כולם להכנס

ortal13

New member
כולם להכנס../images/Emo70.gif

אתם בעד התוכנית אקזיט
אם כן שלחו לי מסר אישי עם שמכם ואם אפשר שם משפחתכם אם אתם לא רוצים ישנן עוד אפשרויות ליידע אותנו אם אתם בעד התוכנית
יש באפשרותכם לבוא ולדבר איתנו באיסיקיו מספר 294-262-768 ובמייל exit_reshima.walla.com ככל שיהיו יותר שמות יותר טוב רשימה זו תוראה ליושב ראש הרשות השנייה ויש מצב שהוא יראה כמה אנשים רוצים את התוכנית חזרה הוא יחזיר אותה ויתרכך
נקווה יחד
תודה רבה אורטל ומיכל-מנהלות הרשימה בעד אקזיט

broadaxe

New member
נצל"ש- תערוכת "שמן"

במסגרת התערוכה שנפתחה ביחד עם תערוכת הכרזות, יש הרבה תצלומים היסטוריים. במסגרת העבודה היום (בעצם הסיבה העיקרית בגללה לא באתי) שמתי לב למוצג מיוחד שמצולם שם: דגם מדוייק מגולף בסבון של יד אבשלום, שהוצג בתערוכה בלונדון בשנת 1924. לפי ערימות הסבונים הרגילים שלידו גובה הדגם בערך 1.20 מ' (הסבון הרגיל הישן של "שמן" שצורתו קוביה, 10X10X10 ס"מ). מי מכיר, מי יודע? (wimpi תתעורר)

ke1234

New member
תערוכה נפלאה -שלוש תערוכות באחת

מומלץ לבקר ,הכרוזים מזכירים ילדות נשכחת של הצגות ,תערוכות ,עדלוידות פורימיות ,סרטים ועוד חוויות מרנינות . גיל

כדאי ללמוד:

הודעה מיותרת כזו, שאין לה שום דבר עם הפורום שלנו אני יכול למחוק, בלי בעיה. היא אפילו הועלתה פעמיים, ואת השניה באמת מחקתי. אבל, כשמוחקים הודעה היא נמחקת יחד עם כל התגובות שלה. מספיק שמישהו אחד משרשר לה הודעה בעלת עניין, וכבר אני תקוע ולא יכול למחוק כלום. לכן, כשאתם רואים הודעה מיותרת, אל תנצלשו ואל תגיבו - תנו לי הזדמנות ואמחק. רק סבלנות, אני לא נמצא כאן כל הזמן.

evilihi

New member
זה מה שנקרא PURE JUNKY SPAM

ואפשר למחוק את השרשור לא נראה לי שיש חשיבות כלשהי לתגובות...

למעלה