כולם להיכנס

Euroziv

New member
כולם להיכנס

רציתי להגיד כמה דברים בתכלאס לא נמאס שאין כאן אנשים חדשים? שתמיד כותבים שאנחנו 54 אנשים אבל בתכלאס כותבים רק 10 אנשים? יאאלה שכול אחד יתן מעצמו קצתת... ויפרסתם את הפורום וככה יבואו עוד אנשים..! נגיד ויש מקום שיש כתבה על הבנות נגיד סתם שמישהו יכתוב כולם מוזמנים לפורום דיימונדז בתפוז עם קישור כיאלו זה לא כזה קשה אני בטוח שאתם גם בפורומים אחרים גם לא בתפוז.. ויש לכם חברים גם שם תשאלו אותם אם הם אוהבים תדיימונדז ואם הם יגידו "אנחנו לא מכירים" א' הם שקרנים
ב' תנו להם שיר של הבנות אני בטוח שיתאהבו בהם!! וככה יבואו יותר אנשים ויהיה יותר כיף פה! כיאלו מה נראה לי אנחנו הפורום הכי יבש שיש בתפוז אפילו סריגה יפנית יותר אנשים מפה! יאאלה דייי!
יאאלה פרסמו בכול תפוז מצידי וגם לא בתפוז תודה רבה

../images/Emo60.gif../images/Emo45.gifבהחלט.נמאס.

אני כבר לא יודעת מה להגיד.:\ באמת. די מעצבן לראות שיש פה 54 ומתוכם רק 5-10 באמת פעילים:S ואם אני מביאה דברים אז גם על זה שמים ***. ואני לא מכלילה. אבל באמת.נמאס לי מהמצב הזה. תנסו להביא אנשים..או לא יודעת מה. פשוט עצוב לי לראות את הפורום הזה ככה! זה ממש לא מגיע לבנות.

Euroziv

New member
כיאלו מה?!

גם אם אתם בפורום אתם לא מגיבים לאף דבר לא לתחרויות אפילו למתנה לבנות!! אתם לא רוצים להישתתף למעט 7 אנשים שכן נרשמו! כיאלו אני לא חושב שזה יצא לפועל כי הדברים האלו מזה הורידו לי אישית את המורל להמשיך במתנה הזאת כיאלו לא יודע מה איתכם אני בפורומים אחרים גם ושם אם עושים מתנה כולם משתתפים!! גם אם הם 3 אנשים!! ופה 54 אנשים גם אנשים שכותבים פה באמת וזה! הם בעצמם לא משתתפים במתנה..! זה לא יפה! זה ממש מעצבן אפילו פורום קיפולי נייר יותר פעיל מפה! ושם הם גם עושים פגישות
אז דיי

../images/Emo60.gifאני מקווה../images/Emo13.gif

הרבה אומרים שהם יהיו פעילים ואפעם לא באמת.. אני מקווה שאתה לא כזה

כנסו שניה ...

ת'אמת כשיוצא לי להיכנס אני נכנסת בכייף .. אולי אני הרבה לא פה אבל אני מבטיחה להשתדל להיכנס יותר ודרך אגב מי שיש לה הוט ויש לה וי או די אפשר לראות ת'קליפים של הדיימנד'ז ראיתי שיש את בוא נזרוo ולא זה לא ראיתי אותם הם יפים

MC MoRaNa

New member
../images/Emo45.gif

מעין, אולי תכיני כמה פלאיירים לחתימה כמו שיש לך של הלוי בפורומים? אני אשים בכל הפורומים שאני בהם ואולי אנשים יבואו.. ופורומים מכינים לאנשי הצפון כל מיני פלאיירים, אני חושבת שבאמת צריך לתמוך בכל אנשי הצפון, גם אם הם לא בפורומים.

למעלה