כולם להכנס בבקשה

the papercut

New member
כולם להכנס בבקשה

בבקשה תכנסו לקישור ותרשמו כי זה עצומה למען לינקין פארק תבוא לארץ אם אתם כבר חתמתם אז אני מניח שאתם פתורים אבל אם לא אז תחתמו(תחשבו על זה הופע חייה של לינקין פארק בארץ) http://lpisrael.freewebspace.com/come2israel.htm בבקשה לחתום

rotemami

New member
רשמתי! רשמתי את כל מה שעלה לי לראש-

you guys are the best!!! and you have so much fans in Israel! you gotta come here so we can prove to you guys how much we luv you!!!!! so please please please come to Israel !!! I LOVE YOU LP!!!!!!!!!!!!!!!!i think u the best band ever!!! אני מקווה שהם יבואו!!!!!!!!:)

rotemami

New member
ניסיתי לרשום עוד פעם כמישהי אחרת...

אבל כנראה שאי אפשר...:(

rotemami

New member
אני הולכת להחתים את כל מי שאני

מכירה!!:) ואני מקוה שכולם בפורום הזה יחתמו!

rotemami

New member
לא משנה הצלחתי כבר... ואני יעשה עוד

ודרך אגב כבר 3 חברות שלי החתימו ואני יגיד לעוד! אני מתה שהם יבואו זה החלום שלי לראות אותם!!:)

../images/Emo99.gifחתמתיייי מזמן ../images/Emo70.gif| ../images/Emo105.gif

אתם חושבים שזה יעזור
?

rotemami

New member
אממ יש סיכוי ממש קטן לדעתי...

אבל אני מוכנה לעשות הכל כדי שהם יבואו! אז אפילו אם זה הסיכוי הכי קטן אני מוכנה לעזור!

«Spider»

New member
חתמתי שם כמה פעמים

וגם הפצתי את הקישור אבל אני לא חושב שזה מה שיביא את לינקין לישראל

lgmtk

New member
חתמתי../images/Emo127.gif אבל אני לא חושב שזה יעבוד

נראה אולי כן

the papercut

New member
יופי

חברה זה חשוב כולנו רוצים לראות את לינקין פארק ואם זה יעבוד והם באמת יגיעו אז זה מראה שהנחישות שלנו הביא אותם

rotemami

New member
כמה שנים כבר האתר הזה קיים?

כי אני חושבת שחתמתי שם לפני שנתיים... טוב בכל מקרה אני מקווה שזה יצליח! כבר הצלחתי להחתים 15 חתימות.. אני אומרת לכל מי שאני מכירה ואני בעצמי חותמת שם שלוש פעמים ביום... אני מקווה שהם יבואו למרות שהסיכוי ממש קטן...

rotemami

New member
אני לא בטוחה אבל האתר הזה מזה מוכר

לי... וחברה שלי אמרה לי שחתמנו בו לפני שנתיים ככה.. אני לא ממש זוכרת כי יש לי זיכרון דפוק אבל היא זוכרת!

למעלה