כולם להכנס..חובה!!

Freedomfighter

New member
כולם להכנס..חובה!!

טוב,עקרונית אני לא בחור שלkiss & tell אבל זה מקרה יוצא דופן..לכמה מכם/ן חברי הפורום הנכבדים יצא לעשות את זה באולם קולנוע?!..אז זהו,שהיום בבוקר פגשתי בחורה,ידידה של חבר שלי,דוגמנית בחסד..נשבע לכם..170,שיער חום זהוב מתולתל עד המותניים,גוף מדהים,בקיצור פצצה..וברוך ה` גם עבדכם הנאמן לא מכוער לגמרי ככה שהיתה אוירה די חמה..בקיצור,אחרי שבילינו והכרנו קצת לעומק בעומק הים של אשדוד..הלכנו לראות סרט בקניון הסי מול(קניון ליד הת``מ למי שלא מתמצא..)..אנחנו נכנסים לאולם (אולם 4,שורה 8 כיסאות 7 ו 8..),הקרנה של 7:אולם ריק מאדם!! טוב,הסרט מתחיל ולאט לאט האוירה מתחילה להתחמם ובערך לקראת ההפסקה איבדנו לחלוטין עניין בסרט (מיאמי וייס,שד``א הוא חרא סרט,המשכתי לעקוב בחצי עין..אחרי הכל..31 שקל..;-)) ולאט לאט ההצעה שבהתחלה עלתה בצחוק,להתחברות טוטאלית בינינו שם בין הכיסאות,נראתה יותר ויותר מציאותית..עד שלבסוף נכנענו לטבע..בהתחלה כשהיא יושבת עלי עם הפנים למרקע למקרה שאיזה סדרן טועה יגיח,ולבסוף על 4 בין השורות בדוגי סטייל מטורף..(מזל שהיא הייתה עם חצאית מהים..)..ולכל המודאגים גמרתי בתוך כוס קולה (שנישפכה עלי עקב הניסיון הראשון..) וזרקתי אותה לפח אח``כ,כך שאתם יכולים להרגע,אתם לא תשבו על זה..

Freedomfighter

New member
כן כן..בגלל זה אתה פה,בן 32 ב2

בלילה..;-)..סתם,בצחוק..;)ובטח זו תהיה התגובה הבאה:`גם אתה פה,לא?!`..אז זה כי רק לפני 10 דקות היא הלכה לישון אחרי כמה אורגזמות נחמדות,שכן,הראשונה הייתה מחדירה בלבד..(בקשר לשירשור..)..

לפי מה מספרים פה....

אולי שווה לחזור ללכת לאולמות קולנוע אחרי הכל הסרט זה לא הכל.

לא עשית ממני

זקן החישובים שלך היו טובים רק שאני נתתי נתונים שגויים אני בן 21 סה``כ עדיין חייל אבל לולי זה טוב יש לי הנחה בקולנוע ללוחמים...

מה נעשה שם......./images/Emo4.gif

אחבק ואנחם אותך שיהיו רגעי מתח ואימה בסרט
אנגב את הפליטות שלך
זה ממש סרט ללכת לסדט עם ילדים

Freedomfighter

New member
תגיד,דני חייל..

איפה אתה משרת שיש לך כל כך הרבה זמן להסתובב באינטרנט?..

Freedomfighter

New member
אה,איבנתי..אתה מטעה את האויב

והוא חושב שאתה בפורום כשבעצם את בבירות עכשיו מגלח את נסראללה..כל הכבוד לצה``ל!!;-)

למעלה