כולם להיכנס!

fluppster

New member
כולם להיכנס!

אני רוצה לנצל את הבמה הזאת כדי לפרסם פה סיפור שהתחלתי לפני כמה חודשים לכתוב, ואני באמצע שלו. אמנם הוא לא קשור לה"פ, אבל הוא סיפור פנטזיה. אגב, אני יודעת שהוא קטוע באמצע פרק ו´, וזה בגלל שפשוט לא הספקתי להמשיך, אז תצטרכו להסתפק בזה. תגידו לי מה אתם חושבים עליו.... חן נ.ב רק שתדעו שהסיפור מבוסס על ארץ שדמיינתי כשהייתי קטנה, כלומר כל מה שכתוב בפרק הראשון הוא בעצם משהו שהמצאתי בילדותי והחלטתי להוציא לפועל.

fluppster

New member
מקפיצה....

בבקשה תקראו! אני רוצה לשמוע מה אתם חושבים עליו בינתיים!!!! חן

PopPy

New member
חן,

מה עוד לא נאמר על כישרון הכתיבה שלך? קשה לי לדעת. העלילה תמימה, מתוקה, קולחת, כרגיל לכתיבה שלך. במבט ראשוני - הסגנון נראה ילדותי וטיפשי ביותר. במבט שני - עלילה תמימה ומקסימה בשילוב כישרון כתיבה מעולה עושים את זה למותק של סיפור. |S| פופי |S|

Asafpotter

New member
מצטער את כישרונית והכל אבל........

אני פשוט חייב (אל תיקחי ללב אם את רוצה את יכולה לריאות) טוב בקשר לשאלה (מה עוד לא נאמר על הכישרון כיתבה שלך?) אז אני יגיד לך מה לא נאמר טוב עזבי אני לא הבן-אדם שיבקר אותך בקיצור יש לך בן **** של סיפור... ןבפעם הבאה תשימי גם תמונות......

PopPy

New member
אוקי, זה סופי:

בחיים לא פגשתי בן אדם פחות מובן ממך, ולא הבנתי אפילו אם אתה מקלל אותה, יורד עליה, או מחמיא לה.. תסביר את עצמך. |S| פופי |S|

Nagini Potter

New member
חחחחח...... צודק.......

חוץ מזה - אני הבנתי!!! בערך........ אסף, אתה צריך להקפיד לנקד יותר, בסדר? וכשאתה מתחיל משפט, תגמור אותו! כתבת משהו כמו ´הסיפור מאוד יפה אבל.......´ אבל מה?! לא כתבת אבל מה! Nagini Potter

fluppster

New member
חכי להמשך....

אולי הסיפור נראה עכשיו תמים וילדותי, אבל זה בכוונה, כי בהמשך הוא יתפתח לסיפור מתח. הגיבור יגלה שפקוקיה היא בעצם לא כזאת אוטופיה כמו שהיא נראית, אלא יש שלדים בארון. אבל תודה בכל מקרה! ואסף- באמת, למה התכוונת? חן

למעלה