כולם לקרוא חשוב!

guyt7

New member
כולם לקרוא חשוב!

שלום, אני עובד בלונה פארק והייתי רוצה לספר מה היה היום שם. היום היה יום סגור ליותר מ5000 חיילים מטעם האגודה למען החייל בלונה פארק. היה ממש נחמד והיה פשוט כיף לראות את כל החיילים (אתם) מתפרקים ועושים חיים!!! הופיעו גם ליאור נרקיס, שרית חדד והופעת סטאנד אפ של שלום אסייג. היה ממש כיף לראות אתכם שמחים, לאור המצב העגום במדינתנו כיום! כל הכבוד לאגודה! יישר כח! כן יירבו ימים כמו אלו!!!

יניב100

New member
חבל שרק לקרביים

יצא לי גם לעבוד שהיה יום סגור לחיילים.הבעיה היא שכל הפינוקים נותנים לקרביים - לא שיש לי טענות הם עושים עבודה קשה.אבל מידי פעם מגיע גם משהו לג´ובניקים.ג´ובניק אינו אוטומטית קל"ב.

guyt7

New member
תשמע אחי...

היו שם מכל החיילות! אמנם היו הרבה קרביים, אבל היו גם מספיק ג´ובניקים! וחוץ מזה אני גם חושב שצריך לשים חצי חצי בימים כאלה. כי חייל זה חייל! וחבל שהחיילים גם לא מבינים את זה. היית צריך לראות את ההערות של גולני, גבעתי והמג"ב לחיילים פשוטים... "עזבו אותם הם ג´ובניקים! אבל על כל מקרה הארוע היה ממש שווה! כל הכבוד למארגנים!

יניב100

New member
כל הכבוד בזמני היו רק קרביים

שנית אתה צודק חייל זה חייל ולא משנה מה הוא עושה (אם הוא פקיד בקירה או לוחם בסיירת מובחרת).

aliandra

New member
לא רק לקרביים

אני משרתת ביחידה ג´ובניקית חבל"ז (לשכת הגיוס), ובשבוע שעבר לקחו אותנו לטיול שנתי של שלושה ימים בצפון. היה ממש מדהים, וביום השלישי סגרו את חוף גיא בכנרת לנו ולעוד כמה יחידות שהיו שם. אל תגידו שהפינוקים הולכים רק לקרביים. זה כבר ממש לא נכון. הכל תלוי ביחידה. ותאמינו לי שפגשתי גם מספיק קרביים לכל דבר שלא מקבלים חצי מהדברים שאמרתם פה. חוץ מהתוספת למשכורת...

Flickerman

New member
את בלשכת הגיוס???

וואלה גם אני
מעניין אם כבר הספקנו להכיר...

למעלה