כולם להכינס

ortal13

New member
כולם להכינס../images/Emo70.gif

אתם בעד התוכנית אקזיטאם כן שלחו לי מסר אישי עם שמכם ואם אפשר שם משפחתכם אם אתם לא רוצים ישנן עוד אפשרויות ליידע אותנו אם אתם בעד התוכנית יש באפשרותכם לבוא ולדבר איתנו באיסיקיו מספר 294-262-768 ובמייל exit_reshima.walla.com ככל שיהיו יותר שמות יותר טוב רשימה זו תוראה ליושב ראש הרשות השנייה ויש מצב שהוא יראה כמה אנשים רוצים את התוכנית חזרה הוא יחזיר אותה ויתרכךנקווה יחד תודה רבה אורטל ומיכל-מנהלות הרשימה בעד אקזיט

Silly LoveSong

New member
תיכנסי לכאן!!!!!!!!

יש נכנסת! כמה נחמד!!! אז בואי ואגיד לך משהו בבקשה............ כאן זה פורום אלן ריקמן פור דוג סייק!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו לא רואים כאן תוכניות מטומטמות וממוסחרות כאלה "אקזיט" - שמקזיט!!!!!!! ואנחנו שונאים בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אנשים כמוך שמפרסמים כאן דברים לא קשורים ומטומטמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואףףףףףףףףףףףףףף אחד לא ישלח לך את הפרטים שלו לעצומה המפגרת הזאת כי המפיקים בטח קלטו סוף סוך כמה התוכנית מטומטמת ולא רוצים להמשיך איתה. קפיש? *מאיה למחוק!*

akeno

New member
כמה נחמד לראות רגשות הדדיים.

אח, ההרמוניה... (טוב, נו, גם אני שונאת אקזיט!!!)

akeno

New member
אר...

את, אה, מודעת לעובדה שדי צחקתי עליך, נכון?

3נטוש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|

Silly LoveSong

New member
אמממ כן....../images/Emo9.gif

טוב, הייתי מעוצבנת רצח ואחרי יומיים ללא שינה. אתן באמת מצפות שאני אוכל לכתוב בלי שום טעויות במצב כזה??

GothicAngel

New member
המממ..../images/Emo29.gif

שמעי, אומנם אני לא אוהבת את הזקן הזה בשם אלן ריקמן כל כך, אבל אני גם לא אוהבת את העכברוש הגמדי עם השערות בלודיניות על התחת הלבן שלו. ו.. המאמץ שלך באמת לחינם. תשלחו את העצומה לרשות השנייה, את חושבת שזה באמת יזיז להם? הם מתייחסים לכמה שטויות שעושים שמה, לא כמה אנשים אוהבים את השטויות. תחשבי על זה קצת. חבל על האנרגיות. אני הייתי מוציאה אותן במכון כושר במקום

GothicAngel

New member
...../images/Emo29.gif

באמת, זה לא יעזור. את חושבת שהם לא מודעים לזה שיש כאלה שצופים בזה? תפקידם להוריד תכנים לא הולמים (פויה תחת לבן עם שערות בלודיניות..) שמשודרים, לא להתחשב בצופים לגמרי. תלכי להפגנה, מה אני אגיד לך, אבל תאמיני לי שלא יעשו כלום בגלל זה.

Silly LoveSong

New member
חחחחח הרג אותי!!!../images/Emo6.gif

אנשים יוצאים להפגנות בשביל למחות על השלטון. אנשים עושים הפגנות נגד ניסויים בבעלי חיים. אוקיי? מי שעושה הפגנה בשביל להחזיר תוכנית ברמה ירודה מלאה בדברים לא הולמים הגיע לכזאת רמה ירודה... שאני ממש מתביישת בעצמי על זה שאני מדברת איתו בכלל. וחוץ מזה, את בכלל יודעת למה הפסיקו לשדר אותה? הא? חשבת אולי בגלל חוסר תקציב? אם הפסיקו לשדר אותה כי ההפקה פשוט החכימה - אז כל הכבוד להם. הגיע הזמן שגם אנשים כמוך יקחו דוגמא ויחכימו. אם זה בגלל בעיות בתקציב, אז גם מלחמת עולם לא תעזור לך. קפיש?

למעלה