כולם להיכנס!!!!

אסלנדי17

New member
כולם להיכנס!!!!

טוב אני יאן ואני חדש פה! אני מת עם סדרות ריאליטי וכול פעם שאני מספר את זה למישהו הוא צוחק! אני ממש מכור למירוץ למיליון דולר (ואני יוודע מי זוכה... זה דיי הרס לי) ואני שונא את צוות גוידו! אני מת על העולם האמיתי ובהשרדות 5 יש מלא שווים!

Outlast

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

תרגיש כמו בבית..

ofofofof

New member
../images/Emo20.gif ברוך הבא!! ../images/Emo20.gif

אתה מוכר לי מאיפשהו...
אופיר

jt7785

New member
מגניב...

הנה תוכל לדבר עם ההיא (לא זוכר מי זאת היתה) על "העולם האמיתי"... וכן אני השרדות חמש זה הד-ב-ר!

אסלנדי17

New member
אני הכי אוהב שם

אני הכי אוה את גד הוא הכי מגניב! אבל אני ממש טיפש כי אני יודע מי ינצח גם שם... וזה הכי הרס לי שבעולם! כולם אל תיכנסו לאתרים של הישרדות כי אז בגדול תראו מי מנצח (וזה נכון גם לאמייזינגרייס)

ofofofof

New member
כן........

גם אני יודע מי ינצח.......לא ראיתי את הפרקים אבל גיליתי בטעות... אבל עדיין הישרדות 5 זה ממש מעולה! וכן, ג'ד לא רע... אופיר

אני אוהב את..

הלן, חשבתי שהיא סתם טיפשה, אבל הקטע עם האקדח היה ממש משובח, אני מעדיף את צ'ואי גאן מסוק ז'איי, רק חבל שהעיפו את טניה, עכשיו אין אף אחת שווה בשבט שלהם. :(

אסלנדי17

New member
מי זה מי

מי זה כתום ומי הסגול... אני לא ככ זוכר כאילו אני לא ממש התרכזתי בזה... הצוות של הצעירים מלא בשווים!

אני..

אני ממש מכורה למרוץ למיליון....ממש אוהבת א תזה וגם העולם האמיתי אבל את כל שלושת העונות כבר יס שידרה ולא נראה לי שנשארו עוד עונות...

אסלנדי17

New member
...

אני חושב שאמור היה להיות עוד עונה אבל היא לא משודרת פה או שבסוף החליטו לא לעשות עוד אחת מפני שזה לא ככ ריווחי

למעלה