כולם להכנס

dargosh

New member
כולם להכנס

ביום שבת הזה (23.03) יהיה סשן של כל מי שפה בפורום ויותר, בשעה עשר בבוקר כולם להיות בקרייזי רולר שבהרצליה פיתוח ולמי שלא יודע איך מגיעים אז: נכנסים לאיזור התעשיה יורדים מכביש החוף להרצליה פיתוח ואז מגיעים ליד התחנת דלק פונים שמאלה בפניה הראשונה ימינה נוסעים ממש עד סוף הרחוב יש שם מאפיות וכדומה בדרך ואז בסוף פונים שמאלה וממש שם זה קריזי ומקסימום אפשר לשאול הוראות הדרכה מאנשים שרואים בדרך... תביאו חמישים שקל בערך (יש שם גם קיוסק וכאלה), ולמי שיש שיביא מגנים, גם אקסטרא לאחרים... אז תזכרו להיות בעשר עד מתי שאתם יכולים... מי שבא שיכתוב תגובה.

The Hawk

New member
הלוואי

הפארק הזה כל-כך טוב!! אבל החברים המפגרים שלי רוצים לנסוע לספורטק :(

C0D3

New member
תן להם מכות ולך לבד בוא

יש הרבה אנשים יהיה מפגש פצצה אני מכיר את הבעלים של המקום אם יבואו מעל ל10 אנשים אני יסדר לכל אחד הנחה גם יהיה פצייץ בואו :)

dargosh

New member
אני...

אני בא אבל רק אם אח שלי או אחותי יוכלו להחזיר אותי כי ביינתים אין לי איך לחזור משם :( אה, אם אני בא אני בא עם עוד חבר

dargosh

New member
תגיד להם ש...

תגיד להם שבספורט-טק זה הרבה יותר יקר, וזה נכון!!! בקרייזי רולר זה בערך 25 שקל לכל היום ובסופרט-טק זה 35 שקל לשעה וגם חובה מגנים וזה, כמעט בטוח שהם ישתכנעו~!~

C0D3

New member
דרגוש

מה עם חבר שלך ההורים שלו או משהו לא יכולים להחזיר ?

c h o o l a

New member
אני כנראה גם יבוא אבל לממממה בבוקר

חשבתי אולי משהו כמו בערב יהיה פצצות בבוקר סתם חם ושמש וכל זה הקיצקוץ בקרייזי צריך מגנים זה חובה ?

TIS

New member
הייתי מת לבוא

אבל אין לי איך לבוא ואיך לחזור. אבל תקשיבו מה יהיה סבבה: אם למישהו יש מצלמת וידאו והוא יודע להעביר סרטים ממנה למחשב שיצלם את זה וזה יצא סרט מעולה (אמור להיות ככה) ואז כולם יהיו מרוצים. גם אני אהיה מרוצה כי אני אוכל לראות מה היה וגם יצא סרט פצצה לא ככה?

Bazooka Joe

New member
כן, צודק

גם אני לא בא, לא יכול. אבל ל c h o o l a יש מצלמה נראה לי. שיצלם. יהיה אחלה

למעלה