כולם להכנס ! חשוב!!!!!ו

כולם להכנס ! חשוב!!!!!ו

adsl והחסרונות! בשבוע שעבר הזמנתי adsl והיום שלחו לי קובץ שמסביר שאפשר לפרוץ למחשב שלך דרך המודם שבזק מספקת! אני לא יודע את האמינות אבל אותי זה דיי שיכנעה! מהי התדובה של בזק??

N0

New member
אוי נו...

N0 לא ממש קרא את הקובץ, אבל תחשוב על זה ככה אפשר לפרוץ למחשב שלך באלף ואחת דרכים גם בלי המודם הזה. אז פשוט תגיד תודה שיש לך את ה80$ בחודש כדי לממן את החיבור הזה ופשוט תיזהר (אל תשכח להתנתק כשאתה לא צריך את החיבור ולדאוג לאיזו תוכנת פייר וול ) ובכלל נגיד ומישהו כבר יצליח ולפרוץ לך למחשב אז מה ? הוא יראה את כל הפורנוגרפיה שיש לך שם ? נו באמת
(ובשביל מה יש גיבויים ?). N0

zebra

New member
ועוד כמה דברים........

אנשים משלמים 80 דולר בחודש כדי שיהיה להם אינטרנט מהיר+ חיבור של 24/7 לרשת בלי צורך להתנתק. לא קראתי בדיוק את המכתב WORD שצירפת כי בעבר זה הופיע כמאמר במדור מחשבים של אחד מהאתרים הסמוכים. בנוסף להמלצות הרגילות כמו תוכנת AV תתקין פיירוול תוכנה או אפילו חומרה אם אתה מאד מודאג. חברת 3COM מוכרת פיירוול חומרה שיכול להתאים לצרכים שלך ומתאים גם לרשת ביתית של עד 10 מחשבים. בעניין מודם אחר ל-ADSL- עדיין לבזק יש מונופול בעניין זה ולא תוכל להשתמש במודם אחר בלי אישור של בזק.

sguy

New member
Firewall

בכתבה כתוב ש firewall פותר את הבעיה. ניתן להתקין את תוכנת ZoneAlarm שהיא תוכנת Firewall חינמית.

עוזי 2

New member
תלוי איזה מחשב יש לך

אם המחשב שלך לא כל כך חדש, ואתה גולש דרך ADSL, אתה בהחלט תרגיש ירידה נאה במהירות הגלישה, לפחות במקרה של ZoneAlarm. לי עצמי אין ZA, אבל זו תלונה מוכרת.

למעלה