כולם להיכנס!

zininininizidj

New member
כולם להיכנס!

אוקיי אז ככה.... ניסים (אוסף בולי ספינות)... יש לי הרבה בולים בשבילך... שלח לי בפרטי כתובת.... אריק (אבא של נעם).....אתה אוסף בולי כלבים?? כי אם כן יש לי הרבה בשבילך גם אז תשלח לי את הכתובת שלך בפרטי..... כל שאר האספנים בנושא אחד....(כמו לדוגמא אסטרוק) שירשמו כאן כי אולי יהיה לי משהו בשבילם גם............. ואסטרוק...הבולים בדרכם אלייך.....מה עם השטרות??

astrok

New member
שלחתי את השטרות כבר...

ואגב- אני אוסף 3 נושאים: חלל כמובן, גרמניה אחרי 95' וישראל... אבל בעיקרון אני רוצה הכי להשיג בולים בנושא האחד... יום נעים, תמיר.

galcool

New member
הסבר-

עד לפני כחצי שנה אספתי רק את בולי ישראל (למרות שהיה לי חלק נכבד באוסף שכלל את כל העולם). לפני כחצי שנה, התחלתי להתעניין באיסוף בולים תימאטי (דהיינו, איסוף בולים שלא לפני מדינה אלא לפני נושא). יש אנשים שאוספים בולי רכבות, בולי אוניות וספנות (ניסים, חבר בפורום, אוסף בולי אוניות) בולי כלבים (אריק) וכו'... אני באופן אישי מתעניין בפילוסופיה, ולכן החלטתי לאסוף בולים בנושא פילוסופיה (בינתיים, רק אישים שהיו פילוסופים או קשורים לפילוסופיה). אם יש לך בולים של פילוסופים, אשמח להחליף איתך! (כנ"ל לגבי כל משתתפי הפורום!). מקווה שהבהרתי את עצמי, galcool

galcool

New member
ובכל זאת, אני מתעקש! ../images/Emo8.gif

אם אתה "לא יודע איך לזהות בול כזה", הרי לך קישור שבו מספר מצומצם מאוד מאוד מאוד של פילוסופים מוכרים (כן כן, את הקישור גנבתי מהגלריה של פורום "פילוסופיה לכל". רק תנסו להשוות את הגלריה שלהם אל הגלריה שלנו...). בקישור תמצא תמונות של אנשים שאני מחפש על בולים. אם תמצא לי כאלה, אשמח לדון איתך על תמורה (מטבעות ושטרות, לא?).

למעלה