כולם להכינס

Silly LoveSong

New member
וחוץ זמה....

את הפורום אלן ריקמן!!! למה ציפית? אה אופס! טעות שלי... את בכלל לא מכירה אותו! למה שלא תלכי לפורום בריטני ספירס, ושם תמצאי אנשים מסוגך שבטח יקבלו אותך בזרועות פתוחות.

DARK ANGEL14

New member
מצטערת,

אקסיט לא עושה לי את זה
תוכנית רדודה חסרת רמה ואינפנטילית במיוחד...

Silly LoveSong

New member
קראתי שוב את הודעתך

ושמתי לב לפרטים הקטנים שגרמו לי לחשוב עוד יותר כמה את בורה. והפעם אענה לך ברצינות ובנימוס. את באמת חושבת שרשות השידור תתייחס ברצינות לרשימה (כמה ארוכה שלא תיהייה) הכוללת שמות של אנשים בלבד? מה בדיוק יגרום להם לחשוב שאת פשוט לא כתבת את כל שמות האנשים הללו?. בשביל עצומה אמיתית צריך שם מלא (שם פרטי + שם משפחה), תעודת זהות, שנת לידה ומספר טלפון, אחרת אף אחד לא יתייחס לזה ופשוט יצחק לכם בפרצוף. אה ועוד דבר... שמעת במקרה על המצאה נפלאה ומאוד שימושית בשם סימני פיסוק? בקושי הצלחתי להבין את ההודעה שלך - הייתי צריכה לקרוא פעמיים כדי להבין. אז עצתי לך, אם את מתייחסת לעיניין הזה ברצינות, אז כדאי שתכתבי גם הודעה רצינית - הודעה קריאה, בעלת עברית תקינה ומובנת, אחרת אף אחד לא יתייחס אלייך.

Silly LoveSong

New member
למה החליטו להוריד אותה - התשובות

http://news.walla.co.il/?w=/6/590613 ואני תומכת ברשות השידור. שום הפגנה ושום בולשיט לא יעזור. הלוואי שישמידו את הקלטות שלה ולא ישדרו אותה לעולללללםםם. סתם אנשים מטומטמים שריכזו את כל מה שבני נוער אוהבים (מנחים חתיכים { חתיכים בתחת שלי!}, מוזיקה, סקס וכו') וחיברו אותם לתוכנית אחת - תוכנית שמטרתה לנצל את בני הנוער ולרשרש עוד ועוד דולרים למפיקים ולמנחים. גועל נפש. הילה, אנא מחקי אשכול מבזה זה אחת ולתמיד מהפורום הטהור שלנו.

GothicAngel

New member
וואי הגזמת רצח...

דבר ראשון את התחלת לסתור את עצמך. אמרת שזה בגלל בעיות בתקציב ושהרשות השניה בכלל לא תתערב, פתאום קצת בדקת עובדות ותיקנת את עצמך. אז בעצם סתם קטלת אותה על הדעה האישית? זה פשוט מטומטם. וגם איך התנפלת עליה, נכון שהיא סתם מבזבזת את האנרגיות אבל אפשר לחשוב, היא חיללה את אלן ריקמן השחקן הקדוש, עטור הפרסים והידוע בכל העולם (שד"כ המון, אנשים לא רואים אקזיט לא ממש שמעו על השם שלו, עם כל הכבוד). באמת, תפסת עליה תחת יותר מידי, ותאמיני לי שאני בדעה שלך אבל בטח שלא בגישה שלך. זה היה פשוט מגעיל. אנשים אמרו כאן בצורה נורמלית את דעתם נגד אקזיט ואני ממש לא מבינה למה את צריכה לפתח מזה כזה עניין.. אני בטוחה שהיא יודעת את העובדות הרבה יותר ממך ולא פותחת את הפה עפ"י דעתה האישית. אם נעלבת אז אני מצטערת, אבל אשכרה תקפת אותה בצורה אכזרית ומעצבנת.

Silly LoveSong

New member
תראי...

אמרתי לה שאולי הם הפסיקו לשדר את התוכנית בגלל בעיות בתקציב, היות והיא בכלל לא רשמה למה הפסיקו לשדר אותה, ואז כששוטטתי בוואלה נתקלתי בכתבה הזאת (לא חיפשתי אותה במכוון) והפעם עניתי לה ברצינות. ואני יודעת שהתנהגתי כמו טיפשה, מצטערת. אני לא מרבה לקלל ולהיתפרץ ככה על אנשים, פשוט באותו היום הייתי אחרי יומיים ללא שינה (עשיתי מרתון סרטים עם חברה שלי, ואח"כ חזרתי הביתה ואפילו לא הלכתי לישון). אז אני מצטערת אם פגעתי כאן במישהו, ובך אורטל (אם ככה קוראים לך). אני נגד התוכנית הזאת, אבל אם את בעד, אז בהצלחה לך.

inbal145

New member
אנשות הגזמתן...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

פסדר, גם אני לא אוהבת את אקזיט. אפילו די שונאת את התוכנית האינפנטילית והטיפשית עד מאוד הזאת. אבל די להעליב את המסכנה. אם היא אוהבת את הסדרה תנו לה לראות ולעשות מה שהיא רוצה. יו, יכולתן פשוט לא להגיב להודעה הזאת ולבקש מהילה למחוק או לשרשר לאיזה אוף. באמת שזה היה מוגזם הפעם. אם הייתה אפשרות שאלן יבוא לישראל אם יעשו משהו (סתם דוגמה) והייתן צריכות לפרסם ובלה בלה בלה אני בטוחה שהייתן מנסות בפורומים אחרים גם אם לא תודו בזה עכשיו. ורק לפרוטוקול, אני *לא* אומרת את זה כי אני לא אוהבת את אלן כמוכן. זה פשוט היה ממש מוגזם הפעם. די לרדת על כל בנאדם שבא לפה.

ortal13

New member
תראי

לאנשים בעולם יש מין דבר כזה שעם דעה של ילדה אומרת ככה והם חושבים אחרת אז צריך לקלל וזה...אבל לא זה לא ככה בעולמנו בעצם זה ככה אבל לא צריך להיות כי זה לא יפה כל אחד והאופי שלו....בעע תודה בכל מקרה שאת נותנת לי להביע את דעותי

inbal145

New member
את בסדר את...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

יש לי רק הצעה, תנסי לפרסם את זה בפורומים של המורדים למיניהם...

בנות, מה זה?!?!?../images/Emo54.gif../images/Emo12.gif

אני נעלמת לכמה ימים, וחוזרת, ומה אני מגלה? מלחמת עולם! אלינה.....אורטל.....וכל שאר הנוגעות בדבר, בתור הקול השנטי של הפורום יש לי רק דבר אחד לומר. איכזבתן אותי. אבל אני אתגבר. עכשיו כולם לבקש סליחה, ולתת חיבוק גדול גדול
ועכשיו כשנרגענו, שיהיה לכן רק טוב, שכל אחת תלך למקום שבו היא מאמינה. PEACE מאיה

למעלה