כולם לפה!

../images/Emo6.gif

אני חושבת שהתחרפנת....................

OByael

New member
מה מה מה מהמהמהמהמהמהמ

חח אני מחורפנת... כדור הרגעה
כואב לי הראש

תצ1

New member
או קייי

משהיא מוכנה להסביר לי... מה נסגר??? כאילו היא יודעת שלא מפריע לנו שהיא קטנה, ממש ממש לא!!! שתחזור בכיף!!!! בת כמה היא שהיא כל כך מתוסכלת מהגיל שלה???

OByael

New member
11 וחצי

אוי יש לה יומולדת בסוף השנה (20 ליוני.. בריאלי מסיימים ב-20 ליוני בטח אצלכם ב-30 נכון??
) לי יש ב... אוי שכחתי... חחחח במרץ או אפריל (חחח לא חשוב לי כל כך..)

שכחת..

מתי יש לך יומולדת!?
חח, ואיזה מגניב זה!! יומולדת ביום האחרון ללימודים של השנה!!!
זה יום קדוש! (תרתי משמע!
)

תצ1

New member
הבנתי!!!

אבל תגידי לה שזה ממש ממש ממש לא מפריע לנו!! ממש נשמח אם היא תחזור! נכון בנות???

OByael

New member
אז זהו

היא אמרה שהיא מעדיפה להיות בפורום שלה וזה רשות גדולה מאוד להיות מנהל פורום ולעזוב ניהול בגלל זה זה באמת דיי דבילי.. אבל מה לעשות... והיא רוצה לבוא למפגשים שלכן! וזה מה שמדכא אותה היא אומרת לי שהיא בטוחה שאתן נורא נחמדות והיא לא רוצה שתצחקו עליה על גילה... (כמובן שלא תתיחסו) אל תאשימו אותי כי אני אומרת בדיוק איך שהיא אמרה לי!!! ובינינו... אתן באמת רוצות בהיא תחזור??? (אני לא אגיד לה אם לא... מבטיחה) היא פשוט לא נכנסת לתפוז! אני באה אליה ואנחנו נכנסות לאינטרנט-אין כתובת תפוז.. אבל אמרתי לכן... אתן יכולות להיות בפורום שלה.... וזהו! אז ביי ביי

NiKi†a

New member
God....../images/Emo6.gif

באתי לשאול אותך אם את לא נשואה או משו...

בטח שאני נשואה!

לאורלנדו בלום... מה לא ידעתם שמי כדת ישראל הוא בר בלום.. בעלי היקר
עד לפה אני נותנת לכן לראות, יותר מופשט מזה רק אני רואה..

little bry

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמני חשבתי שאת רצינית בהתחלה חחחחחחחחחחח ואני בת 14 וחצי so? ממששששש לא מפריע לי שהיא בת 12, או איזה גיל שזה יהיה!!!!!! ובטח שאני רוצה שהיא תחזור!!!! אין לי שום דבר נגדה! להפך, היא ממש ממש אחלה!!!! ואני אשמח יותר עם היא תחזור...

p r u d e n s

New member
אני בת 12../images/Emo182.gif|מרי|

אני לא מכירה את יעל, אבל זה יהיה סבבה לנסות

למעלה