כולם לפה!

OByael

New member
כולם לפה!

סוף סוף תפסתי את יעל (מיליון(!) שנה עד שהיא הסכימה לענות) היא אומרת שחבל שהיא לא יכולה להיות איתכן במפגשים (בגלל שאתן פי אלף יותר גדולות ממנה) ושתוכלו לדבר איתה רק בפורומים שלה (ולא להזכיר לה את הפורום הזה) היא בנתיים לא נכנסת אפילו לתפוז...
היא אמרה שלא תמיד היא תענה לכן (בעצם לעיתים רחוקות היא תגיד לכן אפילו "היי")......... אני לא יודעת למה. והיא אמרה שהיא מאוד רוצה לחזור לפורום אבל היא לא יכולה...(הגיל) ואתן יכולות תמיד להיות בפורום שלה (בהייד פארק- "Lord of the rings שר הטבעות" או "Orlando Bloom Israel"-הוא עדיין לא נפתח). אם אתן רוצות למסור לה משהו בפורום-פנו בעוד כיומיים, ואם לא כל כך אישי אתן יכולות להגיד לי ואני יעביר לה. (אני החברה הכי טובה [וירטואלית] כמובן שלה...) ביי!!!!!!! יעל (חחח)

ThisIsJustME

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה כאילו אחד הדברים הכי הכי הכי מוזרים ששמעתי! היא לא פה כי אנחנו גדולות מדיי בשבילה/ היא קטנה מדיי בשבילנו!? הרי הבהרנו לה 100 פעם שאין שום קשר לגיל שלה... וחוצמזה מה ההבדל אם היא תדבר איתנו פה או בפורום שלה????

NiKi†a

New member
אני מוכרחה להגיד שזה דיי דבילי.

מה נסגר עם הגיל? אז מה? בשביל זה עוזבים פורום? זה ממש דפוק, היא בעצמה מנהלת פורום, היא יכולה לראות שבפורום שלה יש ילדות קטנות ממנה והן מבלות בפורום יפה מאוד, חוץ מזה שבטח גם אצלה יש ילדות\ילדים שיותר גדולים ממנה, זה גורם לה לעזוב את הניהול בגלל שהיא קטנה? אוייש באמת, דיי. מה זה 'היא רוצה לחזור לפורום אבל לא יכולה'? יואו מה נסגר? היא יכולה לחזור מתי שבא לה, אם יש לה בעיה עם תפוז זה משהו אחר, מה אנחנו שונות ממנה? מה אנחנו לא מתנהגות לפעמים כמו ילדות קטנות? זה כולה מחשב ואינטרנט, אם לא נאה לה לבוא לפגישת פורום אף אחת פה לא מכריחה, אבל היא עדין יכולה להשאר בפורום ולדבר איתנו, כי יש לנו המון דברים משותפים, ולא משנה באיזה גיל אנחנו, אנחנו לא בנות 50, אלא רק גדולות ממנה ב-3-4-5 שנים, זה הכל, אפשר לחשוב. נשמח אם היא תחזור, אם לא...אז אין לנו מה לעשות, אם היא אומהבת לשלוח הודעות דרך חברות פורום אחרות זה חבל, כי נרצה לשמוע את זה ממנה. ממממ...טוב, מקווה שזה לא יצא עצבני מידי

OByael

New member
אז זהו

היא אמרה שהיא מעדיפה להיות בפורום שלה וזה רשות גדולה מאוד להיות מנהל פורום ולעזוב ניהול בגלל זה זה באמת דיי דבילי.. אבל מה לעשות... והיא רוצה לבוא למפגשים שלכן! וזה מה שמדכא אותה היא אומרת לי שהיא בטוחה שאתן נורא נחמדות והיא לא רוצה שתצחקו עליה על גילה... (כמובן שלא תתיחסו) אל תאשימו אותי כי אני אומרת בדיוק איך שהיא אמרה לי!!! ובינינו... אתן באמת רוצות בהיא תחזור??? (אני לא אגיד לה אם לא... מבטיחה) היא פשוט לא נכנסת לתפוז! אני באה אליה ואנחנו נכנסות לאינטרנט-אין כתובת תפוז.. אבל אמרתי לכן... אתן יכולות להיות בפורום שלה.... וזהו! אז ביי ביי

באמת שלא!!

זה ממש לא מפריע לנו הגיל!! עובדה שיש כאן לפחות שלוש בנות בגיל שלה (או אולי אפילו יותר קטנות?) וזה פשוט לא חשוב!!! תשאלי אותה.. זה משהו שעשינו? לא קיבלנו אותה טוב? אמרנו לה משהו? התעלמנו? כי אני ממש לא מבינה מאיפה היא הביאה פשוט את הרעיון שהגיל מפריע....

NiKi†a

New member
לדעתי זאת סתם קטנוניות.

אבל לא משנה, תעשו מה שאתן רוצות, אני חושבת שזה יהיה דבילי לשבת ולהתחנן פה שתחזור, כבר אמרנו לה שאנחנו רוצות שהיא תחזור כי זאת סיבה מטופשת לעזוב ככה אותנו ואת הפורום, אבל אם היא מתכוונת כל פעמיים בשבוע לשלוח מישהי אחרת שתכתוב מה שהיא אומרת זה חסר תועלת ומיותר, ואני לפחות, לא אשב ואתחנן פה, אם היא רוצה מספיק היא תחזור, ואם לא, אז לא. *סורי שאני נשמעת מגעילה, זאת פשוט דעתי*.

אני לא מתחננת שהיא תחזור,

אני מתחננת שתבין שזה פשוט לא עניין של לעזוב! כי זה מפריע לי שזה עניין בשבילה!
בכל מקרה.. מי עוד באה לכאן וכתה מה שהיא אומרת?

NiKi†a

New member
נו אז כן, בסדר...

ביקשנו ממנה שתחזור והתחננו מספיק, אני לא חושבת שעכשיו, כאשר היא תעביר לנו מסר מאחת מחברות הפורום, אנשים יתחילו להתחנן 50 פעמים בשבוע כדי שהיא תחזור, יותר מידי צומי לא?

OByael

New member
אוקי אוקי!

הבנתי היא קטנונית אז למה אתן רוצות אותה אם היא קטנונית לכן??? אתן לא רוצות שאני יגיד לכן מה ה יא חושבת (יש לי מסר חדש) לא משנה.. עזוב אותה בצד... אז.............. אוי לא המקלדת... לאאאאאא סורי אני חייבת לסגוחרקלא

פרפר15

New member
המקלדת תקפה אותך ? סתם חח --->

תגידי לה שאנחנו נישמח שהיא תבוא אבל אנחנו לא ניתחנן אליה

OByael

New member
גם כן מקלדת

אוף עד שתיקנתי.. אאאאאאא גיליתי שנקרע לי המכנס
יופי......... אווווווווווווווף לא!!!!
אני לא מעבירה לה יותר כלום! אתן הרי לא רוצות אותה.. או או עכשיו האינטרנט. יבא' איזה מחשב! עעעעעעעעעעעעעע לא שיט דמאט! (סליחה..???!?!?!?!) ביי

NiKi†a

New member
את לא מבינה.

מתי שהיא היתה בפורום היא היתה בסדר, עכשיו אני חושבת שהיא עברה את הגבול והתחילה להיות קטנונית בזה שהיא מביאה לפה הודעות וכולנו מתחילות להתחנן אליה. פשוט הסברתי בדרך יפה, שאני לפחות לא אסכים להתחנן פה 5 פעמים בשבוע. זהו.

OByael

New member
אוי אין לי כוח

עזבו אותי מזה אני לא מעבירה לה יותר כלום.. נמאס לי עושים מזה כל כך סיפור.. ולא בקשתי שתתחננו! גם לא שתבקשו.. וגם אני לא יודעת בדיוק מה קורה אבל אני יודעת שהיא סך הכל בת 11 וחצי ובגלל זה היא עוברת לפורום שלה של אורלנדו עכשיו תעזבו אותי ונעבור לעניין אחר! אז..... מה?

למעלה