כולם להיכנס!

The Snow fox

New member
כולם להיכנס!../images/Emo63.gif../images/Emo32.gif

מחר אנחנו "חוגגים" את יום השואה. אנחנו כל כך כועסים על העמים האחרים, שידעו את המתרחש ולא התייחסו. אך כיום בצון קוריאה מתרחש דבר שהוא דומה באופן מחריד למה שאירה לפני שישים שנה. הקוראנים, כולאים פוליטיקאים ומשפחותיהם בתאי גזים, מבצעים ניסויים כימיים בבני אדם, ועוד דברים מזעזעים וקשים מנשוא. ואנחנו, שכל כך כועסים על שתיקתם של האחרים,שותקים! איננו עושים דבר על מנת לעצור את האלימות הנוראה. כנסו לקישור, תקראו, עזדעזו ופרסמו!! פרסמו את הזועה! אחרת יקרה שוב פעם אסון כזה, ועם שלם ימחק מהמפה!

Wing Chan

New member
ידוע, אבל..

זה טיפשי לארגן עצומות לממשלה שלנו. אני מתכוון, עד כמה שזה חשוב ומובן, לישראל יש הרבה יותר מדי בעיות פנימיות והיא לא יכולה להרשות לעצמה ככה סתם לשים את כולם בצד ולצאת לעצור את צ.קוריאה. חוץ מזה, סתם (כן, סתם.) סנקציות אפילו אם עולמיות לא ישפיעו על צ. קוריאה, מה שייגרור את המדינה שמטילה עליה סנקציות למלחמה (הרי צריך לעצור אותם איכשהו). ישראל לא מוכנה, ובצדק, לפתוח במלחמה על מדינה כמו צ. קוריאה. לישראל אין משאבים מספיקים, כוח אדם מספיק, וקווי אספקה עד קוריאה. אם האירופאים כלכך נאורים, שהם יילכו ויצילו אותם.

KeNd3r

New member
בלי להעליב,

אבל כתבת תגובה אדיוטית. בדיוק בגלל סיבות כאלו ("יותר מדי בעיות פנימיות"), אירופה שתקה בזמן ששש מילון יהודים נטבחו להם. "למה לעזור ליהודים? למה לשבור את השקט באירופה שהשתרר אחרי מלחה"ע ה-I? עדיף לשתוק!" זה בדיוק מה שהאירופאים חשבו (Well, לא בדיוק.
) כשהם שתקו. אני חושב שזה שווה את החמש דקות של חתימה על עצומה אם יהיה סיכוי כלשהו להשפיע על דרך כזאת לא הומאנית ולגרום לשימוש בתאי גזים ושאר ירקות להפסק (כמוך אני לא מאמין שיש באמת סיכוי, אבל שלא כמוך אני חושב שזה שווה את הנסיון).

Wing Chan

New member
קודם כול

באירופה לא היה כזה שקט אחרי מלחה"ע הראשונה. צרפת שיקשקה מפני מתקפה גרמנית, ובארצות החדשות וגם הישנות משטרים נפלו כול יומיים, נערכו מהפכות וממשלות התחלפו בקצב מטורף. תגיד לי שנייה, מה אתה רוצה? שישראל עכשיו תלך ותנחית צנחנים בקוריאה? או אולי תפציץ עם אטום\מימן?..

KeNd3r

New member
אסור להתעלם בכל מקרה,

לא הכל צריך להיות מלחמתי. אפשר להסתפק בדיפלומטיות. והכוונה בשקט היא שלא הייתה מלחמה רבת משתתפים. כמובן שלא היה שקט גמור. הכל יחסי.

Knotted String

New member
קודם נטפל בבעיות שלנו...

יש לנו מספיק כאלה. תקרא את ההודעה שלי למטה.

KeNd3r

New member
תקראי את ההודעה שלי למעלה

שבה אני מסביר למה אסור להתעלם ממה שקורה שם למרות שלנו יש מספיק בעיות, ואז תקראי את ההודעה שלי למטה שבה אני מגיב לך על מה שאמרת.

python 4

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif1,000,000X

והעולם שותק.

Knotted String

New member
נכון, אבל...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אולי קודם נלמד לטפל בבעיות שלנו לפני שאנחנו מטפלים בעולם? אנחנו קופצים בכזו מהירות על כל מי שעושה את מה "שעשו לנו", שאנחנו שוכחים שגם אנחנו איבדנו את צלם האנושיות שלנו. אני לא אדבר על הדרך בה אנחנו מתייחסים לפלשתינאים לפעמים. אני לא אדבר על הדרך בה חיילי צה"ל, שהם בסך הכל ילדים בעצמם, רוצחים נשים ותינוקות. כן. רוצחים. ולא חסרים הסיפורים על נשים בהריון, בצירי לידה בהולים, שבסך הכל רצו להגיע לבית החולים וללדת את הילד שלהם. אבל לא. חייל צה"ל, ילד טיפש, לא נתן להם לעבור. האם והתינוק מתו. וזה רצח. אבל לא על זה אני מדברת. אני מדברת על הדיבור שלנו. על דרך המחשבה שלנו. אנחנו גזעניים. אנחנו! היהודים! ואחר כך אנחנו מעזים להגיד "כולם נגדנו" "כולם שונאים אותנו" "כולם אנטישמיים". ומה איתנו? אנחנו לא צורחים מוות לערבים? אנחנו לא אומרים "ערבי גבר זה ערבי בקבר" ושלל ססמאות מטופשות, גזעניות וחסרות טעם? אנחנו לא אומרים "הלוואי שכל ההומואים האלה ישרפו"? אנחנו לא צוחקים מהבדיחה "דרוס כל דוס?" אנחנו כן! וזו הבעיה! אנחנו ששים לצעוק על כל עוול שנעשה לנו, שאנחנו שוכחים להסתכל על עצמנו! וכיהודים, ששרדו את השואה ונשארו כדי לספר לעולם על הזוועות, שנשארו כדי ללמד את העולם על סובלנות, אנחנו מתנהגים כגמו הרוצחים שלנו. לא במעשים, אבל בדרך המחשבה! אנחנו היהודים! אנחנו, שאסור לנו להיות גזענים! אנחנו, שבמדינה שלנו, הנאורה, רוצחים ראשי ממשלה כי הם בדיעה שונה משלנו. אנחנו, במדינה שלנו שבה דוקרים נערים ונערות רק כי הם שונים. אנחנו, במדינה שלנו, שבה נערים (שאני מכירה אישית) חוטפים מכות כי הם "פריקים". אנחנו, שמשתמשים ב"הומו" כקללה. ואחר כך עוד יש לנו את החוצפה להטיף לאחרים על סובלנות. להתנגד לאנטישמיות. לצעוק ולזעום. באיזה זכות? וכנראה, עם כל הכאב, לא למדנו לקח. לא הפנמנו ולא הבנו את המשמעות האמיתית שאנחנו צריכים לקבל מההתרחשות המזוויעה והבלתי-אנושית שהתרחשה לפני שישים שנה. כי לעמוד בראש מורכן בצפירה זה בסדר, וכי לצעוק על מי שמספר בדיחות שואה זה טוב ויפה. אבל בסוף היום, אנחנו אותם גזענים קטנים, חמומי מוח, טיפשים ואטומים. ועד שלא נטפל בעצמנו, לא נטפל באחרים. ועד שלא נעקור את הגזע הזה מיסודו, לא תהיה לנו הזכות להטיף לאחרים. כי אנחנו לא יותר טובים.

SaberTooth

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

(אז אולי בכל זאת מלמדים אתכם משהו שם בצופים... :x)

Knotted String

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

שתוק, נוע"לניק. (אני בנוע"ל! סקלו אותי!
)

KeNd3r

New member
נא לא לדחוף את הערבים לכל חור.

קודם כל, חשבתי שהשמלאנים הם זן נכחד. יפה לראו תשנשארו כמה שרידי בארץ.
עשית פה כמה הכללות מאוד גסות. במלחמה כזאת אין צודק וטועה. החיילים לא רוצחים אלא אם אין ברירה, ותאמיני שהם משתדלים לא לפגוע, במיוחד בח]ים מפשע אבל גם במחבלים. שמעת על הנהלים שחייל צריך לעשות לפני שהוא יורה? לצעוק עשר פעמים בכמה שפות "עצור או שאני יורה, עצור או שאני יורה, עצור או שאני יורה", וזה רק חלק. אני מודה שאנחנו גזעניים, וזאת תופעה מאוד פסולה אבל אם תשאלי את האנשים שמקללים רוסים או אתיופים או וואטאבר אם הם היו עושים להם רצח המוני אני בספק אם הם יגידו שכן. סה"כ אמרת כמה דברים נכונים, לגמרי לא קשורים לנושא אבל נכונים.

Knotted String

New member
לא קשורים לנושא?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

מאד קשורים לנושא. למעשה, זה הנושא. אני נמנעתי מהכללות. למעשה, אני לא חושבת שהכללתי בכלל, אבל נגיע לזה אחר כך. הערבים קשורים פה, בגלל שהם, כמונו, יושבים, אומה בתוך אומה. אין להם מדינה, והם יושבים בשלנו, כפי שישבנו בגולה. ואנחנו, יהודים נאורים ומסכנים שכמונו, אוי, כמה שאנחנו מסכנים, נכון? כולם נגדנו. אבל זה לא מפריע לנו לצעוק שטויות כמו "טרנספר עכשיו". ואם תשאל אנשים אם הם היו רוצים להרוג את כל הערבים, היו כאלה שהיו אומרים לך שכן. וזה גזענות! ויקירי, גזענות היא בסיס הנאציזם! לא למדנו כלום! מלחמה שבה נהרגו 6 מיליון יהודים, ואנחנו בוכים עליהם כל שנה, כל השנה, ולא למדנו כלום! אנחנו מתנהגים כמו שהתנהגו אלינו! לא חסרים קבוצות של בריונים שהתקיפו ערבים רק כי הם ערבים? חיילים שלא כל כך שמרו על כל החוקים שלהם? אולי לא קראת את הכתבה הזאת, אבל כובסת ערביה נורתה בידי צלפים ישראלים בעת שיצאה לתלות כביסה. חיילים השאירו אישה בהריון מעבר למחסום ונתנו לה ולתינוק שילדה על הסלעים לגסוס למוות. חיילים, כן כן, חיילים, משפילים מידי יום ערבים צעירים בצמתים של אום אל פחם. איך אני יודעת? כי ראיתי! באמצע רחוב סואן, בו עוברים המון המון אנשים, חוזרים קבוצה של נוער ערבי מבית הספר. חיילים של מג"ב עוצרים אותם בדרך, ומורים לכמה מהנערים להוריד את החולצה. הם לוקחים להם את התיקים ושופכים את כל תכולתם על הכביש. ניירות וחפצי לימוד (לימוד!) מתפזרים לכל עבר, עפים ברוח ונרמסים תחת גלגלי המכוניות. אבל זה לא מספיק. אחרי שהורידו את החולצה, החיילים חושדים באחד הנערים, ומבקשים ממנו להוריד גם את המכנסיים. ולאחר מכן, גם את התחתונים. וראיתי את זה בעיניים שלי, כשנסעתי לסבתא שלי בצפון. וזו לא התעללות? זו לא השפלה? אני בכיתי כשראיתי את זה! חיילים מכוונים רובים טעונים לנער שלא גדול ממני ביותר משנתיים, מבקשים ממנו להתפשט לגמרי מול רחוב סואן! מול חבורה של נערים ונערות! משפילים אותו וצורחים עליו! במזל, מנהל של אחת המסעדות שההורים שלי מכירים טוב היה שם, יצא מהמסעדה ואמר לו לא להיות טיפש ולעשות מה שהם אומרים, אחרת הנער המסכן היה מת עכשיו. ולמה? אנחנו חיות. אנחנו לא יותר טובים מאלה שרוצחים אותנו! והחיילים, כולם תמימים? לא חסרים חארות מנוולים שלא אכפת להם מאף אחד. לא חסרים כאלה שאומרים "אני רוצה ללכת לקרבי כדי לרצוח ערבים". זה מחליא. זה חולני, זה מטונף, זה מזוהם! ולפי הנהלים האלה, החיילים האלה של צה"ל טבחו איכרים, נשים וילדים. טבחו. ללא רחמים. וכן, זה קשור! אנחנו לא נאצים. לעולם לא נהיה נאצים. להגיד למישהו שהוא נאצי זו קללה חמורה. אבל תסלח לי מאד, אנחנו ככה קרובים! זה מפחיד אותי. מפחידה אותי כל השנאה הזאת, לזרים מאיתנו, ואחר כך אנחנו מעיזים, ברוב חוצפתנו, להתלונן ששונאים אותנו. איך אנחנו מעיזים?! אתה אומר בלב שלם "אני מודה שאנחנו גזענים". יופי. זו בדיוק הבעיה. אסור לנו להיות גזעניים. יהודי גזעני הוא יהודי שלא מכבד את זכרם של אותה שישה מיליון שנרצחו לפני שישים שנה! יהודי גזען הוא יהודי שבבסיסו שוכנת השנאה, שוכן הזרע המעוות הזה ששוכן בליבם של הנצאים. ותחשוב על זה.

Wing Chan

New member
אין להשוות את המצב

(קודם כול, אני שמאלני) עכשיו, אין להשוות את המצב של הפלסטינאים פה כיום בישראל, למצב של היהודים באירופה בין השנים 33 עד 45. לא מבחינת מספרים חלילה וחס, ולא מבחינת מצב. יש לי חבר בסיירת מטכ"ל (ולמי שלא יודע, אחת היחידות הכי מובחרות בצה"ל) שאמר לי כול מיני דברים. הוא דיבר על שני דברים עיקריים. על חיילים גזעניים, שעושים בדיוק את מה שענת הגותית שלנו תיארה, ובכך ברוב הפעמים גם מתעלמים מפקודת המפקד (הרבה פעמים הפקודות הן לא לפגוע, ועל אחת כמה וכמה לא לירות רק אם החיים של החייל נתונים בסכנה, וגם אז אם יש מרחק מסויים אז יורים קודם יריית אזהרה באוויר) ובכך בעצם עוברים על החוק. אבל בואו נודה בזה - למילה של מי יאמינו יותר, של חייל במחסום או למילה של איזה ערבי מרמאללה? הוא גם אמר, שעד כמה שהמעשים האלה מחרידים ומעבירים בו צמרמורת בגוף כשהוא חושב עליהם ורואה אותם, הוא יודע שאיפשהו הם גם עוזרים. אתם לא יכולים להעלות על דעתכם בכלל כמה פיגועים מסוכלים ולא מגיעים לתיקשורת. כמעט כול יום מסוכל פיגוע. וכן, לצערנו כשככה משפילים מגלים דברים חדשים. אני בכלל רק בעד לשנות את התוואי של הגדר ושהם יחיו לבד ושאנחנו נחיה לבד. סעמק עם הפוליטיקאים. להעיף את ביבי. אם אין לחם נאכל דיוידי.

python 4

New member
תראי,

ברוב עוונותי אני גם שמאלני, כן - אנחנו באותה קבוצה מדולדלת של אנשים. גם אני טוען שיש למסור את כל השטחים, להחזיר את כל המתנחלים לקווי 67, ומצידי אפשר למסור אפילו חצי ירושלים וגם את עכו. אבל זה לא קשור בכלל לזה שחיילים שלנו נשלחו לשם. צריך לעשות את ההפרדה הזו בין חיילים לבין מה שאת קוראת 'רוצחים'. החיילים שם עושים את העבודה שלהם, גם אם זה כרוך בסבל רב לאוכלוסיה המקומית, וזה מצב שאנחנו נקלענו אליו שלא (רק) באשמתנו, אלא בעיקר באשמת הצד השני. כאמור, אנחנו לא שלחנו ילדים בני עשר עם חגורות נפץ, ולא שלחנו מטענים בתוך אמבולנסים. מאז אין ברירה - חייבים לבדוק ילדים בני עשר, וחייבים לעצור אמבולנסים. אני מכבד את דעותיך, אבל ראוי להפחית קצת במידת השנאה כלפי חיילי צה"ל שכדברי הקלישאה - בזכותם עד פה, ועוד במיוחד שבוע לפני יום הזכרון ל- 20 אלף ומשהו חיילים. יש הבדל בין שנאה לשנאה. בכולנו יש בסיס מסוים של שנאה ורוע. את הרי מכירה את הפתגם - אין דבר כזה טוב לב אנושי, יש רק כמה דרגות של רוע? - השאלה היא באיזה דרגות של רוע מדובר ומה עושים עם זה. יש הבדל בין השנאה שלנו לפלסטינאים לבין השנאה של הנאצים ליהודים. ההבדל הוא שאנחנו ברובינו (למעט קבוצות קיצוניות, שיש בכל אוכלוסיה) רוצים רק לחיות בשלום, מן הסתם לצידם.

Knotted String

New member
אוח, אתם לא מבינים.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני לא שונאת חיילים. אני לא שונאת את צה"ל. אני בכלל לא שמאלנית. כלומר, טוב, אני כן. כלומר, אני נוטה יותר לשמאל. כלומר, לא משנה. שלושת האחים שלי היו חיילים. אחות של חברה טובה שלי הייתה חיילת ונרצחה. אני כן מעריכה חיילים. פיתון יקירי, 80 אחוז מהפיגועים מסוכלים על ישי אנשי מודיעין שיושבים ימים כלילות ומתרגמים ידיעות. אני לא מדברת על בדיקות. אני לא מדברת על המחסומים. אני לא משווה אפילו לרגע את המצב כיום למצב של אז. (ואם הייתם באמת קוראים את ההודעות שלי, הייתם רואים שכתבתי את זה.) אני מדברת על השפלה. אני מדברת על אטימות. אני מדברת על רוע לב אנושי לחלוטין. אנחנו לא שלחנו ילדים בני עשר להתפוצץ (ובוא לא נתחיל דיון פוליטי) אבל אנחנו הסיבה שהם באים להתפוצץ. במודע או לא, אנחנו גרמנו להם. אנחנו יושבים בשטחים שלהם. אבל נעזוב את זה. זה לא רלוונטי (|בן). אין שום הבדל בין השנאה. יש הבדל בין איך מחצינים אותה. שנאה גזענית היא אותה שנאה. רק שאנחנו חכמים יותר, אנושיים יותר ולמודים יותר, ואנחנו יודעים איך לרסן אותה. אתה כל כך טועה כשאתה אומר שרובנו רוצים לחיות בשלום. תלך ושכבה שלי ותצעק מוות לערבים, וכולם יקפצו עלייך בקריאות שמחה. אתם מפספסים את הנקודה שלי בקילומטרים, אבל זה לא משנה. אין לי כוח לחזור על זה שוב ושוב ושוב.

למעלה