כולם לצ'ט!!!!

לילה טוב לכוווווולם../images/Emo70.gif

אני הולכת לישון.....השעה רבע ל12... יש לי מחר מבחן באנגלית....ולא למדתי כמעט כלום
אני מקווה שאני יצליח...אז תמסרו לי בהצלחה...ושיהיה גם לכם לילה טוב... חלומות מתוקים
לילה טוב
אוהבת את כווווולם
ב-
- שירלי

רותם271

New member
בהצלחה מאמי! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תגידו מזה הצ'ט הזה? איך נכנסים אליו?

moranooosh

New member
הסבר...

ראיתי ששאלת המון פעמים איך נכנסים לצ'ט...לצערי רק עכשיו ראיתי... :\ תשובה: אני מניחה שאת יודעת מזה צ'ט, שאפשר לדבר עם אנשים דרך האינטרנט. לכל פורום יש צ'ט יעני חדר בצ'ט. למעלחה מופיעים לך כל מיני דברים וביניהם צ'טTV (בין הראושןנים, השני אם אנ'לא טועה) את לוחצת עליו ויכולה לדבר אם מי שנוכחת שם!! מוחעחע אני נשמעת חכמה...ואני מרגישה חרא...

moranooosh

New member
כי נמאס לי מאבא שלי.

הייתי צכה היום לקחת את האחיות שלי אחורי הבצפר. ההורים שלי עובדים במיני מרקט אז הוא השאיר את אמא שלי לבד לכמה זמן. אז הוא שכח ת'מפתח וצלצל אליי שאני יבוא כמה שיותר מהר. המורה השאירה אותי עד אחד בבצפר!! הייתי צכה ללכת לתחנת אוטובוס ולחכות לאוטובוס!!!! אני באוטובוס ואבא שלי מצלצל איפה את? עוד חמש דקות את פה?? א אני אומרת ש5-10 דקות...הוא אומר מה 10 דקות?? את סיימת ללמוד לפני 45 דקות!! ואני התעצבנתי. אז שבאתי אמרתי לו שכבר נמאס לי ממנו...הוא היה צריך לחחזור לחנות ואמר כל מיני דברים ואני עצרתי אותו ואמרתי ביי והוא הלך...וגם אתמול הוא הסיע אותי לחנות שלו בבוקר לכמה דקות כדי שאני יעזור לו ויילך לבצפר למה זה קרוב וכואב לו הגב. אז בדרך מישו רצה לעקוף אותו והוא כמו ילד קטן לא נתן לו וכמעט נתקענו באוטו ממול מה כאילו הוא רוצה להרוג אותי?! כאילו אין יל בעיה להתאבד גם ככה החיים לא משו....

לא יודעת אם התכוונת אלי...

אבל בכל מקרה... היה חרא ועשיתי רק את האנסין ממבחן של 3 דפים... ז"א שעשיתי דף אחד מתוך שלוש...

למעלה