כולם ליכנס ולהגיב

כולם ליכנס ולהגיב

חב'רה הפורום מתחיל לשעמם אותי אין למה להגיב הכל משעמם כבר לכל מי שיש הצעות לדברים חדשים שיכתוב ויגיב לכאן!! ויש לי גם הצעות 1. כל אחד יכתוב את הפאדיחות שלו מלודי כבר עשתה את זה 2. סקרים שאלונים וכ'ו..... 3.בדיחות לעלות תמונות ודברים חדשים של מאיה.... וכתבות חדשות וכ'ו 4. הבחירות שלכם הצעות שלכם בקיצור תיבחרו בכל הדברים שתירצו או באחד או תנו רעיונות מה שתרצו!!!!! ותשרשרו לפה דברים מההצעות ונתחיל לעשות אותם!!!! ותגיבו כולם כי הפורום ממש משעמם אותי בזמן האחרון!!

k a b o o k

New member
את צריכה להבין..

שהתקופה היא תקופה די יבשה.. מאיה עובדת במרץ על הדיסק, ואין איתה כל כך הרבה.. כמו שיצא הדיסק הראשון שהיו ראיונות, השמעות וכ'ו וכ'ו.. אז חכי, ב"ה התקופה הזאת תחזור לקראת ראש השנה.. חוץ מזה, שזו תקופה מאוד לחוצה לתלמידים שבינינו (כמעט כולם), שנמצאים בתקופת מבחנים עמוסה.. הפורום בכללי עובד בסדר גמור
באמת
הוא ייקבל את הפריחה שלו, ואת "הפוש" שלו עם צאת הדיסק של מאיו'ש..

אני מסכימה איתך יניבוש!! באמת יבש מ

אוד וכבר אני ביקושי נכנסת זה נירא כאילו שהילדים כועסים אה ושתידע בתאריכים 15 16 מלודי ספיר ואני יוצאות לטיול בצופים שישי שבת מלודי כבר תפתח לזה הודעה ותידע שנחזור נירשום חוויות נביא תמונות והכל על תדאגגגגגגג חכה מלודי כבר תפתח הודעה ותגיד הכל

למעלה