כולם להיכנס!!!

cartasf

New member
כולם להיכנס!!!

יש לי רעיון לשירשור! כל אחד יגיד מכל הפרקים של סאו´ת פארק את שלושת הפרקים שהוא הכי אהב!! אוקיי 3 הפרקים שאני הכי אהבתי הם: 1. (613)the return of the fellowship of the rings to the 2 towers 2.The Wacky Molestation Adventure(416 3.chicken lover(203

elcool

New member
הנה שלי:

פרק שר הטבעות (אין לי כח לכתוב באנגלית אז פשות תזכרו) סקוט טאנרמן חייב למות קרטמן מקבל חדירה אנאלית (הפרק הראשון) ומקום רביעי (למרות שלא ביקשת ואני לא כל כך מחשיב את זה לפרק...) השירים הקלאסיים של מר האנקי (אהבתי את השיר של מר מאק´י

איייייל

New member
שלי

1. Red Hot Caholic Love - הפרק שבו קרטמן מכניס אוכל לתחת ומחרבן מהפה... 2. סקוט טנורמן חייב למות 3. הפרק של באטרס (פשוט פרק חמוד!)

שלי

1) הפרק של שר הטבעות 2) סקוט טנורמן חייב למות 3) הפרק האחרון שסנטה מגיע לעיראק והכי חשוב קני חוזר!!!

30על30

New member
הנה שלושת הגדולים שלי:

הפרק הראשון!! cow day World Wide Recorder Concert תגיבו...

richter

New member
אין לי שלושה שהכי אהבתי

לפי דעתי, בסאות´-פארק אם כבר אז אפשר לספור כמה שלא אהבת כי את רוב הפרקים אני כן אהבתי כך שלדעתי שאלתך אינה רלוונטית לגבי

אני לא כזה מתמצא בפרקים אז אני אגיד

מה קורה בהם: הפרק שפנדת ההטרדה המינית באה לסאות´פארק, והכי מגניב "בז הלעולם-אל-תחזיקו-מגנט-ליד-מאוורר-פועל"
הפרק עם הילד שמכר לקרטמן את שיער הערווה שלו.... זה היה כזה מגניב שהוא אכל את ההורים של עצמו! הפרק שג´ימי מגיע לסאות´פארק והוא וטימי עושים קרב נכים; told you to wear that stupid hat!

B i z z y D

New member
שלי

1. הפרק עם טאולי [המגבת] - we don´t care. 2. הפרק עם סקוט טנרמן- i made you eat your parents! 3. הפרק עם באטרס! איזה חמוד הוא - uhhh.. okay? [תנסו לחשוב על זה בקול של באטרס]

למעלה