כולם לכאן

כולם לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

לאור מה שקרה על זה שלא לקחו נציג מאצלנו בתוכנית אתמול, שלחתי אימייל למערכת התוכנית(דרך האימייל שהיה כתוב בפורום בנענע) שבו כתבתי: שלום רב! אי צופה קבועה של תוכניתכם אבל משהו נורא הפריע לי! אני משתתפת בפורום אקזיט בתפוז! וכשראיתי את התוכנית של יום חמישי(3.6) הופתעתי לגלות שלא בא נציג מהפורום שלנו, וגם אמרו ש2 הפורומים היחידים של התוכנית הם הייד פארק ונענע! זה ממש לא פייר! אנחנו גם אוהבים את התוכנית,עושים צחוקים בפורום,רבים ומעלים כל מיני נקודות חשיבה מענינות על התוכנית ועל המנחים! ידין ואסי התארחו השנה אצלנו בבלוג טי.וי, עפר כתב לנו כמה מילות תודה על מתנות שהבאנו לו להיום הולדת ובכל זאת שכחו אותנו! אני בתור חברה ותיקה בפורום מרגישה רע על זה שלא הזמינו נציג מאיתנו! אני וכל חברי הפורום חושבים שזה ממש לא יפה, וגם לא פייר. בתודה, פורום אקזיט בתפוז והכותבת קרן ישראלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=828 זהו... מזה השקעתי מחשבה על הפורום וגם השקעתי באימייל!! אני מקווה שיתיחסו עליו ולא סתם ימחקו אותו!!!לקחתי את זה ממש קשה כי אני מאושפזת על הפורום הזה!!! שלכם לעד
קרן...

SofyTofy

New member
וואי ../images/Emo51.gif../images/Emo103.gif

האמת שאני לוקחת את זה כמחמאה
אני בטוחה שיענו לך. ואל תדאגו, עוד מעט כולם ידעו על הפורום הזה.

e l u l a

New member
גמני כתבתי והם ענו לי../images/Emo153.gif

תסתכלו כמה שירשורים למטה...

e l u l a

New member
גמני כתבתי והם ענו לי../images/Emo153.gif

תסתכלו כמה שירשורים למטה...

love amor

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

האמת זה לא פעם ראשונה שיש נציגות רק מנענע והיידפארק
אני מקווה שהם יגיבו לזה..(וברצינות לא סתם כדי שלא יהיה להם יסורי מצפון
)

KiShKooSh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifע-נ-ק-ית../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif(מוטי)

על מכתב כזה איך אפשר שלא להתייחס
ואם הם לא יתיחסו הם לא שווים את זה
אקזיט עברה שינוי רע בזמן האחרון
מי מאיתנו(כמוני) שהיה רואה אקזיט כל יום ועכשיו אני רואה ממש פעם בחודש חודשיים וירדן, כ ן זו כן מחמאה את מנהלת מדהימה גם מיכה היה ענק, אבל עכשיו מסכן הוא בבגרויות
מסכן טוף אז זה מה שהיה לי לכתוב.. נ.ב גם אני מתה, חולה,מאושפזת,שרופה,מאוהבת
בפורום הזה
[ובמוטי
]

e l u l a

New member
הנה מה שהם ענו לי../images/Emo153.gif

שמתי את זה בשרשור אחר אבל אפחד לא קרא ולא הגיב.... אז לכל העצלנים: אנחנו מודעים לעניין שיש עוד פורומים של אקזיט, אבל חוץ מהפורום הרשמי הייד הוא הכי מוכר והראשון שהוקם למען התוכנית. וזו הסיבה שהוזמן נציג מטעמו. אולי בפעם הבאה, מה שחשוב הוא שתמשיכו לצפות ולהינות מהתוכנית... סופ"ש נעים אקזיט

KiShKooSh

New member
נצל"ושון../images/Emo9.gifמוטי

מישהו יכול לתת לי קישור לרשימת איי סי ומסנג'ר
תודה

e l u l a

New member
מז"א???../images/Emo153.gif

כאילו...להוריד איסיקיו..? www.icq.com/download אני חושבת...לא הורדתי איסיקיו כמה שנים....

KiShKooSh

New member
לא... יש לפורום רשימת איי סי קיו../images/Emo35.gif

ומסנג'ר
אם יש אפשר קישור

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל הכבודדדדדדד../images/Emo180.gif

האמת כשראיתי את השידור באמת תהיתי למה אין נציג מהפורום שלנו ואז כשנכנסו ראיתי שהם רק מנענע והייד פארק ואני הייתי פעם בהייד פארק והכי נהינתי פה! האנשים פה יותר אחלה משם...*למרות שגם האנשים שם אחלה* וביומיים שלושה האחרונים רק קראתי פה *נו לימודים יו נואו*ולא הגבתי כמעט לצערי אבל חכו חכו לחופש בכלל תצטרכו לסבול אותייי חחח כמה התגעגעתי לפורום הזהההה

למעלה