כולם ליכנס אבל כולם!!!!!!!!

כולם ליכנס אבל כולם!!!!!!!!

טוב תשמעו אני רואה פה הודעות ואני בהלם!! אתם כ"כ מושפעים וזה מפחיד כבר!! אתם חושבים שלאחרים אין דעות וכל אחד או אחת שמצתלם עם הגיים בויז ישר ירידות ..תרגעו כבר!! הם אנשים רגילים בדיוק כמונו!! מה הם היו לפני שהם יתפרסמו ?? כלום! סתם אנשים שאתם רואים ברחוב.. כמו שעכשיו תלכו בקניון וסתם תראו מישהו עוד 4 5 שנים הוא יכול להיות כוכב!! ואז מה?? מה השתנה בו? כלום הוא נשאר עם אותו קול אותו אופי או יוטפי הכל רק הוא מפורסם !! אז רדו מזה כבר.. גם אני אוהבת את הגיים בויז אבל אני לא יוטרדת ומקללת ומתיחסת לכל קללה שמישהו אורמ על הגיים בויז!! ותפנימו ...מהר!! כמה מושפעים אתן יכולות להיות?? ואם עכשיו תתחילו לקלל אותי ולרדת עליי זה בגלל שאתן אל יכולות להתמודד עם המציאות!! זה ממש אובססיה כבר!! ולא אכפת לי תפגעו תכעסות תבכו אל יודעת מה רק תבינו שזה ממש לא כייף להיות פה ככה !! אם אתן חושבות שזה מראה שאתן כ"כ אוהבות אותם אז יש לי חדשות בשבילכן...זה אל ממש ממש מש לא מראה את זה !! זה אובססיה!! ולא הערצה לא הערכה ולא כלום!! זה מגעיל ...ואתן חושבות כל הזמן רק לכן מותר להצטלם עם הגיים בויז!! כמו אחת מפה שמחקה את הדס בתמונה שלה עם ערן ואמרה שהיא מכוערת זה מרוב קנאה כבר!! אז תבינו .. כל האובססיה הזאת היא לא עושה להם כיף ולא שמחה!! אם באמת הייתם מעריכים את המוזיקה שלהם והכל אז הם היו שמחים אבל אל כל הזמן "כפרה שלי " "מאמי שלי" "נשמה שלי" "חיים שלי " "אני מתהההההההה" די די דיייי עם זה זה אל כייף אל תתפלאו אם יעזבו פה את הפורום!! זה פורום כבר ממש אל כייפי ..ממש אי אפשר להגיב פה לכלום!!!

0rin

New member
מסכימה איתך חלקית..

כי אני לא אובססיבית לגביהם.. ועוד דבר..את נורא צודקת עם ההשקפה שלך פה לגביי הגיים בויז.. ואני חושבת בנות שאין בכלל על מה לקלל אותה..אם מישהי חשבה ככה (טוב לא נראה לי..חח)

0rin

New member
../images/Emo207.gif

יש למישהי מפה אנימציות על הגיים בויז..
וגם
קוד למוזיקת רקע של השיר - אשמור את ליבי

0rin

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif פליזז... ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo53.gif

נכון אנחנו אובבסיון

טבו לך"אובססיון אובסייון אס און אובססין!!" ואני נהנית מזההההה!!! וחוץ מזה הם לא היו סתם לפני שהם היתפרסמו אני ראיית את אושרי לפני שהם היתפרסמו כגים בויז ואני היתלהבתייי!!!

0rin

New member
כולם..כנסו

טלוש לאב טלי בסך הכל אמרה משהו.. ובחלק מהדברים אני מסכימה איתה..וחלק כמובן..לא.. אז לא צריך לקלל.. ואורטלושית זה לא מכוון אלייך..ממש לא

0rin

New member
לא אמרתי שאת....חס וחלילה!

כתבתי: ואורטלושית זה לא מכוון אלייך..ממש לא

וואייי

מאמייי כמה שאת צודקתת!! הגיעה הזמן שמישהו יגיד את כול זהה!! יש פו בנות שממש מושפעות מהם!! ולוקחות הכול ללב כאילו תירגעווו הם אנשים בידיוק כמונווו!! אז פרשוו כברר ראבקקקק מאמי כוטל מילה שלך זהב!!

כנסיי.....

בחלקק מהדברים את באמת צודקתת..... אבלל החלק השניי ממשש לאאאאאא!! דבר ראשון זה לא נקרא אובססיה... זה נקרא הערצה!!! ויש לנו מלאא סיבות להעריץ אותם ככה!! ותאמיני לי שמלאאאא מתחברים לפורום ולאא רוצים לעזובבב!!! ונכוןן אז הדס הצטלמה עם ערן זאת לא סיבה לשנוא אותההה!!!!!

למעלה