כולם להכנס

moshavnikit

New member
כולם להכנס

במתנה של מישה, עדיין לא סיימתי את העמודים של כולם, אבל בינתיים, את העמודים שעשיתי והיו חסרים לי נתונים אני אכתוב כאן מה הנתונים שחסרים ותשלחו לי :0) 1. בודי בילדר- גיל+מס' טלפון/פלאפון 2. שני- גיל+ מס' טלפון/פלאפון 3. אלינוי- כנ"ל כמו שני 4. גלי- גיל, תאריך לידה, מקום מגורים. עשיתי כבר ויכולים להרגע שלא חסר לי שום דבר שלהם: 1. מירי 2. נועה 3. נועם נבון 4. טליה 5. ליאורה 6. ענבר

אני לא כתובה

לא באלה שחסר להם משהו ולא באלה שעשית מה זה אומר שלא חסר לי אבל לא הסקפקת לעשות אותי או מה?

moshavnikit

New member
תשובה

יש עוד 5 שעדיין לא עשיתי להם עמוד ואתן מבינהם. אני ממש עוד מעט מסיימת

אלינור דחוף!

אם את עדין לא התחלת ת'עמוד שלי אז אני יוכל לשלוח לך תמונה אחרת? כי הסתפרתי ואני רוצה שזאת תהיה תמונה חדישה חעחע...:] אז זה בסדר שאני ישלח לך תמונה אחרתת?

moshavnikit

New member
כן

כבר פיתחתי את הקודמת אבל האיכות שלה על הפנים אז עדיף שתשלחי לי חדשה ואני אדפיס אותה. ונראה לי שחסרים לי פרטים שלך, עכשיו אני עובדת על העמוד של טל אור ואח"כ שלך אז תיהי בסביבה כדי שאני אגיד לך אם חסר לי משהו שלך כי נראה לי שחסר

moshavnikit

New member
עדכון של הפרטים

סיימו: 1. מירי 2. נועה 3. נועם נבון 4. טליה 5. ליאורה 6. ענבר 7. אלינוי 8. שני 9. לב 10. אנה לא סיימו:
1. אני 2. שירן 3. אתי 4. גלי- גיל, מקום מגורים, תאריך לידה 5. סופי- תאריך לידה 6. יוליה- גיל, תאריך לידה, מקום מגורים 7. נועה סייפן- מס' טלפון 8. טל אור- מס' טלפון 9. אולגה- תאריך לידה 10. עדי- חסר לי *הכל, יש לי רק תמונה 11. שירי- חסר לי *הכל חוץ מתמונה *הכל- הכוונה ל: שם+שם משפחה, גיל, מקום מגורים, תאריך לידה, מס' טלפון או פלאפון, הסבר למה את/ה אוהב/ת את מישה, הקדשה למישה ותמונה

moshavnikit

New member
למה?

למה את לא יכולה להביא לי את זה בשביל להכניס לאלבום? את יכולה לתת גם בנפרד, זה לא קשור..

moshavnikit

New member
מסר או פה..

זה תאריך לידה אז זה לא איזה פרט שיכולים להשתמש בו לרעה

moshavnikit

New member
אני לא מאמינה

שאנחנו יום לפני ועדיין אני רודפת אחרי אנשים בשביל כמה פרטים

למעלה