כולם להיכנס

ganja man

New member
כולם להיכנס

בפעם האחרונה שראיתי זה היה FUCKING NIRVANA FORUM ולא פורום GUNS N´ ROSES אז די לדבר עליהם.

תרגע!!!!!

תתחיל להרגיע אז קצת דברו עליהם זה לא סוף העולם באמת שלא.... וחוץ מזה מה רע בהם?..... אני באמת לא מבינה ממה אתה נלחץ??? זה סהכל פורום...... תרגע.....

ganja man

New member
זה היה בצחוק

מה את נלחצת חוץ מזה אני מת על גאנז פשוט כבר יש עמוןד שלם בפורום נירוונה עליהם רק שיתחילו לדבר על סלאש במקום על אקסל רוז והכל יהיה בסדר.

סלאש?...

איכס סלאש קופיף, זתומרת אז הוא נראה בסדר אבל עכשיו את יודע כמה פעמים מראים ראיונות שלו באמ טי וי כאלה של שנת 2000, 2001 והבנאדם אשקרה קופיף אבל איך שהוא מנגן בגיטרה אין, אף אחד לא ממש יכול להתעלות על זה!....... אין כמעט בכל השירים שלהם אני זוכרת את הסולואים של הגיטרה!.

ganja man

New member
רק שתדעי

סלאש היה והוא עדיין Guns N´ Roses הוא כתב והלחין 90% מהשירים שלהם אם לא את כולם. והוא באמת קופיף זה מפחיד לראות אותו כהשיער שלו קצר יותר ולא מכסה לו את הפנים.

ממש לא!....

אין לי שום דבר נגד סלאש להיפך הוא מתוק בצורה קופיפית כזאת ואולי הוא הלחין 80 אחוז ככה לא 90 אקסל היה חלק ממש אבל ממש וקצת הרבה יותר חשוב מסלאש והוא עזר לו להלחין את השירים!....ורק שתדע אקסל בלהקה כתב כמעט את כל השירים!......

ganja man

New member
לללאאאאאאאא

לכי תקראי ביוגרפות או תראי באתרים או לא יודע איפה על כל השירים שלהם שעד היום ראיתי(וראיתי הרבה) לא היה רשום את אקסל רוז או כמלחין או ככותב ותמיד ראיתי את סלאש כשניהם.

November Rainִ

New member
אהם....../images/Emo66.gif

סלאש לא קופיף!!!!!אולי עכשיו אבל פעם הוא היה שווה! ואקסל כן הלחין ולמה ציינצתם רק את סלאש ואקסל ככותבים גם איזי סטארדין´ הלחין וכתב הרבה שירים של גאנס ד"א בקשר למה שאמרו שזה לא פורום גאנס זה נכון!

The Sandman

New member
שמת לב מה עשית גאנג´ אחי?

התלוננת על שירשורים של גאנז ופתחת אחד בעצמך חחחחחחחחחחח....

למעלה