כולם להיכנס!!

bratz girl

New member
כולם להיכנס!!../images/Emo13.gif

אז כמו שאתן יודעות..אנחנו רוצות להכין למויאלוש משהו קטן וצנוע אך עם הרבה אהבה ליום הולדת שהייתה מהפורום הקטן והצנוע שלנו... פתחתי כמה פעמים הודעות וחוץ מ2 בנות אף אחד לא לקח את זה ברצינות לכן,לקחתי יוזמה ושלחתי לרובכן{אם אני שכחתי מישהו מצטערת מצטערת!!!} מסר בפרטי שהתיכנון שכל אחת תכתוב מכתב ואז נשים את הכל יחד ונשלח למויאלוש{זה יהיה יפה מבטיחה לכן עליי!!} בדואר הבנתי שבנות הסתבכו לכן,הצעתי שתשלחו לי במייל במסן או במה שלא יהיה ואני ידפיס את הכל... יש לי מגנים וזה צריך להיות הכל מוכן עד יום שישי,אחרת אני אבודה והרעיון לא ייצא לפועל. בבקשה בבקשה בבקשה תשדלו לשלוח לי את זה עוד מחר {מי שיכולה היום תבורך!!!} מקווה לשיתוף פעולה, בת-אל!

bratz girl

New member
אני מבינה...

אבל את צריכה גם להבין אותי.. אני צריכה ללכת ולקנות את כל החומרים שדרושים לי אני צריכה ללכת להדפיס את זה אולי בבית ספר {כי המדפסת שלי לא טובה} ואת כל זה אני אמורה לעשות ביום אחד..

נכון מותק

קודם כל כל הכבוד לך על היוזמה וההשקעה באמת! אני יפנה לי זמן כמה שאני יכולה כי בסך הכל אני מאוד רוצה לכתוב לו ברכה

purple rain2

New member
כל הכבוד על היוזמה../images/Emo45.gif

אם תצטרכי עזרה או משהו בעיצוב או בהדפסה אני אשמח לעזור

purple rain2

New member
אני לא חושבת שאני אספיק...

יש לי ביום שישי מתכונת במחשבים...

bratz girl

New member
אוקיי איך שתרצי....

יש לך כח לכתוב לו משהו עכשיו? אפילו משהו הכי קטן אני בטוחה שזה ישמח אותו..

purple rain2

New member
אני יודעת אבל אני באמת בדרכי החוצה

לחטוף כמה שעות שינה קלות לפני מחר... סורי...
אני אשתדל מחר למצוא זמן

M O R I A 15

New member
וואיייייי עד יום שישי?????../images/Emo2.gif

אני מקווההה שאני אספיקקק..
מחר אחרי שאני אחזור מביצפר אני אשב עליו..
אבל תתחברי למסן..

bratz girl

New member
לא יום שישי....מחר!

אני צריכה להכין את הכל ביום שישי,ללכת לקנות חומרים להדפיס את הכל לקשט.....ויש לי מגן אין לי זמן לנשום בבקשה בבקשהההה תעשו זה זריז!!

M O R I A 15

New member
חחחח נו כן יום חמישי.. ../images/Emo3.gif

חחחח זה התבלבל לי בגלל השעה..
קיצררר היוםםם אני עובדת על המכתב
והמוןןן
במגן

למעלה