כולם להיכנס!!!

m a t a n 9

New member
כולם להיכנס!!!

רק רציתי שתדעו חברים שיש בבלוגים האלה הרבה מלאכים אבל יש מלאך אחד מיוחד מכולם מלאך ששומר עלי ועושה את העולם הזה מושלם אז אני מקדיש את ההודעה הזאת לך מלאך שלי כי אני יודע שתמיד תהיה שם בשבילי אני אוהב אותך הכי הרבה בעולם כשאני איתך כל השאר נעלם אתה גורם לי לרצות להתאמץ ולהשיג ועל כל דבר רע שקורה ללמוד להבליג אז מפה אני שולח לך נשיקה ולחיבוק הבא אני מחכה בשקיקה! אוהב אותך ענבלי שלי

כן באמת יש מלאכית פה!!!

יש מלאכית רק שהיא בעצם פייה:) פייה מתוקה וחמודה שבאמת תמיד עם חיוך והמון המון כוח ורצון ענבל הפייה היא בעצם הרבה בשבילי, היא בעצם כמו עוד בת בשבילי.... לא להאמין הילדה בת ה-18 היא גם חברה, ילדה, אחות, ועוד הרבה מעבר... תמיד אהבה, תמיד סבלנות והקשבה, המון כוח ואמונה, כן היא כזאת מין מלאכית קטנטנה. ואתה מתנושששששש!!!!!!! גם לך לא חסר..... חמד של בחור עם ראסטות על הראש וחיוך.... תמיד כייף לראות אותך בבלוג שלי ובכלל להעלות אותך לשידור. גם אתה מלא אופטימיות ושמחת חיים חזק ואמץ!! הצלח בלימודים ובכלל בדרך החיים אוהבת אותך ענבלית בלבלושששששששש שלי..
בעצם גם אותך מתנוש
אוהבת את כולםםםםםםםםםםםםםםםםם
ממני שרית הפייה הטובה

m a t a n 9

New member
שרית ממש ממש אוהב אותך

אני מסמיק כולי ורק תדעי שגם את מדהימה הרבה יותר מאשר את יודעת....

פיה קסומה שרית../images/Emo23.gif

הפיה הקסומה ביצוע: יעל בר זוהר מילים ולחן: אילן ליבוביץ' על מטה הקסם בלילות לאור הכוכבים היא רוכבת אמיתית מאגדות לסיפורים ומגע ידה משי שמלתה קטיפה כחולה ועיניה נוצצות ואור בורק בתוך ליבה... את פית אהבה קסומה כל לילה קסם מעל המיטה מפזרת אבקת מלאכים ומאירה באור החיים...... במכחול קסמים צובעת שיערך הופך צהוב את השקר את הפחד מגרשת למרחוק היא נושפת אז מפיה שובל של רשפים מרחיקה ומפחידה את הרוחות והשדים... את פית אהבה קסומה... הכל לילה געגוע לכל ילד וילדה לא סיפור לא צעצוע רק מגע רך של פיה בואי אמא ותראי איך זה קורה לי באמת תעצמי את העיניים ויתחיל שוב לדגדג..... את פית אהבה קסומה...שרית! אני כל כך אוהבת אותך!

מתן קטן שלי:)

מתנוש: ----- אלוהים נתן אוצר מילים אך לא נתן את האפשרות לבטא רגש למילים אומנם אני יכולה להגיד אני אוהבת אני מטורפת אבל זה לא מה שבאמת מרגישים! זה יותרר!!!!!!! מתני חבר אמת תמיד תהיה לצידי ואני כל כך מודה לך מתן! על הימים שאין לי ראש לכלום ואתה מתקשר אליי ואנחנו שרים בימבה בימבה ופונפון כמו ילדים בני 4 ושרים לילי לילי לילילילי כריות וטמגוצ'י ושרים וצוחקים ואני שוכחת מהכל! מתן תודה רבה על הכל על זה שאתה שר לי עם הגיטרה ומנגן לי ומעודד אותי תמיד:)ותמסור להורים שלך סליחה ממני (חשבון טלפון נפוח!!) אוהבתתתתתתתתתתתתתתתת וזה אפילו לא מתקרב לרגש!!!מוואה מואה!!

מתן אני רוצה להגיד לך !!

מה שכתבת אלו דברים ממש נכונים !! ענבללללללללל אני אוהב אותך גם נשמה שליייייי חולה עלייך כפרההההה מת עלייך נסיכהההההה את אחת הבנות הכי הכי הכי מתוקות שיש בבלוגים ואני חולה עלייך !! אין היא מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כפרה עלייה !! ענבלוש חולה עלייך מת עלייך את משוש כול חייייי

אני מסמיקההההה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

לירנושששששששששששש מאמיייייי תודההההההה זה כל כך מרגשששששששששש! אוהבת אותךךךךךך המוןןןןןןןןןן
המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ואני כבר חשבתי שזאת אני ../images/Emo10.gif

אוףףף איתך, יא משלה אחד
בכל מקרה, ענבלו'ש אני לא מכירה אותך מאמי, אבל אם מתן אומר-מתן יודע!!

m a t a n 9

New member
פולעעעעעעעעעעעע

חולה לך על התחת... אל תחשבי שאני לא אוהב אותך... אל תדאגי יבוא עוד גם שירשור בשבילך

פעם ראשונה שאני כותב פה

ויש לי מה להגיד ! :) אפשר לעשות פה אורגיה אחת גדולה עם כל האהבה הזאת ! :)

לענבלי ושריתוש../images/Emo23.gif

אתן שתי פיות חמודות וטובות לב ענבלי יש לך קול שבא אותך לאכול ושרית את כה גזעית שאת לבי מיד שבית!!! בהצלחה לכן אהובות שלי פיית הלבבות-הלוחשת לפיות...

למעלה