לא קשורים לנושא?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif
מאד קשורים לנושא. למעשה, זה הנושא. אני נמנעתי מהכללות. למעשה, אני לא חושבת שהכללתי בכלל, אבל נגיע לזה אחר כך. הערבים קשורים פה, בגלל שהם, כמונו, יושבים, אומה בתוך אומה. אין להם מדינה, והם יושבים בשלנו, כפי שישבנו בגולה. ואנחנו, יהודים נאורים ומסכנים שכמונו, אוי, כמה שאנחנו מסכנים, נכון? כולם נגדנו. אבל זה לא מפריע לנו לצעוק שטויות כמו "טרנספר עכשיו". ואם תשאל אנשים אם הם היו רוצים להרוג את כל הערבים, היו כאלה שהיו אומרים לך שכן. וזה גזענות! ויקירי, גזענות היא בסיס הנאציזם! לא למדנו כלום! מלחמה שבה נהרגו 6 מיליון יהודים, ואנחנו בוכים עליהם כל שנה, כל השנה, ולא למדנו כלום! אנחנו מתנהגים כמו שהתנהגו אלינו! לא חסרים קבוצות של בריונים שהתקיפו ערבים רק כי הם ערבים? חיילים שלא כל כך שמרו על כל החוקים שלהם? אולי לא קראת את הכתבה הזאת, אבל כובסת ערביה נורתה בידי צלפים ישראלים בעת שיצאה לתלות כביסה. חיילים השאירו אישה בהריון מעבר למחסום ונתנו לה ולתינוק שילדה על הסלעים לגסוס למוות. חיילים, כן כן, חיילים, משפילים מידי יום ערבים צעירים בצמתים של אום אל פחם. איך אני יודעת? כי ראיתי! באמצע רחוב סואן, בו עוברים המון המון אנשים, חוזרים קבוצה של נוער ערבי מבית הספר. חיילים של מג"ב עוצרים אותם בדרך, ומורים לכמה מהנערים להוריד את החולצה. הם לוקחים להם את התיקים ושופכים את כל תכולתם על הכביש. ניירות וחפצי לימוד (לימוד!) מתפזרים לכל עבר, עפים ברוח ונרמסים תחת גלגלי המכוניות. אבל זה לא מספיק. אחרי שהורידו את החולצה, החיילים חושדים באחד הנערים, ומבקשים ממנו להוריד גם את המכנסיים. ולאחר מכן, גם את התחתונים. וראיתי את זה בעיניים שלי, כשנסעתי לסבתא שלי בצפון. וזו לא התעללות? זו לא השפלה? אני בכיתי כשראיתי את זה! חיילים מכוונים רובים טעונים לנער שלא גדול ממני ביותר משנתיים, מבקשים ממנו להתפשט לגמרי מול רחוב סואן! מול חבורה של נערים ונערות! משפילים אותו וצורחים עליו! במזל, מנהל של אחת המסעדות שההורים שלי מכירים טוב היה שם, יצא מהמסעדה ואמר לו לא להיות טיפש ולעשות מה שהם אומרים, אחרת הנער המסכן היה מת עכשיו. ולמה? אנחנו חיות. אנחנו לא יותר טובים מאלה שרוצחים אותנו! והחיילים, כולם תמימים? לא חסרים חארות מנוולים שלא אכפת להם מאף אחד. לא חסרים כאלה שאומרים "אני רוצה ללכת לקרבי כדי לרצוח ערבים". זה מחליא. זה חולני, זה מטונף, זה מזוהם! ולפי הנהלים האלה, החיילים האלה של צה"ל טבחו איכרים, נשים וילדים. טבחו. ללא רחמים. וכן, זה קשור! אנחנו לא נאצים. לעולם לא נהיה נאצים. להגיד למישהו שהוא נאצי זו קללה חמורה. אבל תסלח לי מאד, אנחנו ככה קרובים! זה מפחיד אותי. מפחידה אותי כל השנאה הזאת, לזרים מאיתנו, ואחר כך אנחנו מעיזים, ברוב חוצפתנו, להתלונן ששונאים אותנו. איך אנחנו מעיזים?! אתה אומר בלב שלם "אני מודה שאנחנו גזענים". יופי. זו בדיוק הבעיה. אסור לנו להיות גזעניים. יהודי גזעני הוא יהודי שלא מכבד את זכרם של אותה שישה מיליון שנרצחו לפני שישים שנה! יהודי גזען הוא יהודי שבבסיסו שוכנת השנאה, שוכן הזרע המעוות הזה ששוכן בליבם של הנצאים. ותחשוב על זה.