אחת שמתחמם לה המוח
New member
כולם להיכנס!
אז אחרי שבועיים שלא הייתי בפורום המדהים הזה כמובן הייתי צריכה להשלים פערים... אז עכשיו כשסיימתי לקרוא את מה שעניין [מצטערת אבל הודעות הריכלות לא עניינו אותי] גיליתי שפיספסתי שרשורים ממש מקסימים בינהם- עברי לידר על הקיר, איך הרקע במחשב ניראה, שרשור הבריטני ספירס ועוד.. אז כמה דברים:
מזל טוב ענקי ואומנם באיחור קטן לחופיתוש ולספירקה שלי!!!!! תמשיכו להיות כאלו מתוקות!!! וסורי על האיחור..
מייקל- מזל טוב על הניהול פורום...אם כבר מנהל טוב שזה אתה
איזה תמונות יפות מהמפגש פורום!! ואני מחכה כבר למפגש פורום הבא!!! ומורושקה אחותי, את מזכירה לי מישהי!!!
אופיר תדחדש על הכינוי.
אחרי שבועיים בלי מוזיקה ובלי עברי לידר לשניה [כן, לקחתי אותו איתי אבל לא הרגשתי צורך לשמוע] חזרתי לישראל פותחת גלגלצ ומה אני שומעת? דבר מזעזע ביותר. מרי לנצח בגירסה חדשה. מצטערת לומר אבל את ההשקעה בשיר הזה יכלו לעשות בשיר חדש וזה היה יכול להצליח יותר. אבל שיהיה...
מה נסגר עם אוסקר הפורום?..
בקשר למפגש ניצנים 21/8 אני אישית באה עם חברות לכן לקיים מפגש פורום רציני שם לא יתאפשר כי בוודאי כל אחד יבוא עם חברים ואממ..לא ניראה לי נאה לנטוש חברים.. אז אני בעד להיפגש שם להכיר ולהגיד שלום להסתובב קצת ... מי שבא שישלח לי מסר בבקשה או שיודיע לי באימייל [email protected] או באייסיקיו 168074292
ברוכה הבאה לכל המשתתפים החדשים...,ואני כבר לא זוכרת על מי הטלתי את האחריות להיות אכזרי לחדשים אבל לא ביצעתם את העבודה
אבל ראיתי שיש נועה מהחור שאני גרה בו... כבוד!
הייתי מופתעת מאוד לראות ש תומריקו קורא נואשות לבוא לצ'אט...והייתי חייבת לציין את זה פה
הבנתי ששגיא שלח מכתב שגל הקריא במפגש וגם צירף אותו לפה אבל משום מה לא הצלחתי להעלות את הקובץ וזה כתב לי שהדף לא נמצא אז אשמח לקבל את המכתב באייסיקיו או באימייל או במסר או לא יודעת איפה...[הפרטים כתובים למעלה] תודה.
אין ספק שהפורום התקדם מאוד . סאחטיין על הסדר פה! ועל הנוכחות המוגברת של החברים פה! ועכשיו די עם הכוכביות! ועכשיו קצת עליי
אז לפני שנה בדיוק גלשתי לי ברחבי האינטרנט וגיליתי 'סאמר סקול' ופתאום נורא התחשק לי לטוס לזה ולהכיר אנשים חדשים ועוד.. לאט לאט זה התגלגל וכל השנה חיכיתי לטוס לזה השנה! ולרגע לא חששתי מזה. ואז באמת הגיע הרגע האמיתי ושבוע לפני הטיסה היה לנו מפגש קבוצתי וכשראיתי את האנשים שם אמרתי שאין לי ממה לחשוש. בדרך כלל אין לי בעיות עם אנשים חדשים, להפך. אה כן, טסתי לבד בלי אף אחד שהכרתי. רק אני עצמי ואנוכי. ואז הגעתי ביום הטיסה לשדה תעופה וראיתי את כולם עומדים בגוש מחייכים מדברים והרגשתי שאני רוצה לחזור הבייתה כי לא העזתי לגשת לאף אחד אז ישבתי עם המשפחה שלי בצד.
ואז הגיע הרגע להיפרד מהמשפחה ורק אני לבדתי עם עגלת המזוודה והתיק שעל הגב צריכה להיכנס לשדה תעופה. באותו רגע אמרתי שעם גישה כזו הכל יהרס והלכתי עם חיוך על הפנים. בקיצור לאט לאט אנשים ניגשו אליי והכרתי אנשים
והגענו כבר לאנגליה לעיר קמברידג' שם למדנו כל בוקר עד 12 וחצי מהשעה 9 כאשר יש הפסקה של חצי שעה אבל עם המורים שהיו לנו היה תענוג למדיי
פתאום מצאתי את עצמי מדברת אנגלית ברמה שלא ידעתי שאני יודעת לדבר.. באמת זה משפר את האנגלית! זה מדהים לדעת שעד לפני שלושה שבועות היו אי שם 23 ילדים מקסימים שבכלל לא ידעתי על קיומם ושהתקרבתי כל כך לאנשים שאני בכלל לא מכירה!!!! ובין כל השבועיים האלו היו לי דברים שהזכירו לי אתכם. אני לא זוכרת בדיוק אבל אני זוכרת שלושה דברים- 1. [כבר אמרתי את זה אבל שיהיה] הייתה לי בקבוצה חברה שקוראים לה ענבר ובטעות כל הזמן קראתי לה ענבל על שם ענבלושקה שלי
2.בדרך לשדה תעופה ליוו אותי שלטים "שוהם" וחשבתי על תומריקו
3.בעקבות "ההמלצה השבועית של איש יקר" הלא הוא ~ שלי זכרתי שפעם הוא דיבר על הדרך שבה מציגים את עצמנו בחברה חדשה. שאני יכולה להדחיק את כל הדברים הרעים שבי ולהציג את עצמי חדשה לגמרי וזה בדיוק מה שהיה בסאמר סקול אומנם תכונות מסויימות מאוד לא היה ניתן להסתיר [הסנוביות שבי] וזה אכן הרס מלא דברים אבל העיקר חשבתי על ~
אז בקיצור אם אי פעם אתם מתלבטים לטוס ולהתנתק מהארץ לשבועיים ולהכיר אנשים חדשים בהתחלה תתחרטו אבל אחרי שבועיים אני מצאתי את עצמי צורחת בשדה תעופה: "אולי עוד קיץ אנחנו ניפגש כולנו נתרגש זה נפלא אולי עוד קיץ נמחה את הדמעה ותגיע השעה ונבקש..".. אז אם במקרה הייתם בשדה תעופה וראיתם קבוצת אנשים בוכים עומדים במעגל וצועקים "אחים אחים אחים אחים אחים שמחה שמחה שמחה שמחה שמחה" ואז שרים ושוב בוכים ומחבקים אחד את השני איזה 100 פעם.. אני הייתי בינהם
<לא אתפלא אם אף אחד לא קרא>
אז אחרי שבועיים שלא הייתי בפורום המדהים הזה כמובן הייתי צריכה להשלים פערים... אז עכשיו כשסיימתי לקרוא את מה שעניין [מצטערת אבל הודעות הריכלות לא עניינו אותי] גיליתי שפיספסתי שרשורים ממש מקסימים בינהם- עברי לידר על הקיר, איך הרקע במחשב ניראה, שרשור הבריטני ספירס ועוד.. אז כמה דברים: