כולם לנהור לסרט...

כולם לנהור לסרט...

מי שעוד לא צפה בסרט 'בבל', שיעזוב ה-כ-ל, ולא משנה איפה אתם, עם מי אתם, ולמה אתם. פשוט לכו. זה פספוס לא לראות.

ephi79

New member
../images/Emo45.gif סרט יפהפה

(למרות שלא הייתי נסחף..)

מישו ראה את 21 גרם?

האם הוא יכול להשוות אותו ל'בבל'? כי אני לא סתם הולך לקולנוע. ו21 גרם היה בנזונה של סרט

ephi79

New member
בבל - צילומים ו"רגעים קולנועיים"

יותר יפים ומושקעים. לא שאני זוכר הרבה מ 21 גרם, לא השאיר הרבה רושם. אם אהבת את אמורס פרוס ("אהבה נושכת" נדמה לי, של אותו במאי), נראה לי שתאהב גם את זה.

זה אותו במאי

זה סרט שסוחף אותך ... אין לי עוד מילים לתאר. ראיתי אותו כבר פעמיים תוך שבוע. זה סרט שלוקח אותך למקומות אחרים.. וכל אחד נלקח למקום אחר...

אכן סרט טוב

בבל. "בחירות נמהרות". איך בחירה תמימה אחת משנה מהלך חיים שלם ולא משנה מאיזו תרבות אתה. איך בעצם לכל פעולה שאתה עושה יש הדים אי שם במרחב מבלי שאפילו תדע (או שכן). אז בעצם יש משמעות?

laife

New member
משעמם, צפוי ובלי שום סיפור

בכיף הייתי מוותר על כל הקטע עם הילדה היפנית/הונגקוגית/סינית, לא היה לזה שום קשר אל הסרט. וכאילו שהסוף לא היה צפוי, כולם ניצלו וחיו חיים מאושרים עד 120.

בחירה שלך,

לחשוב שהסוף הוא "הפי אנד" צפוי... אפשר לחשוב גם אחרת. בחירות, אמרנו?

משעמם?

אתה צופה בסרט אחד ובעצם יש לך 4 סרטים, 4 שפות שונות, 4 סיטואציות שונות לחלוטין, ובכל סיטואציה הבמאי מכניס אותך לקטעים הכי קטנים כאילו זה הסרט. הוא פשוט נותן לך לטעום מהכל.

חלקיקה

New member
"נפלאות התבונה"

זה שהסרט צפוי לא אומר שהוא גרוע..זה היופי שבסרט שהוא צפוי , אך עדיין עוצמתי מבחינה רגשית... "נפלאות התבונה"...תסכימו איתי שזה סרט טוב..מבחינתי הסרט בבל על אותו רעיון בנוי..ב"נפלאות התבונה"- במשך כל הסרט חיינו את דמות השחקן הראשי- חלינו בסכיזופרניה, וגם כאן בסרט אנו חווים כאב ובעיות של אנשים כמו לדוגמא הבחורה היפנית החרשת במועדון...

בערב אני אגיע הביתה

ואשלח לך את הלינק של אמיול, על אף שלא הייתי ממליצה לך להוריד תוכנה כזאת למחשב. זה גם תוקע את המחשב, וגם זה פירצה לגנבים...

למעלה