כולם להיכנס

TuTyBoP15

New member
כולם להיכנס../images/Emo13.gif

כמו שאתם יודעים השרשור היומי ממש קטן ותגובות הן רק 20 תגובות.. אז כדי להגדיל את השרשור החל ממחר אני רוצה שתהיה פעילות קטנה בשרשור שעה-חצי שעה לפני שמתחיל הפרק..ועוד פעילונת קטנטונת או סקר אחרי אני רוצה שכל מי שרוצה לעשות פעילות יומית שיכתוב פה ב-
ויכתוב את השם שלו.. לאחר מכן אני ארכז את כל השמות וכל אחד יעשה בתורו פעילות.. אתם מחליטים איזה פעילות לעשות
מה שבא לכם.. קולקציה יומית, סקר, משחק מה שעולה לכם לראש.. אני חושבת שכל אחד צריך לכתוב את עצמו כאן כי זה פורום של כולנו ושל הסדרה שאנחנו אוהבים ולכולנו יש חלק בפורום הזה וכולנו צריכים לתפעל אותו אז בבקשה תסמנו את השם שלכם כאן בצירוף
או
לאחר מכן שתרצו להכין פעילות אתם מוזמנים לשאול אותי אם נתקעתם ואתם לא יודעים מה לעשות.. גם עכשיו לגבי הנכתב כאן למי שיש שאלות מוזמן לשאול אותי
בהצלחה
ואל תהיו חראיים.. תצביעו פה

TuTyBoP15

New member
כנסי../images/Emo26.gif

תצטרכי להכין למחר בשרשור הפרק היומי 2 פעילויות חמודות.. את יכולה לעשות שאלון עם כמה שאלות.. את יכולה לשים סקר.. קולקציה יומית.. של תמונות של שחקן אהוב או אהובה.. כאלה דברים.. לפעילות שתהיה לאחר שישודר הפרק תוכלי לשים למשל תמונות מהפרק.. או לעשות שאלות על הפרק... דברים קטנים כאלה שלא שמים לב אליהם וזה יהיה מדליק חחח או שאת יכולה לשים שאלה סקר על הפרק.. כל מיני
ואני אומרת לך למחר כי את הראשונה שהצביעה חחח אם את צריכה עזרה שלחי לי מסר.. או אם יש לך אותי במסן

didalf

Well-known member
../images/Emo127.gif

למרות שאין לי ממש רעיונות
אבל זה רעיון טוב

TuTyBoP15

New member
מקפיצה../images/Emo70.gif

זה לא יתכן שרק שלוש הצביעו
אנחנו פורום של המון אנשים.. לפחות 40 אז יאללה תצביעו זה ממש לא יפה
אפשר לחשוב.... כל כך קשה להשקיע 10 דקות פעם אחת בשביל השרשור היומי

ג ב ש ו ש

New member
דווקא לקראת סוף העונה ה-1../images/Emo88.gif

ובתחילת העונה השנייה כל יום היינו מעל 100 תגובות לפחות
הלוואי וזה יחזור לעצמו

../images/Emo127.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אבל אני כבר כמעט ולא רואה אז אני לא יכולה להגיב

1.אין כוח ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

2. כבר לאמעניין אותי אבל אם יוצא לי אני רואה, נגיד אם משעמם ב-12 אני רואה, וגם סירטונים ששמים פה אני רואה אבל אין לי כוח לראות בטלויזיה, ממילא אני יודעת מה קורה

TuTyBoP15

New member
חחחחח לא נורא

אז אל תכתבי סיכום.. תעשי פעילונת קטנה.. אם יש שאלות את יכולה לשלוח מסר

rotem rispecttt

New member
../images/Emo100.gif_../images/Emo127.gifבארורר שאני משתתפת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ייאיי... אני רוצה לארגן
טובב אני אתחיל לחשוב על משוו.. ואני אודיע לךך
ביי...

למעלה