כולם להכנס- זה רק המחשב שלי או שתמיד כשאני נכנסת לפה אז זה עושה לי כאילו לא קראתי שום הודעה...
ו ויקי11 New member 15/5/04 #1 כולם להכנס- זה רק המחשב שלי או שתמיד כשאני נכנסת לפה אז זה עושה לי כאילו לא קראתי שום הודעה...
T ToryMaster New member 15/5/04 #4 מה זאת אומרת? כל ההודעות שחורות? יכול להיות שזו בעיה בקוקיז או משהו, פני לפורום התמיכה הטכנית
ו ויקי11 New member 16/5/04 #6 אם זה לא רק אצלי אז הבעיה היא לא במחשב שלי.... ועכשיו כשאני שוחת תגובה כל מה שכבר קראתי יהפוך לשחור בחזרה כאילו לא קראתי כלום..... לעוד מישהו זה קורה?
אם זה לא רק אצלי אז הבעיה היא לא במחשב שלי.... ועכשיו כשאני שוחת תגובה כל מה שכבר קראתי יהפוך לשחור בחזרה כאילו לא קראתי כלום..... לעוד מישהו זה קורה?
T ToryMaster New member 16/5/04 #7 ויקי תפני לפורום תמיכה בתפוז או לפורון תמיכה טכנית, אנחנו לא יכולים לעזור לך, בשביל זה הפורומים ההם נועדו. יכול להיות שזה משהו בעוגיה או משו, תשאלי בפורומים שהצעתי
ויקי תפני לפורום תמיכה בתפוז או לפורון תמיכה טכנית, אנחנו לא יכולים לעזור לך, בשביל זה הפורומים ההם נועדו. יכול להיות שזה משהו בעוגיה או משו, תשאלי בפורומים שהצעתי