כולם להכנס!!!

כולם להכנס!!!../images/Emo88.gif

1. פליז תכתבו תתאריך יומלדת שלכם! פה! 2. באיזה ימים אתם רוכבים בשבוע בחווה שלכם?

smokeman

New member
תגובה

התאריך יום הולדת שלי הוא 13.11.89 אני רוכב בימי ראשון,שלישי,רביעי,שישי. ובשבת טיולים.

אני...../images/Emo1.gif

1. 9.6.91 2. אני רוכבת בימי שלישי, בימי חמישי מדי פעם, ובימי שישי אני באה לעזור בדרך כלל אני לא רוכבת! לכולם חג אורים ופורים שמח ומהודר! חג פורים חג פורים חג גדול לרוכבים ולסוסים! אני מתחפשת למריצה מהמורדים! אדומה ומורדת!!! מי שנכנס אדר מרבין בשמחה... זה ככה נכון?

Bagit

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo15.gif

20/8/91(ומישהי נולדה שנתיים ויום לפני..) היום רכבתי
היה שוס
רכבתי על הלנה(שבדרך כלל היא פדלעה), היא הייתה מהירה(טוב, אני לא רגילה לזה...)

shaililo

New member
אה......./images/Emo25.gif

1. 16.11.87 2. ראשון, שלישי, רביעי, חמישי.

AnGeL DeViL

New member
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo108.gif

1
28.12.90 2
רק ביום שלישי לצערי...אבל זה עדיף מלא לרכב בכלל.

אני!!!!!!!!!!!!

נולדתי ב- 22.9.88 (התברר לי שזה התאירך של טום פאלטון של שי.....) ואני רוכבת ביום ראשון שני שלישי רביעי חמישיש שישי ושבת אבל יש לי שיעורים ביום שני וביום חמישי דרך אגב גם נופר נולדה באות תאריך רק בשנת 89!

ואני

נולדתי יום ושנתיים לפני אלונה.. נראה לי, אבל אני לא בטוחה.. זה יוצא משהו כמו- 19.8.89 אבל זה רק ניחוש... ואני רוכבת גם שני, שלישי,רביעי,חמישי שישי ושבת, לפעמים גם ראשון
והשיעורים שלי בימי שלישי ורביעי.

shaililo

New member
אני שונאת אותך!!!!../images/Emo2.gif

גם אני רוצה יומולדת ב- 22.9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shanyz

New member
יאא:) יש לנו יומולדת באותו היום!!!!

רק..שאני נולדתי בשנת 85:)

bonito palface

New member
תגובה......

אני נולדתי ב-7.6.89 ואני רוכבת כמעט כל יום.... לרוב אני לא רוכבת בימי שלישי... אבל חוץ מזה הכל

../images/Emo19.gif פיצי....

אני נולדתי ב....- 14.11.1990 אני רוכבת (כרגע) בימי שני בחמש בערב... אני באה להתנדב בסביבות ה...כל יום שאני יכולה...!

אממ אני.......... ../images/Emo6.gif

נולדתי בתאריך ה-29.5.1988 ואני רוכבת בימי שני ושישי אבל בקרוב מאוד זה ישתנה ל-3 פעמים בשבוע.. ואפילו לחודש אחד כל יום!!

zohark

New member
אני...

17.9.88 ובכל יום חוץ מיום אחרי תחרות(ראשון) ואם אין תחרות אני עושה יום חופש לי ולסוס ביום שישי..

i love INDIANA

New member
אני.....

3/9/89 יש לי שיעור אחד ביום שלישי ובימים חמישי ושבת אני באה לעזור....

למעלה