כולם להכנס!

barmiz

New member
כולם להכנס!

בחודש ספטמבר יצא פסקול המחזמר "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" ינתן למכירה באולמות ובחנויות התקליטים. לרוכשים מנוי זוגי להבימה - דיסק מתנה!

Nir5L

New member
מממממ...

אני חושב שיש כמה סיבות: 1- הם הוציאו כי הם ראו שהקאמרי מוציאים ל"שירת הקאמרי", ומרי לו כבר לקראת סיום (עד כמה שהבנתי) ולכן אין טעם להוציא לזה, ועדיף להוציא לשלמה ושלמיי.. 2- צביקה פיק וכל שאר היוצרים של השירים במחזמר, צריכים לקבל תמלוגים על מכירת הדיסק.. לא?

aMiRi GiRl

New member
הבעיה העיקרית היא ...

צביקי פיקי! וזה באמת לא פיייייייייייר!

mor sh

New member
שטויות

דיסק לשלמה המלך היה מיועד לצאת כבר מזמן והוקלט הרבה לפני שירת הקאמרי. מרי לו לא יוצא בגלל בעיות תמלוגים.. גם שאני שמעתי אמרתי שזה לא פייר.. ולהוציא דיסק עכשיו למרי לו מאוד נכון עדיין, לא קשור לקראת סיום או לא לקראת סיום..

Nir5L

New member
פיייייי

קודם כל - להרגע. סך הכל אמרתי מה אני משאר ולא קבעתי. זו היתה דעתי וזו זכותי. משגעים אותי נשים כמוך שלא מקבלים דעה של מישהו אז ישר "שטויות" וכדומה... אני מאוכזב בדיוק כמוכם שאין דיסק של מרי לו..ומנסה למצוא בדיוק כמוך סיבות למה לא יוצא דיסק, אז אם אני משאר משהו, אין צורך לקטול. ולא רק צביקה פיק מקבל תמלוגים על השירים האלה, אל תשכח שהוא לא כתב אותם.

mor sh

New member
ממש לא היה בקטע של קטילה..

לא הבנת אותי נכון.. מצטער

וואי אני אקנה את זה בטוח../images/Emo13.gif

לך בר
ואולי עוד יוציאו עם הזמן פסקול למרי לו אני לא מאבדת תקווה אבל אני כמעט בטוחה שיראו את מרי לו בטלויזיה כבר היו דיבורים בעבר להעלות אותו לסיפרית הVOD של הוט והראו מספר מחזות זמר גדולים בטלויזיה אז אני די אופטימית
בינתיים אני מסתפקת בספיישל של מרי לו בארה"ב
.

LOVEאמיר

New member
יו הלוואי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif אבל רק עם אמיר../images/Emo3.gif

אמן אינשאללה

וואו את זה אני אקנה בטוח כמתנה לבחו

לבחור מדהים
ידיד שלי שיחגוג יום הולדת בספטמבר וזאת תהיה מתנה יפה עבורו
.היינו בהצגה שחגגנו שנה להכרות ביננו ואני אשמח לשמוע את זה שוב.ולגבח מרי לו באסה
שלא מוציאים דיסק
אבלך כמו שכבר נכתב כאן זה לא תלוי בנו אלא ביוצרים כמו תביקה פיק ואני אישית אשמח מאוד אם ההצגה תהיה בטלוויזיה ואנח עובדת על ההורים שלי להתחבר להוט
ואינשללאה שיצא דיסק או די.וי.די למרי לו בינתיים נאלץ להסתפק בביצועי הלייב המדהימים בעיניי של השחקנים בהבימה.בייחוד אביטל שיש לה את זה יודעת לשיר מדהים וטלי שיודעת לשיר לא פחות טוב וגם לשחק
ית מדהימה

למעלה