( לפני שנה וחצי ) הרגשתי ממש מסטול כל היום אחרי זה וכאבי ראש, כמו כן קראתי באיזה שהוא מקום שהפעולה הזאת של "פתיחת" העיין השלישית היא פעולה לא בריאה לאורך זמן וחייבים ליסגור את "העיין השלישית" חזרה ולא להשאיר אותה פתוחה. לגבי האימונים שלך על חלומות צלולים אז לדעתי חבל ומיותר להשקיע אנרגיה על חלומות צלולים ישר כשאתה הולך לישון, כי אז הגוף יתנגד לך, הוא רגיל להיכנס לחלימה רק שעה וחצי בערך אחרי שנירדמת וגם אז רק לפרק זמן מאד קצר, עדיף שאת כל האנרגיה שלך לאימונים על חלומות צלולים תשאיר לימים שבהם יש לך זמן להתעורר אחרי 6-5 שעות ואז לנסות, כך תקבל את כל היתרונות ואת נקודת הפתיחה הכי טובה לחלום ארוך ובעל רמת צלילות גבוהה ( וגם תתעורר מיד עם סיומות ותזכור אותו מצויין ). ביי ביי אלון

חלמן

New member
תגובה לדברי אלון

אבל הנקודה היא שאני יכול לקום אחרי חמש שעות!! כי יש לי היום חופש! וגם מחר! איזה כיף לי!! היום ניסיתי ויילד ישר שהלכתי לישון וגם אחרי חמש שעות! נשארתי ער בערך 15 שעה.. קודם כל שקמתי הלכתי מהר לשתוף פרצוף.. אבל בכלל לא הרגשתי עיפות.. הייתי יכול להמשיך להישאר ער.. אבל אמרתי לעצמי חיבים חלום צלול! אז רשמתי לאמא שלי פתק משהו ששחכתי לעשות.. שטפתי עוד פעם את הפרצוף... (במיוחד את העינים זה מעוד עוזר!) הלכתי לשתות כוס קולה.. והלכתי לישון.. לקח לי דיי הרבה זמן להרדם אבל בסוף נרדמתי.. לא חלמתי חלום צלול אבל לא נורא.. היום אני מתכוון לנסות לחלום חלום צלול! אז אם תפרטו על השיטה של העיין השלישית אז אני יוכל לנסות.. תודה! ועוד משהו היה לי חלום מה זה מעניין.. אולי אני יספר אותו... וגם כמעט בטוח שמצעתי עוגן!!! בני דודים שלי .. או משפחה!!! אז יענו עכשיו שכל פעם שאני רואה את בני דודים שלי או משפחה אני אמור לעשות בדיקת מציאות?? בדיקת מציאות יכולה להיות גם שאני מסתכל סביבי.. ובודק אם יש משהו מוזר או שונה? -יניב-

למעלה