כולם להיכנס!!

bratz girl

New member
לנרי ונוי

קיבלתי את המכתבים שלכן...
ואל תדאגו אני לא מתכוונת לקרוא מכתב של אף אחת! כמו שלא הייתי רוצה שיקראו את שלי אני לא קוראת את של אחרים! מבטיחה!
מה קורה עם השאר??

bratz girl

New member
מצטערת

פשוט שלחתי לפי האנשים שכתבו אותו יום וכנראה לא היית מצטערתתתתתתת!! המייל שלי הוא [email protected] תכתבי מכתב למויאלוש ותעבירי לי אותו עוד היום... שבת שלום!

bratz girl

New member
כנסו כנסו כנסו!

יש עוד מישהי שמתכווונת לשלוח לי מכתב או שזה רק נוי ונרי?? בבקשה תענו עכשיו!

purple rain2

New member
בת- אל אולי כדאי לחכות עם זה כבר?

לא עדיף לחכות עוד כמה ימים ולשלוח מעטפה הרבה יותר מכובדת?
חוץ מזה רציתי להציע לך: למה שלא פשוט תעתיקי את הברכות שכולן פרסמו פה בשרשור מזל"ט?! פשוט תעשי copy-- > paste לוורד- וזה מעתיק אפילו את כל האייקונים!! לדעתי זה הכי טוב

bratz girl

New member
אני לא יכולה לחכות אם זה....

כי אחרת לא תיהיה לי דרך להביא לו.... בגלל זה התחלתי עם זה ב-1.4 ואף אחד לא התייחס ,לצערי
עשיתי כל מה שיכלתי פתחתי מיליון ואחת שירשורים שלחתי מסרים לרוב הבנות,אף אחד פה חוץ מכמה בנות בודדות לא לוקח את זה ברצינות וחבל....

M O R I A 15

New member
חחחחחח היליתושש רעיון נחמדדד../images/Emo8.gif

רקקק שאני אישית צריכה לעשות עריכה קלה לברכה שלי..

M O R I A 15

New member
אני רוצה לשלוחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אבל לא הספקתי היום..
עד מתי אמרת אפשר להביא לך את המכתבים??????

bratz girl

New member
היום!!

אתן לא מבינות שזה כבר מאוחר מידי.......
יש לי מגן ואני צריכה ללכת ולהדפיס את כל הדברים...ואף אחת לא לוקחת את זה ברצינות... תשבו כמה שניות על המחשב תכתבו את הברכה ותשלחו אותה... אלא אם כן אתן מעדיפות לוותר על זה ואני אשלח רק את של נוי ונרי זו החלטה שלכן... אני בינתים פה זמינה גם באי סי 289029525 גם במסן [email protected] גם במייל {שכמו המסן} גם במסרים וגם בפורום! בבקשה תעשו את זה!!!! בבקשהההההההההההההההההההההההההההה

M O R I A 15

New member
חחחח טוב מאמושש הנה עכשיו אני בדיוק

עובדת על זה..
מקווהההה שייצא לי נחמדדדד
הייתי רוצה לשבת על זה יותר אבל אני רואה שאת ממששש לחוצההה לשלוח את הברכות אז לא משנה..

bratz girl

New member
מצטערת...

אני דיברתי על זה כבר מה-1.4 היה דיי הרבה זמן.....15 ימים זה לא זמן קצר...

M O R I A 15

New member
נכון.. אבל אז רציתי לדבר איתך במסן

ולשאול אותך על הכתובת ההיא שאמרת לנו, ולא היית מחוברת בכלל..
טוב לא משנה כבר..
ואני גם חושבת כמו הילית, אם לא ישלחו אלייך עוד מכתבים אז זה לא יהיה יפה לקחת איזה 2-3 מכתבים ולתת אותם להראלושש ולהגיד לו שזה מהפורום שלו בתפוז..
צריך לשלוח לו כמות נאההה של מכתבים לא ככה..

למעלה